Františkovy lázně 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
1.4.15 20:08

@Liren děkuju tak uvidím podle místa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
3.4.15 23:56

Ahojky holky. v úterý jedu s papíry na pojistovnu. chtěla jsem se zeptat, kam by jste mi doporučily jet. klidně půjdu na dvoulůžák, společnost mi nevadí. Pojedu poprvé. děkuji za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.15 10:18

Ahojte, tuhle diskuzi sleduji už nějakou dobu. :-) Ale až včera jsem se dozvěděla, že mi pojišťovna schválila lázně. Do lázní jedu poprvé. Pobyt v lázních mám rezervovaný už od prosince. Takže bych snad měla bydlet na Adleru, a nástup mít 10.5. Akorát jsem už zapomněla jestli jsem si rezervovala jednolůžák nebo dvojlůžák. Do Františkových lázní to mám celkem kus od nás (bydlím u Ostravy :-D, takže bych se fakticky chtěla zeptat na takové ty nutné věci co s sebou, abych tam nejela s xy zavazadly. Jo a ještě bych napsala, že teda pojedu vlakem - konkrétně tím přímým Pendolínem, takže kdyby se tu našla dobrá duše, která pojede ze stejného směru, už si můžem třeba spolu sednout ve vlaku. Takže chci se zeptat, kdo všechno jede v tom termínu. Ať třeba už třeba o někom vím, ke komu se mám hlásit. Jo a poukaz má přislíbený od jedné holčiny z jiného serveru, takže ten nepotřebuji. :-)

@Valentina12 Můžu se zeptat, odkud jste s kámoškou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
4.4.15 11:09

@gebymaruska doporučuji ti v Pendolínu místo 41 ve voze č.6. Budeš tam mít spoustu místa na nohy a na kufr a cesta je dlouhá a z nádraží si vem taxík, stojí 60 Kč, jsou přímo u nádraží ve Frankovkách. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.15 14:06

@Sofie2208 Děkuji za tip. V Pendolínu většinou jezdíme v 5,6. voze, takže to už občíhuté, jakžtakž mám. Taxi určitě, protože jsem schopná pěšky vyrazit na jinou stranu, než jsou lázně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.4.15 17:01

Holky a jak je to z ručníkama? Dávají je na hotelu nebo jste vezli svoje. Jinak jsem právě zabalila a jak jsem si myslela že se vše vejde jen do jednoho kufru tak né :think:. Mám kufr a dvě cestovné tašky a noťas :nevim:… Jak jste to měli vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.4.15 17:12

@tulda3 Ahoj, objevila jsem tuhle diskuzi, do kt. hotelu jedeš? mně přišel dopis včera, nastup 19.4.,ale ještě si tam chci zavolat, mam mit zrovna mensez, tak nevim jestli to není lepší posunout…na ty ručníky si chci taky zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24146
4.4.15 17:14

@tulda3 my jsme rucniky na pokoji meli. Myslim ze je davaj vsude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.4.15 17:15
@laurkaa13 píše:
@tulda3 Ahoj, objevila jsem tuhle diskuzi, do kt. hotelu jedeš? mně přišel dopis včera, nastup 19.4.,ale ještě si tam chci zavolat, mam mit zrovna mensez, tak nevim jestli to není lepší posunout…na ty ručníky si chci taky zeptat…

Ahojky jedu do Radbuzi já ji tam taky dostanu ale posouvat jsem to nechtěla navíc pokud je to na začátku tak ti pobyt mohou o tejden prodloužit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.4.15 17:17

@tulda3 aha, no právě jsem ráda, že mi to klaplo to vyřízení, vyřizovala jsem to od října-děs…ja mam napsany hotel Pawlik - Jesenius ale jen s WC, trochu mě děsí ty sprchy na chodbě, ale snad to přežiju…ty jedeš už zítra? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.4.15 17:18

@Liren děkuju tak je možná necham doma. Pořád to tu přerovnávám a přemýšlím co ještě z kufru vyndat at toho nemám tolik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.4.15 17:19

@laurkaa13 jj odjíždím zítra a já mám vše na pokoji. Brala jsem si jednolůžko. Se tam můžeme po tvém příjezdu někde potkat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.4.15 17:25

@tulda3 jo, to můžem, chci si tam ještě zavolat a na vše se zeptat, i na možnost toho jednolůžaku, ale zas byt 3 tydny sama na pokoji? mam rada celkem společnost…nevim…to už budeš zaběhnutá, než já dorazim :D pisnu ti soukromovu zpravu s tel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.4.15 17:30

@laurkaa13 já jsem původně dvoulůžko chtěla ale odradilo mě že prej ve většině jsou manželské postele… Proto mám svoje soukromí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.4.15 17:31

@tulda3 hm,tak to popřemýšlím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie