Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tulda3 píše:
@Ivuska88 já jedu pod Adler na Radbuzu a cena 4400kč za jednolůžkový pokoj
Ta cena bude asi jina myslim. Royal ktery patri pod belvedere byl taky levnejsi
@Ivuska88 pokud pojedeš na pojišťovnu a na dvoulůžko tak bys doplácet neměla nic ale 100pro to nevím
@tulda3 uvidím.zkusim tam asi hned v utery nebo ve sstředuzavolat a po zeptám se
@tulda3 píše:
@Ivuska88 pokud pojedeš na pojišťovnu a na dvoulůžko tak bys doplácet neměla nic ale 100pro to nevím
Doplaci se myslim vsude.ja platila dvouluzak na ** royalu
na pojistovnu
Holky, veskere doplatky za hotely jsou ba tehle strance: http://www.franzensbad.cz/…azenska-pece rozkliknete si konkretni hotel, najdete obdobi, ve kterem chcete jet a pak delku pobytu a vyjde vam cena, kterou budete doplacet. Ja dostala priklepnuto od 26.4. na 21 dni a mam to v Pawliku. Krizi se tam obdobi - jaro a leto. Cast mam za jarni a cast za letni cenu ![]()
Ahoj holky!!
já byla 3 týdny na jednolůžkovém pokoji v Alderu v hlavní budově a naprostá spokojenost. Na dvoulůžák bych nešla ani za nic!! Tam má člověk tolika společenského vyžití, že pak být sama bylo naprosto relaxační. A to jsem společenská až až taky… prostě jednolůžák jedině.
Ručníky si neberte, ty tam jsou a pravidelně je mění. Já měla s sebou jen jednu svou osušku, abych do bazenu netahala hotelový ručník, který jsem používala po večerním sprchování na hotelu…
Jinak jsem doplácela 4300,–, ale měla jsem slevový poukaz na 1000,– takže jsem platila 3300,–
Pokud byste některá chtěla, ještě jeden poukaz na slevu 1000,– na první pobyt ve Frantovkách mám k dispozici.
![]()
@Serehe mohla bych poprosit o ten poukaz? docela by se mi hodil… ![]()
Holky, nemá ještě někdo slevový poukaz?
jedu 19.4. rozpis doplatků mam u sebe, kdyby někdo chtěl vědět, ale myslim, že je to i na webu…pořád přemýšlím, jestli dvojlůžák nebo jednolůžák…zatím mám určený dvojlůžák… ![]()
@laurkaa13 píše:
@tulda3 Ahoj, objevila jsem tuhle diskuzi, do kt. hotelu jedeš? mně přišel dopis včera, nastup 19.4.,ale ještě si tam chci zavolat, mam mit zrovna mensez, tak nevim jestli to není lepší posunout…na ty ručníky si chci taky zeptat…
Můžeš si zažádat o prodloužení pobytu, kvůli menzes. Domluvíš se s doktorem přímo v lázních. Holkám dal jen procedury, které tomu nevadily a ty hlavní jim posunul po menzes, takže buď o žádnou nepřišly a nebo si tam rovnou zažádaly o prodloužení. Žáleží na délce měsíčků, někdo to má 4 dny a někdo 7 dní a déle. Mě nechtěli posunout odjezd, měli plno.Ale naštěstí jsem to tam měla po příjezdu už jen 2 dny.
@Sofie2208 jj,díky už jsem to někde četla - uvidím, jak mi to vyjde…
@tulda3 píše:
Holky a jak je to z ručníkama? Dávají je na hotelu nebo jste vezli svoje. Jinak jsem právě zabalila a jak jsem si myslela že se vše vejde jen do jednoho kufru tak né. Mám kufr a dvě cestovné tašky a noťas
… Jak jste to měli vy?
V Adleru jsou taky ručníky, měnila mi je každý den, když jsem chtěla. Pokojská mi řekla, že když budu potřebovat, mám ji ho nechat na zemi a ona mi dá automaticky čistý
. Ale měla jsem jednu velkou osušku z domu do Aguafora na bazén. I ostatní holky.Na jógu jsem si brala z pokoje malý ručník. ![]()
@laurkaa13 píše:
Holky, nemá ještě někdo slevový poukaz?jedu 19.4. rozpis doplatků mam u sebe, kdyby někdo chtěl vědět, ale myslim, že je to i na webu…pořád přemýšlím, jestli dvojlůžák nebo jednolůžák…zatím mám určený dvojlůžák…
Mám ještě jeden poukaz, tak pokud chceš, tak mi napiš do zprávy adresu. ![]()
@Serehe píše:
Ahoj holky!!já byla 3 týdny na jednolůžkovém pokoji v Alderu v hlavní budově a naprostá spokojenost. Na dvoulůžák bych nešla ani za nic!! Tam má člověk tolika společenského vyžití, že pak být sama bylo naprosto relaxační. A to jsem společenská až až taky… prostě jednolůžák jedině.
Pokud byste některá chtěla, ještě jeden poukaz na slevu 1000,– na první pobyt ve Frantovkách mám k dispozici.
Ručníky si neberte, ty tam jsou a pravidelně je mění. Já měla s sebou jen jednu svou osušku, abych do bazenu netahala hotelový ručník, který jsem používala po večerním sprchování na hotelu…
Jinak jsem doplácela 4300,–, ale měla jsem slevový poukaz na 1000,– takže jsem platila 3300,–![]()
Plně souhlasím s jednolůžkovým a to pojedu do lázní poprvé
jsem hodně společenská, ale přesně jak píšeš, procedury a vše co s tím souvisí je člověk ve společnosti dosti a kamarádky si najde a nemusí být společnicema jen na pokoji. Také chci na pokoji klid, svůj relax se vším všudy a své soukromí
.Sama pracuji jako lázeňská a vím kolik milionu příběhů jsem slyšela jak si lázně vytrpěli se spolubydlícíma a to podotknu nebyl masakr, prostě jsi v mnohoa věcech nesedli co se týče běžných věcí, každý jsme jiný. Takže za mě do lázní odpočinout si se vším všudy i když pojedu poprvé
a ten doplatek za jednolůžkový mě přijde krásný. Mě to v červnu vyjde i po té slevě z kuponu na 4100 což je krása za 3 týdny plné soukromí a odpočinku. Stejně všechny na lázně šetříme tak i tak a kupujeme tam věci atd ![]()