Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ivuska88 to jsem já
, mám nástup v neděli 26.4 a končím 17.5. ![]()
@xhanik Ahojky, já mám nástup v lázních už v neděli 10.5. Tak se určitě někde uvidíme. Jinak já budu bydlet v Adleru.
Tento týden jsem začala pomalu balit. Docela jsem měla nervy z počasí, protože se předpovědi pořád střídají a doufám, že teda půlka května neproprší.
V práci počítám poslední služby do konce.
Když se po lázních IVF nepodaří, tak alespoň si udělám mega letní prázdniny. (Zpátky do práce po PN nastoupím nejdřív v září totiž).
Jinak jsem četla na stránkách města Fr. Lázně, že 16.5. je tam slavostní akce na Zahájení 222. lázeňské sezóny. Tak kdo tam s námi bude, tak určitě nevynechte. ![]()
@gebymaruska Tak to jsi dobrá
jedeš 10.5. a už začínáš balit a já jedu v neděli a nemám ještě sbaleno nic
!
@ocean8503 jj.takže lázně klaply. budeš taky na Jeseniusu? Tak doufám, že budeme mít dobrou partu… ![]()
@ocean8503 asi tak. mám pár věcí připravených na hromádce a jinak nic ![]()
Ahoj měla bych zájem o slevový kupon, máš ho ještě, děkuji za zprávu jedu už příšti tyden. Marcela
@ocean8503 Já totiž jsem obě soboty pryč. A přes týden není tolik času, tak jsem musela začít balit dříve.
Ale zatím to mám pokupkováno. Do kufru to budu dávat až příští týden.
Ahoj holky, nejedete některá z Brna do Františkových lázní příští týden ráda bych jela s někým
Ahoj, já jsem v Máji - Goethe…bylo dost plno. Ještě jsou nekoukala ani do mapy, kde co je…ale také jsem koukala předběžně na program, na zahájení sezóny a doufám, že počásko bude alespoň ucházející ![]()
Xhanik- ahojky, koukam ze se tam asi spolu sejdeme..ja jsem taky goethe maj… od 12.5 do 2.6.:)jedu tam poprve, tak mam taky strach:)
Ahoj, no paráda, tak fajn, mám dvoulužák, tak doufám, že ještě budu mít štěstí na spolubydlící
já jsem do června asi 9.