Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojky holky,chtěla jsem se Vás optat v květnu 2015 jedu do FL hotel Goethe- depen. Máj mohu se některé zvást zeptat co to znamená?( to dep. Máj)
Děkuji a kdybych s tím nesohlasila tak si tam mám zavolat a zajistit jiný hotel?
V dopise píšou dochazení na procedury a na stravování do 2.p bez výtahu.
Jsem po odstranění vejcovodu a revizi po 4.ivf.
Děkuji
Depadence znamena, ze na jidlo a proceduri budes chodit do inych budov. ja som pred rokom bola v Goethe.je tam krasne. ak chces nejake blizsie info pytaj sa rada odpoviem aj cez Sz.
@Anonymní píše:
Ahojky holky,chtěla jsem se Vás optat v květnu 2015 jedu do FL hotel Goethe- depen. Máj mohu se některé zvást zeptat co to znamená?( to dep. Máj)
Děkuji a kdybych s tím nesohlasila tak si tam mám zavolat a zajistit jiný hotel?
Děkuji
Ahoj, taky jsem byla loni v Goethe, na procedury by jsi dochazala i kdyby jsi nebyla v depandace, protože Goethe není zaměřeny primo na gyn, ale já byla radši, nebyl to takový babinec a personál mi přišel pratelstejsi než v jiných hotelech. Jestli chceš vice info, klidné ti nápis do SZ. Jo a výhoda Goethe je, ze vaří primoi v něm a odtud se rozvazi jídla do jiných hotelu, takže to není prihrivane
a vaří skvěle
Tak jsem nějak nestihla napsat, že mi tento týden v úterý přišel zvací dopis z lázní. Ještě než přišel minulý týden, tak jsem tam volala, ohledně te mé rezervace, abych zjístila, cože to mám vlastně za rezervovaný pokoj (Dr. Adler). Tak sice jsem si dala dvojlůžák tehdy. Ale co snad to nějak přežiju.
Sice ještě mám čas, ale příští týden asi už začnu psát seznam věcí, co musím nakoupit a koncem týdne asi začnu balit.
![]()
Holky, mám poslední poukaz na slevu 1000,– na 1. pobyt ve Frantovkách… nechcete některá? Pošlete mi event. adresu do SZ. ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji
Depandance=vedlejší budova, která patří pod hotel Goethe. Je to hned vedle hotelu, takže nebudeš nikam daleko chodit. Budeš tam chodit na jídlo a některé procedury a na některé procedury budeš docházet. Františkovy Lázně jsou moc krásné, procedury nejsou daleko, jsou tam krásné parky, prostě relax, tak se neboj.
@ocean8503 píše:
@Drbna777 jak to? Jakou jsi mela napsanou diagnozu? To je mi lito..
Mela jsem klasicky XI/1 ted davam odvolani a budu doufat. V nejhorsim pojedu jako samoplatce. Ach jo
@Drbna777 ahoj, a to měl být první pobyt nebo opakovaná? Já dnes odesílám žádost na opakovanou, tak jsem celkem nervozní. Ještě jestli se můžu zeptat na tvoji pojišťovnu a do jakého města posíláš? Já posílám do Brna ad dr., která normálně schvaluje je na nemocenské, tak nevím, ke komu se to vlastně dostane.
@ocean8503 Ahojky,jo pekne, uz to ubiha s procedurama! Dnes je tedy dost zima, ale jinak bylo krasne. ![]()
@ocean8503 tak v prumeru 4 procedury denne, max posledni po 14h..
Nemůžu najít příspěvek, jak jste tu některá psala, že jedete také ted 26.4. Můžeš se ozvat? Díky(udělali nové stránky a jsem v háji) ![]()
Ahoj holky, vyrážím do lázní 12. května, poprvé a sama…hotel Goethe - Máj, tak doufám, že budu mít dobrou spolubydlící a brzy si najdu „kámošku“, dle diskuze se tam budeme tak nějak míjet, nejede tam některá také kolem toho 12.? už teď jsem z toho nějaká vyplašená… ![]()