Františkovy lázně 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1721
19.4.15 12:46
@Anonymní píše:
Ahojky holky,chtěla jsem se Vás optat v květnu 2015 jedu do FL hotel Goethe- depen. Máj mohu se některé zvást zeptat co to znamená?( to dep. Máj)
Děkuji a kdybych s tím nesohlasila tak si tam mám zavolat a zajistit jiný hotel?
V dopise píšou dochazení na procedury a na stravování do 2.p bez výtahu.
Jsem po odstranění vejcovodu a revizi po 4.ivf.
Děkuji

Depadence znamena, ze na jidlo a proceduri budes chodit do inych budov. ja som pred rokom bola v Goethe.je tam krasne. ak chces nejake blizsie info pytaj sa rada odpoviem aj cez Sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
19.4.15 17:56
@Anonymní píše:
Ahojky holky,chtěla jsem se Vás optat v květnu 2015 jedu do FL hotel Goethe- depen. Máj mohu se některé zvást zeptat co to znamená?( to dep. Máj)
Děkuji a kdybych s tím nesohlasila tak si tam mám zavolat a zajistit jiný hotel?
Děkuji

Ahoj, taky jsem byla loni v Goethe, na procedury by jsi dochazala i kdyby jsi nebyla v depandace, protože Goethe není zaměřeny primo na gyn, ale já byla radši, nebyl to takový babinec a personál mi přišel pratelstejsi než v jiných hotelech. Jestli chceš vice info, klidné ti nápis do SZ. Jo a výhoda Goethe je, ze vaří primoi v něm a odtud se rozvazi jídla do jiných hotelu, takže to není prihrivane :mrgreen: a vaří skvěle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.15 19:28

Tak jsem nějak nestihla napsat, že mi tento týden v úterý přišel zvací dopis z lázní. Ještě než přišel minulý týden, tak jsem tam volala, ohledně te mé rezervace, abych zjístila, cože to mám vlastně za rezervovaný pokoj (Dr. Adler). Tak sice jsem si dala dvojlůžák tehdy. Ale co snad to nějak přežiju. :-) Sice ještě mám čas, ale příští týden asi už začnu psát seznam věcí, co musím nakoupit a koncem týdne asi začnu balit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
19.4.15 21:24

:mavam: :mavam: :mavam:
Holky, mám poslední poukaz na slevu 1000,– na 1. pobyt ve Frantovkách… nechcete některá? Pošlete mi event. adresu do SZ. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8068
20.4.15 12:38
@Anonymní píše:
Děkuji

Depandance=vedlejší budova, která patří pod hotel Goethe. Je to hned vedle hotelu, takže nebudeš nikam daleko chodit. Budeš tam chodit na jídlo a některé procedury a na některé procedury budeš docházet. Františkovy Lázně jsou moc krásné, procedury nejsou daleko, jsou tam krásné parky, prostě relax, tak se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
22.4.15 08:57
@ocean8503 píše:
@Drbna777 jak to? Jakou jsi mela napsanou diagnozu? To je mi lito.. :,(

Mela jsem klasicky XI/1 ted davam odvolani a budu doufat. V nejhorsim pojedu jako samoplatce. Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.4.15 10:01

@Drbna777 ahoj, a to měl být první pobyt nebo opakovaná? Já dnes odesílám žádost na opakovanou, tak jsem celkem nervozní. Ještě jestli se můžu zeptat na tvoji pojišťovnu a do jakého města posíláš? Já posílám do Brna ad dr., která normálně schvaluje je na nemocenské, tak nevím, ke komu se to vlastně dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.4.15 11:20

Ahojte holky, zdravim z Frantiskovych… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.4.15 11:24

@laurkaa13 Ahojky, jak tam je :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
22.4.15 11:27

Ja zadala o opakovany pobyt a posilam do Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.4.15 14:15

@ocean8503 Ahojky,jo pekne, uz to ubiha s procedurama! Dnes je tedy dost zima, ale jinak bylo krasne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.4.15 14:19

@laurkaa13 a kolik procedur denně máš? Máš je i odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.4.15 17:41

@ocean8503 tak v prumeru 4 procedury denne, max posledni po 14h..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
23.4.15 21:16

Nemůžu najít příspěvek, jak jste tu některá psala, že jedete také ted 26.4. Můžeš se ozvat? Díky(udělali nové stránky a jsem v háji) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.4.15 22:44

Ahoj holky, vyrážím do lázní 12. května, poprvé a sama…hotel Goethe - Máj, tak doufám, že budu mít dobrou spolubydlící a brzy si najdu „kámošku“, dle diskuze se tam budeme tak nějak míjet, nejede tam některá také kolem toho 12.? už teď jsem z toho nějaká vyplašená… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí