Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ocean8503 ahoj, mohu se zeptat, jak jsi zarizovala Pawlik, jestli mas teda lazne hrazene pojistovnou, kolik doplacis a jak je to s parkovanim?
@fachy ahoj, já jsem napsala poptávku emailem na hotely, které se mi líbily, přibližný termín, kdy bych chtěla jet a jednolužák s možností přistýlky. No, a pak mi přišly nabídky a já si jednu vybrala:)
@hancami a jak jsi tam jela? Me ted prekvapilo, ze za parkovani chteji 60-100 Kc a to budu parkovat buh vi kde.
@fachy ahoj, já jsem jela Pendolínem, ale jsou tam záchytné parkoviště, kde se dá dobře domluvit - manžel za mnou přijel na 5 dny a dávali jsme tam 150kč - říkají, že s Čechy se vždy nějak normálně domluví, že ceny, které jsou uvedené pevně jsou pro cizince, ale u hotelu to určitě neplatí, tam by jsi platila klidně i 100kč/den
Ale jedna holčina měla auto zaparkované u nádraží, to ale taky bylo v listopadu, kdy je tam rozhodně méně lidí
@fachy lepší je zavolat na infolinku a tam vám hned poví. chtěla jsem Adler, ale ten byl plný. tak nabídla něco jiného. ted bude asi všude dost plno.ale zase jsem hned věděla. přes mail jsem čekala pár dní. a všude píšou, že telefony jsou lepší
Ahoj holky, ted jsem si rezervovala Pawlik na 7.6. Ale nebylo vubec volno, takze jsem musela vzit lepsi pokoj. Doplatek 9200
tak zvazuji, zda nevzit levnejsi hotel. Ale potrebuji internet a vsude se doplaci, nevite kolik? A taky to parkovani. Jeste tedy cekam na schvaleni, tak snad… Potkam se tam s nekym v tomto terminu?
@Ivuska88 Zkusila jsem ten Pawlik, ale mozna zmenim. Pocitala jsem, ze se s parkovanim a naftou vejdu do 10 tis. Ale takhle to bude min o 4 vic. A to bych je tam radeji utratila jinak. Jeste uvidim.
@fachy mám jen depandance a doplácela jsem 4.200kč. nejdřív jsem se lekla, když jsem viděla Jesenius, ale vevnitř je to lepší. hlavně mi přijde, že je tam větší klídek než na Pawliku…
@fachy odkud jsi? byly ty holky z Moravy a většinou je dovezly a zase odvezly domů. to je vyšlo cca na 2.000kč
@Liren a fungoval dobre? Wifi nebo kabel? A na jakem hotelu?
@Ivuska88 jsem od Melnika. Auto bych chtela mit pri ruce. Mozna se pojedu jednou podivat domu. Jestli se to vubec muze teda.
@fachy Tady na Adleru se doplácí za internet 100Kč na týden.
@Ivuska88 tam uz nebylo misto. Jestli je to tedy depandance Pawliku.