Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky nejedete někdo v červnu do lázní? já mám nástup 1.6. a ráda bych věděla, že jede nějaká holčina taky a nebudu tam jen s důchodcema ![]()
Možná já pokud bych to stihla nechat schválit? Jen se moje gyndařka cuká. ale příští týden mi to OL vyplní a pojedu tam taky.
@Mandlička tak si to co nejdřív zarezervuj už ted to byl pro me problem sehnat volný pokoj ![]()
No jak to mám zarezervovat? Přes jaký kontakt? Pošli mi ho děkuji?
@Mandlička 354 20 11 37 nebo 354 20 11 38 jsou to čísla přímo na ubytovací referentky tak tam jen zavolej a řekni že chceš rezervovat…já tam volala a ješte to nemám ani schválený od pojistovny, tak doufám ze to vyjde…
tak hodně štěstí at mají volno ![]()
Drzim palecky, aby vam to holky vyslo.je tu fakt kraaasne, az na to pocasi.
Holky určitě doporučuji zarezervovat dopředu, pak už je problém s místem
Kačudis já potřebuji před dalším IVF. no a musím na to ještě nějakou kačku ušetřit takže se vrátím na čas do práce pak zase na neschopenku a pak zase na IVf a pak asi zase neschopenku.
@Mandlička to chápu…peníze který za to dáváme jsou neskutečný, ale co bychom pro miminko neudělaly ![]()
Někdo se tady ptal jak je to s kolem tak jsem zjistila:
host FL 300,– / den nebo 6 hod. za 200, člen Aquaforum clubu 240,– den/160,– na 6 hod. Já si teda raději vozím vlastní kolo. Jinak by tam měla být půjčovna ČD.
Taky bych si radsi vzala vlastní kolo, ale tahnout ho z Moravy vlakem se mi moc nechce…navic jsem posílala dotaz na hotel a úschovna kola je za 25kc/den…takze je otázka jak casto bych jezdila
V lázních je program dost nabitý /výlety, káva, bazen/
No ještě mam dost casu na rozhodnutí. ![]()