Friskies

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15201
13.8.12 17:29

Tak já zůstanu u té Puriny One a místo abych mu to míchala s friskis, tak mu zkusím koupit ten Brit, jestli mu to bude šmakovat, pro kotátka určitě mají, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.12 18:25

Jasně že pro kotátka mají :D Já to možná taky koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
13.8.12 18:33

Té naší kupujeme konzervy od Animonda nebo Carny..Je tam 80-100% kuřete, krůty nebo hovězího..nebo také 100 % tuňák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
13.8.12 18:50
@hlozi píše:
Tak friskies je pěkná srágora, stejně jako Tesko granule a jiné podobné hnusy, co se dají sehnat v marketech…
U RC, ProPlanu a Hill´su platíte jen za značku, jinak kvalita značně pokulhává, ale aspoň nejsou barevný…Tyhle granule se tváří jako kvalitní, ale ve skutečnosti jsou jen dobře namíchaný - třeba kukuřice u RC, to po ní vypadají kočky tak dobře :-)Prostě cena neodpovídá kvalitě. Kočka je téměř výhradní masožravec, jasně, sem tam něco rostlinného zblajzne, ale maso je maso…
Mezi kvalitní granule patří Orijen, Acana, Barking heads, Canine caviar nebo třeba Test of the wild…Ovšem, tam už se pohybujeme v jiné cenové relaci..
Do těch za přijatelnou cenu a přijatelné složení bych dala třeba toho Brita…
Jinak pracuju ve zveráku, tak se o tomhle snažím mít trochu přehled :oops:

Konečně dobrý názor :palec: a hlavně :potlesk:, pač když člověk přijde do zverimexu, tak to, co tam jsou schopní nabízet jako dobré krmivo je zoufalé :| pak nemají lidé kupovat předražený šunt, když jim to ještě někteří radí..škoda, že informovaných jako ty je ve zveráku málo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
13.8.12 18:51

Teď mě ještě napadá, možná jen náhoda, ale nemáš hlozi retrívra? nepsali jsme si i na ifauně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
13.8.12 18:55

@jowana Mám :oops: Asi jsme si psali, ale už je to dávno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
13.8.12 19:02

@hlozi jojo, cca 2-3roky :) ale i tak mi byla přezdívka povědomá :mrgreen: a jestli se nepletu, neměla jsi ještě nějaký 2 hafany? Dogu a křížence? Nebo to byl ještě někdo jiný.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.12 19:27

Před pár dny jsem byla ve zverimexu a prohlížela jsem si tam různé konzervy pro kočky. Pak, ale přišel nějaký pán a ptal se prodavačky jestli nemají nějaké dobré krmení pro kotata. Prodavačka mu doporučovala zakoupit Friskies Junior. Pán raději zakoupil Brit premium kitten, no ještě, že tak. Takové prodavačky by vůbec ve zvěráku neměly pracovat, protože nic o granulích neví. Já bych si osobně Friskies nekoupila pro domácí micinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
13.8.12 19:47

@jowana to já bych si teda přezdívky nespojila, seš dobrá :lol: No, tehdá jsem měla určitě jednu kříženku a dogu měla (a pořád má) kamarádka, ale moje teda nebyla nikdy..No a já mam teď už psy čtyři :D Tu goldenku, dvě vořešice a NOxČSV (toho jsem teda vyvdala, ale manželovi jsem ho pořídila ještě v době, když byl kamarád) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
13.8.12 19:55

@hlozi no, tak si je možná měla na hlídání, nebo jste šli společně venčit..prostě si vybavuju fotku s dogou:-)Noo, to je pěkný-4hafany, mě stačí 2 :mrgreen: Když jsi tady, tak to mimčo plánuješ nebo už máš? Já si s venčením někdy „užívám“ :lol: zrovna dneska mi sousedka říkala, jak mě obdivuje..2 vodítka a dítě v šátku na břiše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.12 20:30

@jowana Hele, nepovídáme si tady náhodou o Friskies apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
13.8.12 20:42

@anetinka123 jojo, povídáme a myslím, že jsem toho už napsala dost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
13.8.12 21:30

@jowana Já bych mimčo ráda, ale zatím mi není přáno - byla jsem na laparce a asi budu muset na IVF…Ale už se těším, jak si taky budu venčení užívat :-)
Ty máš GR a taky nějakýho voříška? Nebo si to pletu? Já už mám v těch psech trochu guláš :lol:
@anetinka123 Pardon za OT, ale náhoda že jsme se tu potkali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
14.8.12 10:43

Já našemu konzervy ani kapsičky nedávám, páč mu vždycky hrozně smrděli hovínka, ted je jen na granulích, obden má přemražený kuřecí maso a obden sušený mlíčko a občas hovězí a nesmrdí mi skoro vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
14.8.12 11:02
@anetinka123 píše:
Před pár dny jsem byla ve zverimexu a prohlížela jsem si tam různé konzervy pro kočky. Pak, ale přišel nějaký pán a ptal se prodavačky jestli nemají nějaké dobré krmení pro kotata. Prodavačka mu doporučovala zakoupit Friskies Junior. Pán raději zakoupil Brit premium kitten, no ještě, že tak. Takové prodavačky by vůbec ve zvěráku neměly pracovat, protože nic o granulích neví. Já bych si osobně Friskies nekoupila pro domácí micinu.

Souhlasím, to co někdy pracuje ve zveráčích, to je děs a hrůza… :roll: Mám spoustu historek od zákazníků, co přišli raději k nám, protože jim někde doporučili nějakou šílenost a tim se u nich totál znemožnili. Teď nemyslím s krmením, ale třeba na breberky u pavouka doporučili Frontline…No, škoda, že to ani ten pavou nepřežije… 8o
Ale mrzí mě to, protože pak dopadá špatné světlo na všechny prodavače ve zveráčích. My, kteří si sami sháníme informace, zajímá nás to a troufám si tvrdit, že máme vědomostí opravdu hodně ve všech zvířecích oborech, jsme na tom byli a lidi na nás už dopředu pohlížejí jako na „podavače“ a ne jako na odborného pracovníka… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný