Friskies

Napsat příspěvek
Velikost písma:
823
6.2.13 15:16

Má pestrou stravu, když dostává maso i zeleninu, tak to mu pokryje to, co v granulích není. I vajíčko je dobré. Takže bych to asi neřešila, když prospívá. Ale někdo krmí třeba havně granulema a viděla jsem hodně takovývch, kde to šlo dost vidět, jestli jsou lepší nebo horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
7.2.13 12:57

Jani krásnej kočičák :palec:

Já našemu dávám pouze granule a kuř. nebo hov. přemražený maso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
7.2.13 13:03
@jjj11 píše:
Jani krásnej kočičák :palec:Já našemu dávám pouze granule a kuř. nebo hov. přemražený maso

A je to vidět, že? My jednu dobu krmili skoro jen masem a za 2 měsíce byl obrovský, strašně zesílil, ale to byl jen na mase a zelenině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
9.2.13 15:20

Náš kočičák

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
9.2.13 15:21
@Nicki.Minaj píše:
A je to vidět, že? My jednu dobu krmili skoro jen masem a za 2 měsíce byl obrovský, strašně zesílil, ale to byl jen na mase a zelenině.

JE :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
9.2.13 16:47

Nádherný:) No ten se má u Vás jako král :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
9.2.13 16:52
@Nicki.Minaj píše:
Nádherný:) No ten se má u Vás jako král :mrgreen:

Díky, no to má :D miminko zatím bohužel nepřichází :,(,tak máme mimi jeho, je to mazánek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
9.2.13 17:15
@jjj11 píše:
Díky, no to má :D miminko zatím bohužel nepřichází :,(,tak máme mimi jeho, je to mazánek :kytka:

Neboj, to přijde až to budeš nejméně čekat;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.2.13 17:33

Ehm… Nepovida se tady nahodou o granulich Friskies? :roll:

Zalozte si svou diskuzi kde si budete psat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
9.2.13 18:32
@Micinka123 píše:
Ehm… Nepovida se tady nahodou o granulich Friskies? :roll:Zalozte si svou diskuzi kde si budete psat. ;)

Aha, takže když není pár příspěvků přímo k tématu, ale týkají se výživy a následného vzhledu a nějaký odbočí třeba i jiným směrem, tak je to špatně? V žádné diskuzi se vždy nedrží striktně tématu a najdou se i v průběhu diskuze otázky a příspěvky netýkající se tématu. Ani ses této diskuze neúčastnila, takže asi téma nesleduješ. Ale jestli tě to tak žere, tak to potom pardon :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
9.2.13 21:39
@Micinka123 píše:
Ehm… Nepovida se tady nahodou o granulich Friskies? :roll:Zalozte si svou diskuzi kde si budete psat. ;)

Nechápu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
9.2.13 21:41

Nevím proč bych se měla držet tématu, já sem taky na diskusích: O snažení, o tom, že chceme miminko a píšem si tam co sme dnes vařili k obědu například

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
9.2.13 21:42
@Nicki.Minaj píše:
Aha, takže když není pár příspěvků přímo k tématu, ale týkají se výživy a následného vzhledu a nějaký odbočí třeba i jiným směrem, tak je to špatně? V žádné diskuzi se vždy nedrží striktně tématu a najdou se i v průběhu diskuze otázky a příspěvky netýkající se tématu. Ani ses této diskuze neúčastnila, takže asi téma nesleduješ. Ale jestli tě to tak žere, tak to potom pardon :roll:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
9.2.13 22:13
@jjj11 píše:
Nevím proč bych se měla držet tématu, já sem taky na diskusích: O snažení, o tom, že chceme miminko a píšem si tam co sme dnes vařili k obědu například

Někdo nemá co na práci:) měli by jste mu najít nějakou mainskou kočičku nebo je vykastrovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
10.2.13 11:47
@Nicki.Minaj píše:
Někdo nemá co na práci:) měli by jste mu najít nějakou mainskou kočičku nebo je vykastrovaný?

už je měsíc vykastrovaný, já bych chtěla ještě kotátko ragdola, ale manža už další kočku nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný