Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, maminky…nemáte doma nějáké zvířátko furreal? jste s ním spokojené a která máte? hodí se pro 2,5 leté dítě-holčičku? děkuji
chtěla jsem něco většího, ne křečka…atd.
@madrianova Šla jsemse podívat na našeho medvídka, je to on.
Myslím, že se určitě hodí. U nás se o něj hádají. Přivírá očka, chrápe, vrtí se.
Jj známe a určitě se to hodí pro takovou holčičku. Kamarádka od toho má toho šimpanze, křečka, papouška aru a toho drahého koníka a moc si to chválí ![]()
Určitě se pro holčičku hodí
Viděla jsem ho v hračkářství, i jsem si ho vyzkoušela a kdybych už neměla pro malou jinou hračku, tak bych do ní šla ![]()
Ahoj děvčata
máte někdo doma kočičku Lulu? jak jste spokojený? myslíte že je to vhodný dárek pro tříletou? malá miluje kočičky a tak by jsme jí chtěli koupit.
Tu kočku Lulu si dcera moc přála, tak ji dostala loni k Vánocům a skoro vůbec si s tím nehrála. Leží to tu a klidně bych to prodala, když bude mít někdo zájem - je prakticky netknuta ![]()
My jsme koupili dceri k Vanocum toho kralika, zboznuje kraliky. Na Vanoce ji budou 2 roky a 4 mesice.
My jsme dostali teď pejska Gogo a popravdě já bych to za ty peníze nekoupila. Dceři se to líbí, ale je ještě na to malá. Má vodítko, kterým se ovládá pohyb a to je na ni ještě moc. Na Vánoce dostane ale tu interaktivní opičku, té jsem neodolala, je strašně rozkošná. Zkušenosti ale až po Vánocích ![]()
Ahoj my jsme koupili nasi skoro dvoulety holčičce tuhle kočičku, ale dostane ji až na vanoce, take ma rada kočičky, tak snad bude spokojena
http://www.ok-hracky.cz/…skup3501.php
@Jenye jéé myslíš tu opičku co ted dávají v reklamách? ta je strašně roztomilá mě se taky moc líbí ptala jsem se dcerky jestli by jí chtěla a ona že ne je prostě vysazená na ty kočky ![]()
@Janinka F píše:
Ahoj my jsme koupili nasi skoro dvoulety holčičce tuhle kočičku, ale dostane ji až na vanoce, take ma rada kočičky, tak snad bude spokojenahttp://www.ok-hracky.cz/…skup3501.php
ta je taky moc krásná ![]()
@MarDen Přesně tak, jsou na ní reklamy. Byla v tescu za 1400,–, tak jsem neodolala
Teď mi holky přišla leták, že v bambuli mají akci na kočičku Cherry za 999,–
Ahoj holky. jaké by jste mi doporučily realistické zvířátko? našla jsem psa ťapíka, nemáte ho někdo?
Dcerka dostala k vánocům pejska Bobbyho na píšťalky a teď k narozeninám králíčka Furreal.