Furry fandom a dítě

Anonymní
1.12.17 13:23

Furry fandom a dítě

Dobré brzké odpoledne- prosímo o respektování anonymu, jde o dost specifický problém a nerada bych aby někdo věděl, že sem píšu. Dcera které bylo nedávno 13 začala ujíždět na furry a dostala se do tohoto fandomu- kdo neví, co je to furry (http://cs.wikifur.com/wiki/Furry) a mně tp připadá opravdu dost úchylné. Píše i erotické povídky na toto téma, vymýšlí si postavy…taky by chtěla jet na nějaký jejich sraz do Prahy ale jsme z druhého konce republiky a žádného z těch lidí (20+) se kterými chce jet neznám a ona je jen přes internet. Tam jsem rozhodnutá, že ji nepustím. Ale co s tímto koníčkem? Nelíbí se mi kolik perverze v tom je a ten fakt, že jsou to prostě polidštěná zvířata s lidskými znaky…zavání mi to zoofilií…ve škole si o ní děcka šuškají, že je úchylná a to mě dost znejisťuje.
 A.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1055
1.12.17 13:34
@Anonymní píše:
Dobré brzké odpoledne- prosímo o respektování anonymu, jde o dost specifický problém a nerada bych aby někdo věděl, že sem píšu. Dcera které bylo nedávno 13 začala ujíždět na furry a dostala se do tohoto fandomu- kdo neví, co je to furry (http://cs.wikifur.com/wiki/Furry) a mně tp připadá opravdu dost úchylné. Píše i erotické povídky na toto téma, vymýšlí si postavy…taky by chtěla jet na nějaký jejich sraz do Prahy ale jsme z druhého konce republiky a žádného z těch lidí (20+) se kterými chce jet neznám a ona je jen přes internet. Tam jsem rozhodnutá, že ji nepustím. Ale co s tímto koníčkem? Nelíbí se mi kolik perverze v tom je a ten fakt, že jsou to prostě polidštěná zvířata s lidskými znaky…zavání mi to zoofilií…ve škole si o ní děcka šuškají, že je úchylná a to mě dost znejisťuje.
A.

Tohle asi bude na nějakou návštěvu psychologa. Zkus jestli by ti po netu neporadil někdo z poradny emimina. Osobně si myslím, že z toho vyroste - v tomhle věku jsem si představovala, že jsem manželkou Spoka ze startrek. No a jsem vcelku normální 36ti letá žena a matka. ;) Ale je fakt, že to takhle jednoduché nemusí být vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
1.12.17 13:34

Třináctiletou holku bych rozhodně nepustila.
Zkuste si s ní promluvit, co jí to dává (nejspíš jí něco chybí)_ snažit se pochopit a po omluvě jasně stanovit hranice. Začátek puberty je těžký, třeba to brzo přejde.
Jinak souhlasím, je to ujetý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.17 13:37

@Vlaďka 83 Což o to, kdyby si představovala soužití s člověkem a tak, nic neříkám…ale tohle jsou prostě zvířata, nevím…možná toho psychologa zkusím…
@Huk Problém je, že ani neznám všechny aspekty tohoto fandomu abych nějaké hranice nastavila, snad krom toho že nechci aby někam jezdila s lidmi které vlastně nezná…

• Citovat
  • Upravit
Huk
620
1.12.17 13:50
@Anonymní píše:
@Vlaďka 83 Což o to, kdyby si představovala soužití s člověkem a tak, nic neříkám…ale tohle jsou prostě zvířata, nevím…možná toho psychologa zkusím…
@Huk Problém je, že ani neznám všechny aspekty tohoto fandomu abych nějaké hranice nastavila, snad krom toho že nechci aby někam jezdila s lidmi které vlastně nezná…

Tím spíš si promluvte, projev jako máma zájem, při tom zjistíš, co a jak, spolu si o riziku promluvite…základ by měl být neuvádět jméno, adresu, neposílat a nezveřejňovat fotky, s nikým nikam nejezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
1.12.17 14:08
@Anonymní píše:
@Huk Problém je, že ani neznám všechny aspekty tohoto fandomu abych nějaké hranice nastavila, snad krom toho že nechci aby někam jezdila s lidmi které vlastně nezná…

Já bych jí taky jet nenechala a věk je hl. důvod. Pokud by ji bylo 20, možná by ji taková přímá zkušenost s opravdu " šáhlými" lidmi, z toho vyléčila.
A technická pozn. - Spok není člověk 8) (Jde o postavu ze seriálu startrek - vulkánec, který vše řeší přísně pragmaticky a nechápe vše, co je lidské.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5238
1.12.17 17:29

Treba z toho vyroste. Mela jsem znameho furrika a byl uplne normalni krome toho, ze zboznoval, kdyz se jeho pritelkyne prevlekla do kostymu jednoho zviratka a mela s nim sex :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.12.17 17:56

Možná by to chtělo si o fandomu něco zjistit a potom si s dcerou popovídat. Už ten fakt, že vám ukázala něco takového znamená, že vám věří. Ještě pozor, musíte počítat s tím, že každý fandom je lehce,,úchylný" - on stačí i obyčejný Harry Potter.

Každopádně znám spoustu lidí, co dávají dokupy třeba dva kluky, píší o nich různé povídky a i tak jsou heterosexuální. Třeba to s tou zoofilií nebude tak horké… No uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
1.12.17 19:33
@Anonymní píše:
A.

Nikam bych jí nepustila, nicméně k psychologovi bych jí taky netáhla. Každýho bere něco jinýho. Podívej se na bajky, tam mají zvířata lidské vlastnosti a nikomu to úchylný nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.17 19:41

@lleennttiillkkaa Je rozdíl mezi tím, když mají zvířata lidské vlastnosti v neškodných bajkách a mezi tím, kdy mají zčásti lidské tělo a souloží spolu jako lidi a ujíždí na tom puberťačka…

• Citovat
  • Upravit
27259
1.12.17 19:44
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa Je rozdíl mezi tím, když mají zvířata lidské vlastnosti v neškodných bajkách a mezi tím, kdy mají zčásti lidské tělo a souloží spolu jako lidi a ujíždí na tom puberťačka…

Přesto nevidím důvod tahat jí k psychologovi, pokud jí nechceš zadělat na její problémy se sexualitou do budoucna. Kdyby se ti svěřila, že je lesbička, tak by si s ní taky letěla k psychologovi? Ona se ti svěří, protože ti věří a ty z ní uděláš úchyláka…fakt výborný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5238
1.12.17 20:10
@Anonymní píše:

A v cem je rozdil, jestli spolu lidi soulozi castecne obleceni v krajkovem spodnim pradle, latexu nebo treba v kostymu za medvidka? :nevim: Kdyz tim nikomu neublizuji… O zoofilii rozhodne nejde a ze ma nekdo nejake sexualni fantazie a pise o tom povidky jeste neznamena, ze bude neco takoveho nacvicovat i ve skutecnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.18 19:44

Zdravím dámy,
tohle je ta vaše zoofílie na videu :D :mrgreen: Video

• Citovat
  • Upravit
10.4.18 21:04

Prosím?

Zdravím dámy, nebo pány. Tak zvaný „furry” není o ničem sexuálním. Vyšlo to z jedné doby, kde se některým lidem prostě a jednoduše zalíbilo převlíkat se za zvěř. Psycholog na toto opravdu nefunguje. Milé maminky, berte to jako způsob vývoje který je stavěný na zkoumání. Nemůžete člověku, nedej bože dítěti, brát něco takového. Ovšem jsou i sexuální dá se říct komiksy a i videa, ovšem tohle je jiný případ. Je to velice pěkný koníček při kterém se může daný jedinec naučit komunikovat, obvykle i šít jelikož se může do toho téma tolik zažrat, že by jsi mohla vyrobit i vlastní kostým ;) Sám jsem fanda „furry” = srsnatý v českém jazyce. Kreslím, píši a vytvářím komiksy. Pokud to vaší dceru baví, nemá cenu ji bránit a ani nijakým způsobem zatěžovat tím že ji řekněte že to není dobrý nápad. Větě si to tak, jednou dospěje, odejde z domu a potom si bude moci dělat co bude chtít a v yji v tom nezabráníte. Buďte ráda za nějaký koníček který vaší dceru baví a který ji dělá dobře. Lepší mít dceru která se v životě baví a má co dělat, než mít dceru která bude v depresích. Rozhodnutí je na vás. Možná že ji posílat nějak za 20 letými kluky není moc dobré, jelikož je neznáte. Zkuste ji ale ovšem dopřát trochu volnosti v jejich zálibách. A prosím vás, psycholog na toto téma? Naprostá hloupost.
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.5.18 17:08

Vpohodě

@Pomáháč
Já sám jsem fursuit maker (furry). Je to vpohodě většinou Fury jsou milí lidé. No a co že se převlékají do kostýmů vy se taky nějak oblékáte. A s Yiff (furry sex), velká většina furry je tolerantní s tímhle. A pokud bude někdo říkat že jsou zvrácení tak je blb. O vás taky nikdo neříká že jste divný, zvrácení, atd
Je to její koníček. A když jí ho zarazíte tak si u ní jen přihoršujete. pokud chce jezdit na srazy tak ať si najde v okolí někoho kolem jejího věku koho to taky zajímá, pak je teprve dobré jet na sraz. A navíc pokud by jsi chtěla udělat suit, a měla by na to talent a bavilo by jí to, tak si tím může i hezky vydělat. (Dobře udělané suity: (hlavy třeba) se prodávají za hodně, třeba za 11000 nebo i 40000kč) :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí