Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
nevíte, jestli se dá někde v Ostravě koupit zimní fusak Emitex? Díky za radu
.
Nejlevněji to vyjde na netu. Já jsme z Opavy a na Netu jsme ho koupila za 899,– a v obchodech byly za 1300-1500,–
třeba tady: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Snad ti bude nějaká ze zbývajících barev hodit. Blíží se zima, tak šplhá cena nahoru, koukám.
Koupila jsem si ho přes e-shop a to jsem taky z Ostravy. Nezklamal a vyjde hlavně levněji!!! ![]()
Ahoj holky.Já jsem kupovala fusák v Ostravě-Porubě na lenince.Ten obchod se jmenuje Wook(myslím že je to tak).A stál 1200Kč.Asi bude lepší ho spíše objednat.vyjde to levněji
Jo, taky myslim, ze na netu vyjde levneji, ale da se koupit i v poliklinice v Hrabuvce, tak je taky ta prodejna woko, tak aspon ho muzes videt nazivo a pak ho objednat pres net ![]()
Díky za rychlé reakce
. Opravdu vyjde levněji přes net i s tím poštovným, to jsem si nemyslela. Možná ho ještě obhlédnu v obchodě a objednám
.
Ahojky já jsem si ho teď objednávala před net a i s poštovným jsem zaplatila 1070. Je to určitě lepší a přivezou ti ho až domů
Nikam nemusíš chodit. Mám černý s bordó a vypadá moc hezky ![]()
Taky jsme ho objednávaůi přes net a s poštovným jsme se vešly do 1100Kč, a ten fusak je fakt supeeer!!!
oživuji …
Chtěla bych zimní fusak Emitex vidět naživo a ne jen objednat z netu. Nevíte kde by byl k sehnání 2011/12 v Ostravě a okolí?
určitě budou ve woku buď v Porubě na Hl. třídě nebo v Hrabůvce na poliklinice.
k.a.c.k.a.1 píše:
určitě budou ve woku buď v Porubě na Hl. třídě nebo v Hrabůvce na poliklinice.
Porubu moc neznám. Můžeš to prosím upřesnit? Díky.
Tady Ti posílám tel.č.do té prodejny Woko v Porubě 777926163.Je to kousek nad rondlem-na levé straně ![]()
simina74 píše:
Tady Ti posílám tel.č.do té prodejny Woko v Porubě 777926163.Je to kousek nad rondlem-na levé straně
díky ![]()