Fusak s beránkem

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
441
12.8.11 23:51

fusak s beránkem

co říkáte na tento fusak?
http://obchod.teplodomova.cz/…I-cerny.html

Máte zkušenosti s fusakem s beránkem? Nebo raději klasický?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Woolife Dětský fusak Kombi Kašmír?

Přidejte zkušenost s Woolife Dětský fu...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
byron
12.8.11 23:55

Fusak vyapdá luxusně…Je i nastavitelný, mně se líbí. Je ale samozřejmě dražší než fleecový

• Citovat
  • Upravit
441
12.8.11 23:57

právě ta cena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
12.8.11 23:59

jÁ MÁM FUSAK COMBI OD EMITEXU, FLEECOVÝ…
Za fusak bych 3600 nedala, možná na první dítě…ale zvažovala bych. Je ale krásnej a vypadá kvalitně…

• Citovat
  • Upravit
16291
13.8.11 00:09

Zas na druhou stranui je pravděpodobnost, že beránkový se může čistit jen v čistírně, a tam se z ato taky dá 300 jen to hvízdne. Nevím zda už dnešní třeba nejsou do pračky, my máme asi 7 let starý a ten do pračky nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
13.8.11 00:11

Pěknej, ale ta cena 8-o
Vůbec jsem nevěděla, že je to tak drahé, ale jak koukám tak jsou i dražší (ale i levnější) jen ne asi nastavitelné
 http://www.branakdetem.cz/…detem/fusaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
13.8.11 00:16
Hanule píše:
Zas na druhou stranui je pravděpodobnost, že beránkový se může čistit jen v čistírně, a tam se z ato taky dá 300 jen to hvízdne. Nevím zda už dnešní třeba nejsou do pračky, my máme asi 7 let starý a ten do pračky nesmí.

Tenhle jdevna 30 v pračce

• Citovat
  • Upravit
160
13.8.11 00:33

Přesně ten stejný máme, malý v něm zažil zatím první zimu a jsme s ním mooooooc spokojení. Malý byl vždycky pěkně teploučký a nikdy ne zpocený, fakt chválím a doporučuju! Navíc je super, že roste s dítětem… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
13.8.11 00:36

Ahoj ja mam fusak prodluzovaci s berankem od Womar a je super a hlavne da se poridit uz od 1100,– a vypada uplne stejne jako tenhle az na to ze ma na sobe obrazek :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.8.11 08:17

My máme beránkový fusák, ještě po mně, jak jsem byla malá. Nemůžeme si vynachválit. Malý se narodil v zimě a to ještě zrovna tak strašně sněžilo a byla kosa, měli jsme ho v peřině (opravdová peřinka z peří, opět po nás) a ve fusáku a nemusel mít ani kombinezu. Můžu jen vřele doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
13.8.11 08:44

Já měla na první zimu beránkový Kaiser. Byl úžasný, ale na další zimu už bych ho nechtěla. Malá už vylézala z kočárku a jednak by ho moc ušpinila a jednak by vylezla ven moc vyhřátá, takže první zimu jsme měli Kaiser a druhý Aesthetic a úplná spokojenost. Kaiser jsme prali v ruce ve speciálním šamponu na vlnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2397
13.8.11 09:27

Já mám tento

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Není to sice z beránka, ale z ovčí vlny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22771
13.8.11 09:58

Já mám taky fusak Womar, bez obrázku, nastavitelnej a v akci jsme ho pořídili ještě levnějš než fleesový (asi 900 i s poštovným). Malá v něm teda byla jako úplný novorozeně, takže prát ani čistit jsme ho nepotřebovali, ale on má takovej fajn povrch, že by asi šel vzít i nějakým vlhkým hadříkem a nemusel by se prát ten beránek (pokud samozřejmě se zašpiní zvenku třeba jídlem, nemyslim zevnitř). Já jsem zatim spokojená, uvidíme, co další zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
13.8.11 12:09

Já mám fusak s beranem ještě po mně a bráchovi, kamarádka mi do něj udělala na overloku takový ty díry na pásy, takže jsem ho používala ještě i v káře, u obou dětí. Nechala jsem ho vyčistit před prvním použitím asi za 150,– kč. Vůbec se nezašpinil. Myslím, že se prodávají i návleky na botky do fusaku, když dítě už chodí. Takže s beránkovým fusakem jsem moc spokojená. Ale je fakt, že tenhle, co jsi na něj Pleo dávala odkaz je hodně drahej. :think: Jestli ale fin. stránka pro vás není problém, tak beránkový fusak doporučuju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
13.8.11 20:57

právě ta cena se mi moc nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie