Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
co říkáte na tento fusak?
http://obchod.teplodomova.cz/…I-cerny.html
Máte zkušenosti s fusakem s beránkem? Nebo raději klasický?
Máte zkušenost s Woolife Dětský fusak Kombi Kašmír?
Přidejte zkušenost s Woolife Dětský fu...Fusak vyapdá luxusně…Je i nastavitelný, mně se líbí. Je ale samozřejmě dražší než fleecový
jÁ MÁM FUSAK COMBI OD EMITEXU, FLEECOVÝ…
Za fusak bych 3600 nedala, možná na první dítě…ale zvažovala bych. Je ale krásnej a vypadá kvalitně…
Zas na druhou stranui je pravděpodobnost, že beránkový se může čistit jen v čistírně, a tam se z ato taky dá 300 jen to hvízdne. Nevím zda už dnešní třeba nejsou do pračky, my máme asi 7 let starý a ten do pračky nesmí.
Pěknej, ale ta cena ![]()
Vůbec jsem nevěděla, že je to tak drahé, ale jak koukám tak jsou i dražší (ale i levnější) jen ne asi nastavitelné
http://www.branakdetem.cz/…detem/fusaky
Hanule píše:
Zas na druhou stranui je pravděpodobnost, že beránkový se může čistit jen v čistírně, a tam se z ato taky dá 300 jen to hvízdne. Nevím zda už dnešní třeba nejsou do pračky, my máme asi 7 let starý a ten do pračky nesmí.
Tenhle jdevna 30 v pračce
Přesně ten stejný máme, malý v něm zažil zatím první zimu a jsme s ním mooooooc spokojení. Malý byl vždycky pěkně teploučký a nikdy ne zpocený, fakt chválím a doporučuju! Navíc je super, že roste s dítětem… ![]()
Ahoj ja mam fusak prodluzovaci s berankem od Womar a je super a hlavne da se poridit uz od 1100,– a vypada uplne stejne jako tenhle az na to ze ma na sobe obrazek ![]()
My máme beránkový fusák, ještě po mně, jak jsem byla malá. Nemůžeme si vynachválit. Malý se narodil v zimě a to ještě zrovna tak strašně sněžilo a byla kosa, měli jsme ho v peřině (opravdová peřinka z peří, opět po nás) a ve fusáku a nemusel mít ani kombinezu. Můžu jen vřele doporučit.
Já měla na první zimu beránkový Kaiser. Byl úžasný, ale na další zimu už bych ho nechtěla. Malá už vylézala z kočárku a jednak by ho moc ušpinila a jednak by vylezla ven moc vyhřátá, takže první zimu jsme měli Kaiser a druhý Aesthetic a úplná spokojenost. Kaiser jsme prali v ruce ve speciálním šamponu na vlnu ![]()
Já mám taky fusak Womar, bez obrázku, nastavitelnej a v akci jsme ho pořídili ještě levnějš než fleesový (asi 900 i s poštovným). Malá v něm teda byla jako úplný novorozeně, takže prát ani čistit jsme ho nepotřebovali, ale on má takovej fajn povrch, že by asi šel vzít i nějakým vlhkým hadříkem a nemusel by se prát ten beránek (pokud samozřejmě se zašpiní zvenku třeba jídlem, nemyslim zevnitř). Já jsem zatim spokojená, uvidíme, co další zimu.
Já mám fusak s beranem ještě po mně a bráchovi, kamarádka mi do něj udělala na overloku takový ty díry na pásy, takže jsem ho používala ještě i v káře, u obou dětí. Nechala jsem ho vyčistit před prvním použitím asi za 150,– kč. Vůbec se nezašpinil. Myslím, že se prodávají i návleky na botky do fusaku, když dítě už chodí. Takže s beránkovým fusakem jsem moc spokojená. Ale je fakt, že tenhle, co jsi na něj Pleo dávala odkaz je hodně drahej.
Jestli ale fin. stránka pro vás není problém, tak beránkový fusak doporučuju. ![]()