Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj
manžel dneska nakupoval a půl hodiny hledal sušené mléko a nenašel, kde teda v tescu je?? u čeho hledat? kuju
peggy.sl píše:
U nás u plen a dudlíků…
U nás taky tak, pokud se sušeným mlékem myslí Sunar. Jinak to na vaření bylo myslím někde u krupice a tak?
Sunar, Hami atp je (v Praze v Letňanech) v oddělení s dětskými potřebami (pleny, ubrousky, příkrmy atp). Obyčejné sušené mléko (plnotučné, odtučněné, polotučné) je tuším někde společně se sojovými mléky v tetrapacku v té části, jak jsou směsi na pečení chleba, mouky atp. Netvrdím, že přímo tam, ale plus minus pár regálů okolo.
Myslíš Sunar nebo Nutrilon a tak …??
U nás je to v sekci oblečení pro mimča, jsou tam i plíny, drogerie, skleničky s příkrmama, kaše......
Předpokládám, že nemyslíš UM, ale klasiku. Já ho sice kupovala jinde, ale myslím, že i v Tescu bude tam, jak jsou pudinky a takové ty věci na pečení.
Edit: byla jsi rychlejší ![]()
Ja myslim ze obyc susene mleko je u nas v tescu u susene smetany do kavy, takze vedle kavy a caju.
Jo, čaje tam jsou poblíž taky. Já si to už přesně nepamatuju, chtěla jsem ho koupit na mléčnou potahovací hmotu, ale když jsem viděla tu cenu, tak jsem ho nekoupila, páč UM, co máme doma, nás vyjde levněji.
Ať se muž nestydí a zeptá se kdyžtak na informacích, tam mi vždycky poradili a byli ještě rádi, že nechci řešit jinou šílenost ![]()
U nás je to taky vedle kafe, ale mají ho poměrně dole, takže lze snadno přehlídnout.
Já zas takhle jednou vytrestala manžela syrovátkovým nápojem s pomerančovou příchutí a to jsem mu řekla, kde to najde a nenašli to ani se zaměstnancem Tesca ![]()
U nás v Tescu taky u sušeného mléka do kavy, takže poblíž kávy… ale je často vyprodané… že ty budeš dělat marcipán??? ![]()
budu dělat marcipán, tchyne ma narozky
manžel se ptal a nenašli
jizvíková píše:
budu dělat marcipán, tchyne ma narozky
manžel se ptal a nenašli
A nemáte UM? Já to dělám z něj. Jestli ho nebudeš dělat z celé krabice, tak se ti to vyplatí i finančně.