Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
jee ten vypadá dost dobře, sháněla jsem něco podobnýho do golfek, ale už mám, jinach bych ho brala všema deseti - no tak třeba příště. ![]()
vypadá dobře.. já mám z kika asi za 400 a je tomuhle podobný. Byla jsem s ním maximálně spokojená ted čeká na to kdy ho vytáhnu z půdy a pak opět schovám pro druhé mimčo
docela mě to nalomilo do těch golfek, koupila jsem tam jen slabší vyteplený fleecem, protože nejsou moc prostorný tak aby se mi tam malá vešla. Takže není tolik teplý. Ale zase používám spíš velkej kočár a tohle jen na přeběhnutí na cvíčo a tak. Možná bych jí tam už nenarvala. ale ta cena je bombová to zase jo. ![]()
Jéé,ten je krásnej,přesně něco takovýho sháním a cena taky!!!!
![]()
pate81 píše:
Ahoj.
Třeba se to bude někomu hodit.http://www.tchibo.cz/…0003297.html
Dík už jsem si ho objednala ![]()
Taky mě zaujal,šel by i do hlubokého kočárku? Malej se narodí až v březnu ![]()
Objednáno ![]()
sice fusak máme,ale stejně jsem tam brala brusle,tak jsem ho přihodila do košíku ![]()
Tak ten fusak vypada dost dobre,ale muzu se jen zeptat,vozil jste nekdo nebo vozite 16ti mesicni dite takhle ve fusaku v golfkach pres zimu??Jak se s tim jezdi,mi bydlime na miste,kde je celkem dost snehu a mam strach,ze se s golfkama nikam nedostanu.
V golfkách ne.....dám ho do sportáku…
a pokud nebudou hromady sněhu,bude v golfkách
Pajule my vozili v zimě v obdobném fusaku a v pohodě.Mám jenom tuhle fotku v počítači.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, vy prodáváte tento fusak? Mohla byste mi odpovědět prosím na horny@email.cz děkuji
Fusak neprodávám.
Jen mi to přišlo jako dobrý tip za dobrou cenu.
Odkaz sem dávala ještě když je v on-line obchodě měli.