Reklamace bot od CCC

402
22.11.10 13:19

reklamace bot od CCC

Holky co vše budu potřebovat k reklamaci bot?reklamuji poprvé, nikdy jsem nereklamovala.Mám rozlepenou podrážku u kozaček a mám účtenku i krabici originál od těch bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
22.11.10 13:30

Měla by ti stačit účtenka a boty,kdžy máš krabice tak je to + :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
22.11.10 13:51

Tak konkrétně s CCC mám hodně blbé zkušenosti. Na pánských botách se odlepila podrážka a ještě tam byl nějaký problém. Reklamaci nechtěli uznat. Skončilo to tím, že jsem si za 700 zaplatila soudního znalce a pak platili všechny výdaje kolem dokola. Nedej se. Tohle se stalo v Brně ve Vaňkovce. Třeba jinde budou vstřícnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.11.10 14:21

Já mám zas s reklamací u CCC (Praha-Zličín, asi 2 roky zpět) dobrou zkušenost. Asi záleží na lidech:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.10 14:38

Já mám takovou nic moc zkušenost. Po měsíci čekání jsem se dočkala - reklamaci mi uznali. Ovšem peníze mi nevrátili - musela jsem si vybrat jiné boty stejné nebo vyšší ceny. Pěkně mě to nakrklo, protože jsou to šunty a samozřejmě i ty druhé se mi rozpadly. Ty druhé už jsem reklamovat nešla, moje blbost, ale už jsem na to neměla nervy. Škrábla jsem s nimi do kontejneru a do CCC už nejdu.

• Citovat
  • Upravit
17310
22.11.10 14:38

Joa zkušenost v CCC nemám,boty vždy vydržely :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
29.11.10 23:33

tak mi reklamaci uznali, jsem zvědavá jak mi to zalepí-Ptala jsem se prodavačky na to co když se mi to stane znova, a říkala že třikrát opravují boty a na čtvrtou reklamaci vrací peníze.tak snad budou držet, nechce se mi běhat a pořád reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
digina
18.1.11 12:53

tak nějak jsem dopadla já.. loni jsem koupila kozačky za 2199Kč a totálně se mě zničili.. šla jsem dát reklamaci a odpověděli, že neuznávají, že jsem se o ně nestara a v podtatě zničila sama svým nevhodným nošením. prodavačky protivné, hrůza.. takže se chystám také za znalcem, protože toto od drahych bot neočekávám.. a také to bylo ve Vaňkovce.. :cert: :-x

• Citovat
  • Upravit
karolinatousova
4.4.11 16:34

Ahojky všem, tak jen abych Vás trochu informovala o reklamacich bot. Není nikdy potřeba krabici. A co se týče CCC boty, jsou to Poláci a koukaj jen jak vydělat prachy, jinak boty jsou nekvalitní, šité jak se říká horkou jehlou. Já reklamovala už troje a nic moc. Jedny mi neuznali,že jsem se o ně špatně starala,druhé zalepili, ale děs a běs a ty třetí mi taky neuznali,teklo mi do nich a to podotýkám, že to jsou boty zimní,nechodila jsem někde ve vodě, prostě jsem šla asi pět minut normálně po chodníku ale řekli mi, že to nejsou boty vodě odolné a bylo :-? Takže já už si tam boty nikdy nekoupím radši půjdu k Deichmanovi. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
karolinatousova
4.4.11 16:39

Ahojky, je to blbost, už při třetí stejné závadě musí vrátit peníze a nejste povinná si vybrat něco jiného, máte právo, pokud je reklamace uznaná na vrácení peněz vždy. Já nejsem spokojená a už tam nechodím. navíc moje kamarádka tam koupila dětské botičky a byly uvnitř hřebíky, poranila si nožku. :cry:

• Citovat
  • Upravit
334
4.4.11 16:45

Koupili jsme tam botky malému a po měsíci se mu zbortilili vzadu, přišlo mi, jako kdyby v nich byl všitý karton a né pevná pata… Reklamaci uznali, vrátili nám peníze… tam už nikdy nenakoupím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
digina
5.4.11 07:59

Dobrý den, mě taktéž do bot teklo a popraskala mě podešev, nechala jsem si udělat znalecký posudek u ITC Zlín a tam vyšlo najevo, že boty vůbec nesplňůjí požadavky kladené na zimní obuv. S tímto obchodem jsem měla tříměsíční tahanici, kterou jsem nakonec NAŠTĚSTÍ vyhrála a vyplatili mi jak cenu bot, tak i posudek a poštovné. Ale stálo mě to hodně času, nervů a úsilí. U této firmy už opravdu nikdy víc!

• Citovat
  • Upravit
1
1.10.11 15:02

reklamace

Ani já nemám dobré zkušenosti s prodejnou CCC tam už nikdy nevkročím koupila jsem si tam kabelku po půl roce ji šla reklamovat a bylo mě řečeno že je to opotřebováním a měla jsem přijít dříve tak nevím kdy dříve reklamovala jsem už vícekrát nebyl žádný problém ale tady neuvěřitelné a ještě když padnete na prodavačku/vedoucí/která je neochotná tak do Pardubic v AFI už nevkročím vždyt je plno jiných obchodů kde si ještě zákazníka váží :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
7.10.11 14:02

reklamace

Dobrý den,
zajímalo by mě jak je to s reklamací když mám boty 5 měsíců-z toho byly už 2× na reklamaci-poprvé kvůli rozpárání bot a podrůhé když jsem si pro ně došla boty byly v horším stavu než jsem je tam dávala,ale to jim nedokážu.Rovnou jsem je tam opět nechala-Opravili je a ted po týdnu nošení se mě začali opět párat na již opravovaném místě.Pokaždé chci od nich vrátit peníze-jedná se o Baťě.Ještě u té druhé reklamace jsme s prodavačkou našly 3 závady,které napsala-všechny opravili.Chci se zeptat jestli je to brané jako 2 reklamace a nebo 4 závady.Tím pádem by mě měli už vlastně vrátit peníze automaticky a né mě pořád nechávat 30 dní čekat na opravu.Už mě to nebaví.Přes léto se to dalo-mohla jsem nosit pantofle,ale ted začíná být zima a nechci si kupovat další boty stejného rázu.Děkuji a omlouvám se za chyby:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katuša.001
11.11.11 22:21

Velice špatné zkušenosti s reklamaci v CCC

V CCC boty jsem si koupila velice drahé kozačky, kterým se po 2 dnech vlasttnictví a 1 vycházce do divadla ošoupal povrch ( a to jsem šla z auta do divadla a z divadla do auta - max tak 0,5 km). Reklamace neuznána, obracím se na sdružení ochrany spotřebitelů a pravděpodobně dojde i na soudního znalce.Tak mi držte palce a své negativní zkušenosti napište i na http://www.spotrebitele.info/…senosti.html

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák