Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všichni,
co kdybychom se spojili a udělali nějakou varovnou kampaň na facebooku?
L.
Ahojky, jsem pro, v pátek jsem tam oběma dětem koupila botasky Walky, včera je měly chviličku na noze takže jsou úplně nové, nic jim není, ale obě děti nemohli ani chodit a když si boty sundaly tak měli nateklé nad nártem, malej to měl jakoby rozřezané…tak jsem je okamžitě dala do krabice, psala jsem tam a oni že když jsou nošené tak mi peníze nevrátí, přitom čtu diskuzi tady a vrátily peníze za zničené tak co to je?!!Odpo tam hned jedu a udělám jim tam s manželem scénu, šmejdský CCC, pokud mi nedaj peníze tak si to nedaj za rámeček ![]()
A kruciš!
V sobotu jsem koupili dceři v CCC taky nové botky, Walky, na jaro. Zatím v nich teda do školky nešla, ale po tomhle co tady čtu mám skoro strach jí je vůbec dávat. A nebo možná radši bude lepší jí je dát co nejdřív, protože je dost vysoká pravděpodobnost, že nevydrží. Tak abychom je případně stihli vyreklamovat co nejdřív. Navíc má dcera dost vysoký nárt a paní nás ujistila, že tenhle typ jí bude vyhovovat. Takže počítám, že bude mít chudák asi pěkně sedřenou nohy, když celkově nejsou kvalitní… ![]()
Ahoj všem,
v CCC jsem si koupila asi před dvěma měsíci letní boty, když se udělalo minulý týden hezky, vzala jsem si je do práce a nevydržely ani mou 8 hodinovou pracovní dobu! A to podotýkám pracuji na soudě a chodím maximálně po chodbě z kanceláře do kanceláře, nebo do jednací síně. Když jsem přišla do obchodu je reklamovat s tím, že se mi po jednom nošení v práci odlepila podrážka a úplně se rozdrolil podpatek, prodavačka se pozastavila jen nad tím, jestli v kanceláři máme kamínky (v podrážce byl jeden kamínek, ale když nám tam po chodbě projde za den stovky lidí, není divu, že na botech nějaké ty kamínky apod. přinesou). Teď čekám na vyřízení reklamace, tak jsem zvědavá. Ale tenhle přístup se mi teda vůbec nelíbí. ![]()
Taky jsem dceři kupovala tenisky Walky v této obuvi-i když to snad ani obuv není. Měla je jednou na sobě a po pár metrech se jí rozepínali oba zipy, podrážka odřená, vytahané tkaničky. Dala jsem je reklamovat, za měsíc prý budou, tak jsem zvědavá. Holky myslíte, že na ně platí, pohrozit ČOI? Tam už nikdy, ani zadarmo
Zlatej Deichmann.
Tak kupodivu nožičky netrpí. Ale podrážka sedřená a štěpování na okrají vložky se po 2 týdnech začalo párat. Na reklamaci kašlu, nechci od nich jiné nebo čekat na vyřízení. Mezitím by stejně potřebovala jiné, takže je nechávám na písek a příští měsíc jdeme koupit jiné, kvalitnější a nebudu se nervovat.
Minulý týden jsem také okukovala boty v CCC. Nakonec vyhrály boty v Deichmannu. A jak tady vidím, mohu být ráda. S reklamacemi nemám dobré zkušenosti… buď řeknou, že jsou boty módní a na ně reklamace pořádně není, nebo že je to má chyba.
Ahoj.
Chystam se jit prave reklamovat boty z CCC, ktere jsem v sobotu koupila na Novych butovicich. Volala jsem tam dnes a ptala se, zda musim na NB, nebo zda muzu boty reklamovat i na jine prodejne v Praze. Bylo mi receno, ze pokud bych chtela boty vymenit, musim na NB, pokud chci reklamovat a vratit penize, muzu na jakoukoli pobocku CCC.
Příspěvek upraven 28.05.13 v 11:15
V sobotu jsem si koupila u CCC letni sandaly. Dnes jsem si je prvne vzala a nedosla ani na zastavku, kterou mam hned pred domem. O co jde. U bot se mi libil zajimavy strih pasku, vedeny pres nart a kolem paty. Samozrejme, ze jsem boty zkousela, ale po prodejne jsem misto 10m, ktere by odhalily zavadu usla jen 5m a zdalo se byt vse v poradku. Proste usiti bot je spatne a po par krocich pasek sjede z paty a neda se v tom chodit. Mate nekdo zkusenost s takovouto reklamaci? Po tom, co tu ctu, zacinam mit obavy, zda mi ji vubec uznaji ![]()
Dekuji
Já reklamovala dětské kecky, se zipem na straně, pořád se rozepínal, po pár krocích a uznali to a dali jiný jezdec-teď už se nerozepínají, ale sestřenka co tam dělá, mi říkala ať od téhle značky už nic nekupuju-Walky, jsou to šmejdy.
Jo a ještě odtamtud máme Nelli blu, polobotky a ty teda nosí často, ale už má skoro prodřenou patu, kupovala jsem je najednou, ale už tam žádný boty nekoupim. A to stáli 500kč U Nike se mi to teda nestalo ![]()
Módní
- a není reklamace - tak to mi vysvětli
.
@Jitta86 píše:
Minulý týden jsem také okukovala boty v CCC. Nakonec vyhrály boty v Deichmannu. A jak tady vidím, mohu být ráda. S reklamacemi nemám dobré zkušenosti… buď řeknou, že jsou boty módní a na ně reklamace pořádně není, nebo že je to má chyba.
@Larr
o tom jsi neslyšela? Pokud máš na botech napsáno módní, tak jsou jen „sezónní“, na občasné nošení a záruční doba je jen minimální, pokud vůbec. To si musíš přečíst na tom záručním listu, jak je používat. Některý bys podle toho ale nemohla snad obout
.
Jo a ještě jsou supermódní a na ty už se můžeš asi jen koukat.
PENÍZE MUSÍ VRÁTIT I PO PRVNÍ REKLAMACI POKUD JE VADA NEODSTRANITELNÁ!!!

DĚKUJI KECALCE ZA UTVRZENÍ V NÁZORU NA KVALITU,
MYSLÍM ŽE OBUV JE TAKOVÝ LEPŠÍ VIETNAMOV.