Reklamace bot od CCC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5037
3.12.14 14:38
@Raqell píše:
Děvčata NEDEJTE SE, na to ty potvory z CCC spoléhají! Asi před rok jsem tady také řešila co s neuznanou reklamací a toto je moje zkušenost. Jak píše Ikente, jděte tam znovu a pohrozte jim soudním znalcem… (schovejte si jízdenky a veškeré výdaje v této souvislosti). Když mi boty vrátili v CCC i podruhé, načerpala jsem informace tady a kontaktovala soudního znalce v okolí (hodně tady doporučují znalce ve Zlíně, ale tenkrát toho měli moc a ta doba vyřízení byla opravdu dlouhá, doporučili mi ať kontaktuji někoho jiného). Už při prvním telefonátu se znalcem, se vyjádřil, že CCC je známá firma a bavit se s ní o reklamaci se dá pouze s posudkem v ruce! Aniž by boty viděl, oznámil mi, že na 95% je moje reklamace odůvodněná, ale 100% mi to řekne až boty uvidí. Domluvili jsme se, že pokud by nevypracovával posudek v můj prospěch, tak zaplatím poštovné + nějaký poplatek, za to že to omrknul, přesnou částku už nevím. Rozhodně to byl zlomek ceny papírového posudku. Boty jsem mu odeslala a za pár dní mi dobírkou přišli boty + posudek. Do prodejny CCC jsem se vypravila znovu už s posudkem a jeho cenou, botami, dokladem o výši poštovného a čestným prohlášením (vyhodila jsem jízdenky za vlak, tak místo toho to čestné prohlášení). Přijali to s takovým výrazem v obličeji, který bych vám přála vidět 8o. Po čase mi vyplatili opravdu všechno do poslední koruny.

To je dobrý přístup :palec: Taky jsem pro se nedat. Joo, boty by prodávali, ale ty svoje kšunty by už zpátky nechtěli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
3.12.14 19:59

@Raqell pěkně jsi to s nimi skoulela :palec: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.2.15 13:56

Jdete si koupit boty do nejlevnéjší obuvi a pak se divíte.
Za takovou cenu přece nemůžete čekat velkou kvaliku??!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wdg
1
30.3.15 17:20

CCC už nikdy !!!

CCC už nikdy!!!
Bohužel jsme se taktéž stali obětí šmejďáckého výrobku.
Varuji všechny, nekupujte žádné boty od CCC, neuznávají reklamace a jsem přesvědčen, že na tom mají založený celý svůj business.
Vyrobit to z těch nejlevnějších materiálů (v našem případě podrážka z papíru) a v případě problémů se tvářit, že si tu vadu způsobil kupující tím, že v těch botách chodil.
V našem případě se na botách se dceři po necelých dvou měsících prošoupaly díry do podrážky a podrážka se zlomila. Na obou botách úplně stejně. Od té doby jsou boty nepoužitelné. Samozřejmě jsme šli dát boty do nejbližší prodejny na reklamaci. Obrovské zklamání bylo, když nám řekli, že reklamaci neuznávají. Hrají na nás spotřebitele divadlo, že posílají boty na „odborné posouzení“ paní Pavle Hlobilové. Paní Hlobilová toto divadlo hraje s nimi a posudky účelově zpracovává podle toho jak si přeje ten, kdo jí platí. Tato odbornice zjevně na posouzení reklamace kvality bot nemá žádné vzdělání a soudě podle posudku ani tomu nerozumí, její odbornost asi tkví v tom, že je ze „Zlína“. Napsali nám, že jsme neposkytli obuvi dostatečnou péči a díky tomu došlo k poškození výrobku, za které si můžeme sami.
Nevím jak je možné pečovat o podrážku, aby se nezlomila a neudělaly se na ní díry, ale tuto radu se nedozvíte i když jsem to několikrát zkoušel.
Nekupujte zboží od této firmy, jsou to Poláci a jiný způsob jak se jim odměnit za jejich nekvalitní zboží není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
30.3.15 17:47
@wdg píše:
CCC už nikdy!!!
Bohužel jsme se taktéž stali obětí šmejďáckého výrobku.
Varuji všechny, nekupujte žádné boty od CCC, neuznávají reklamace a jsem přesvědčen, že na tom mají založený celý svůj business.
Vyrobit to z těch nejlevnějších materiálů (v našem případě podrážka z papíru) a v případě problémů se tvářit, že si tu vadu způsobil kupující tím, že v těch botách chodil.
V našem případě se na botách se dceři po necelých dvou měsících prošoupaly díry do podrážky a podrážka se zlomila. Na obou botách úplně stejně. Od té doby jsou boty nepoužitelné. Samozřejmě jsme šli dát boty do nejbližší prodejny na reklamaci. Obrovské zklamání bylo, když nám řekli, že reklamaci neuznávají. Hrají na nás spotřebitele divadlo, že posílají boty na „odborné posouzení“ paní Pavle Hlobilové. Paní Hlobilová toto divadlo hraje s nimi a posudky účelově zpracovává podle toho jak si přeje ten, kdo jí platí. Tato odbornice zjevně na posouzení reklamace kvality bot nemá žádné vzdělání a soudě podle posudku ani tomu nerozumí, její odbornost asi tkví v tom, že je ze „Zlína“. Napsali nám, že jsme neposkytli obuvi dostatečnou péči a díky tomu došlo k poškození výrobku, za které si můžeme sami.
Nevím jak je možné pečovat o podrážku, aby se nezlomila a neudělaly se na ní díry, ale tuto radu se nedozvíte i když jsem to několikrát zkoušel.
Nekupujte zboží od této firmy, jsou to Poláci a jiný způsob jak se jim odměnit za jejich nekvalitní zboží není.

kolik dní v týdnu a kolik hodin denně v nich dcera trávila?
jinak kvalitou je na úrovni deichmanna, takže zdůrazňovat Polsko není moc relevantní… a jediné co dělaj dobře jsou Lasocki, ale ty jsou taky za trochu jiný peníze, jako všude i tady cena odpovídá kvalitě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.16 18:47

CCC nejhorší obchod

Zakoupila jsem dětem boty v CCC - každé úplně jiné a jinou velikost. Jelikož to byly podzimní boty a kupovala jsem je na konci podzimu, tak jsem ani neřešila, že se těsně před příchodem zimy rozpadly a vyhodili jsme je - u obou praskla podrážka. Na zimu jsem opět koupila v CCC. Opět každé jiné. Ani jedny ale nevydržely zase ani měsíc - u obou praskla opět podrážka. Nyní jsem se rozhodla to řešit reklamací. 30 dní mají na reklamaci. Výběr velký, ale šmejd vedle šmejdu. Výsledek čtvery boty a všechny rozpadlé hnus. Chtěla bych upozornit, že zimní boty byly právě lasocki - takže navíc drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.16 17:37

boty v ccc

Ahoj. přidávám také špatnou zkušenost s botami v ccc, tenisky se po pár měsících úplně rozlepily a navíc se zlomila pata po tom co dcera uklouzla na louce, reklamaci zamítli s tím, že se namočily, po argumentu, že žijeme ve středozemí kde prší a není pouze sucho, nemluvě o tom, že nejsem rosnička abych předvídala počasí, mi bylo řečeno, že mám prostě smůlu a na reklamaci nemám nárok. Boty jsem tam nechala, ať si je teda vyhodí s tím, že já už tam ale nakupovat nikdy nebudu. teď chodím do Deichmanna nebo Lidlu, boty vydrží stejně, možná víc, a při reklamaci mi v daichmannu nabídly výměnu za nové boty a v Lidlu rovnou vrátily peníze, takže za mě do ccc už nikdy, boty jsou stejně kvalitní jako boty od číňanů a máte tam stejnou šanci na reklamaci…tj. žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.8.16 22:03

Spojme síly proti šmejdům

Tímto vyzývám všechny nespokojené spotřebitele.
Kupujte, reklamujte. Pokud neuznají reklamaci, máme na CCC páku! Soudního znalce. CCC pak zaplatí veškeré vzniklé škody. Pokud ne, rád budu zastupovat lidi u soudu. Takto firmu CCC dostaneme tam kam patří. Prodávat předražený šmejdy se nevyplácí. A pokus se časem objeví ta samá jména v obchodním rejstříku, je potřeba zahájit ofenzivu i v následující firmě a přestala tak banda zlodějů okrádat liti. Je to jen na nás spotřebitelích.

Pište na ***@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.8.16 22:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wrf
3
14.8.17 13:27

Poprvé a naposledy v CCC

Tak jsem také jednou zavítal do CCC a nechal se zlákat na otevírací slevu. Po 3 měsících nošení mi po dešti (mokrá silnice) zvlhla ponožka, tak se doma podívám a díry v obou botách. Z tý jedný opravdu čouhá papír. Takhle vypadají boty po 3 měsících nošení - denně cca 2km chůze. Podotýkám, že podobné typy bot (adidas, nike) vydžel mnohem horší zacházení 2, spíše však 3 a více let. Reklamace podána, uvidím s čím přijdou. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
16.8.17 12:07

Já mám od CCC boty Lasocki, celokožené a nemůžu si absolutně stěžovat. Sice polská značka, vyrobeno v Chorvatsku. Starám se o ně sprejem na kůži. Mám je skoro rok intenzivního nošení v každém počasí a boty drží. Půjdu od této značky i do zimních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.17 22:02

Místo vrácení peněz poukázky???

Dobrý den, v CCC jsme si v létě se sestrou koupily celkem patery žabky a pantofle, každý pár stál zhruba 200 - 280 korun. Čtyři páry z toho jsme ale do měsíce reklamovaly, jedny žabky nevydržely ani 500m po pěší zóně, další se rozpadly v centru Prahy, prostě báječná a spolehlivá obuv. V CCC nám reklamaci sice uznali, ale místo vrácení peněz nabídli poukázky (za každý pár bot jednu poukázku). Tzn.,ze ted na konci zari bych si mela za kazdou poukazku koupit čtyři jiné věci (poukázky nelze sčítat a využít na jednu jedinou jinou věc), dokonce jsou pry tak hodni, ze si mohu vybrat třeba kabelky. Jenze sami uznejte, ze když letni boty staly 200 korun, tezko si ted ve stejne cenove hladine vyberu podzimni boty, navíc nechci ctyri pary a uz vůbec nechci boty ani cokoliv z CCC. Myslite, ze jediny způsob me obrany je skrze soudniho znalce, ČOI, nebo mají právo toto vůbec udělat? Nejsem nějak hádavý typ a nechci se soudit, ale zase si ze mě prece nebudou delat srandu.

• Citovat
  • Upravit
2373
20.9.17 22:10

Dle mého ze zákona jsi měla nárok na vrácení peněz. Na mě to taky zkoušeli( v jiných obchodech) a vždy jsem poukázku odmítla a oni mi dali peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
20.9.17 22:12

@Zupa Asi takhle. Kdysi jsme v CCC koupili dětem boty. Synovy vypadaly po necelém měsíci, jak když jsme je našli u popelnic. Reklamaci nebylo vyhověno, protože z jejich pohledu to bylo nesprávným používáním (příště je asi lepší zimní boty používat místo bačkor…). Měl je popraskané a prostě hrůza. Co se týče takových těch nízkých bot, tak to nebylo taky nic moc, ale říkala jsem si, tak co bych chtěla za šest (nebo sedm) stovek, lítají v tom ve školce, tak holt co člověk může čekat. No a pak přijdu k vietnamcům a tam prodávají vpostatě totožné boty o polovinu levněji… Od té doby do CCC nechodím a pokud chci levné koženkové boty jako náhradní na zahradu (když se ty lepší promáčí), tak je radši koupím u vietnamců. Kvalita stejná a za míň peněz. A popravdě věřím tomu, že kdybych je tam po měsíci donesla, tak mi je bez řečí vymění nebo vrátí peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.9.17 13:17

Ja jsem v CCC o tom diskutovala s vedouci a byla naprosto neoblomna, nedavaji vůbec moznost vyberu. Podle mého poukazku muzou dat PO DOMLUVE se zákazníkem. A nechapu jejich margeting. Vzdyt mají naprosto nekvalitni výrobky a když ještě u reklamace delaji takove problémy, uplne si tim zakazniky odradi. Ja si ted prece nebudu kupovat patery jiny boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák