Reklamace bot od CCC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lenalena
25.7.12 13:11

Jo jo, tyk se mi rozpadla kabelka po dvou měsících a řekli mi, že jsem ji moc používala…

• Citovat
  • Upravit
1475
25.7.12 13:43

Tak já jen přidávám špatnou zkušenost s reklamací v CCC. Boty se mi asi po 2-3 měsících totál rozpadly-ano chodila jsem v nich a reklamaci mi neuznali právě proto, že jsem v nich chodila ;) :zed: :lol: Teď už se tomu směju, ale obecně tychle do nebe volající vydřiduchy prodávající šunty nesnáším. I když mají velký výběr a dobré ceny musí se asi počítat s tím, že to jsou boty tak na jednu sezónu a max vystupování z auta do práce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukulienka
2.10.12 12:34

opilé prodavačky

Pozor, pozor, v Košicích opilé prodavačky v CCC. Hezká prezentace firmy, jen tak dál.

• Citovat
  • Upravit
JanaNoavkovaa
28.10.12 14:33

Hrůza

Dnes jsem reklamovala dětské boty v CCC Jablonec nad Nisou, prý si počkám měsíc, samozřejmě jsem nemohla nechat bosého syna a musela koupit jiné boty za 1200Kč,– až tamty přidou z reklamace, už mu nebudou, je toto normální???Vždycky když jsem kopovala boty v Praze a reklamovala, byli mi hned vráceny peníze na ruku.
CCC-už NIKDY!!!

• Citovat
  • Upravit
Leon Tesařík
8.12.12 14:00

CCC boty neprofesionální přístup při reklamaci

Na stránkách FB koukám, že nejsem jediný kdo má problém s kvalitou bot zakoupených v této prodejně CCC Liberec soukené náměstí, před týdnem jsem zde zakoupil zimní boty do kterých jednoduše teče a na reklamaci mi řekly, že je dají na posouzení na 3 týdny a jám mám chodit v letních nebo si koupit nové :cert:.Zdá se vám toto normální? Je li toto vaše strategije jak získat a udržet si zákazníky, tak vás ujišťuji že zahajuji kroky, abych vaše renomé mezi kupujícími uvedl na pravou míru. S pozdravem Leon Tesařík

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
8.12.12 14:07
@jerryna84 píše:
Holky co vše budu potřebovat k reklamaci bot?reklamuji poprvé, nikdy jsem nereklamovala.Mám rozlepenou podrážku u kozaček a mám účtenku i krabici originál od těch bot.

Tak to by mělo stačit. Jinak já v CCC reklamovala jedny boty co měla dcerka, nosila je jen 14 dní a už se rozlepily po stranách, ale reklamačku mi prodavačka v pohodě uznala a řekla, že mi vrátit peníze nemůže, že si musim vzít jiné boty a případně doplati rozdíl, tak jsme vybraly jiné a ty už byly o. k.

• Citovat
  • Upravit
957
8.12.12 14:28

Je to smutné, ale bohužel je to podle práva. Pokud někde vrací peníze rovnou, tak je to jejich dobrá vůle :nevim: Také jsem reklamovala párající se švy u dětských bot renomovaného výrobce zakoupené v malém krámku a dítě muselo chodit v půjčených botách do doby, než bylo jasné, že dostanu peníze zpět. Jednalo se o sandálky, pořizovací cena 1000Kč a člověk s tím neudělá nic, protože zákonná lhůta na reklamaci použitého zboží je 4 týdny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
8.12.12 14:29

Já z CCC pro malýho boty nekupuju, sobě jsem tam koupila boty 2× - jedny kozačky - po 3 měsících se z nich na nártech a kolem kotníků začala odlupovat barva, to mi peníze vrátili ihned. Druhé jsem po létě musela vyhodit, jak byly ochozené, ty jsem ani reklamovat nešla. Takže já tam už ani nechodím, i když mají botky pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
8.12.12 14:32
@evcav píše:
Já z CCC pro malýho boty nekupuju, sobě jsem tam koupila boty 2× - jedny kozačky - po 3 měsících se z nich na nártech a kolem kotníků začala odlupovat barva, to mi peníze vrátili ihned. Druhé jsem po létě musela vyhodit, jak byly ochozené, ty jsem ani reklamovat nešla. Takže já tam už ani nechodím, i když mají botky pěkné.

Přesně takhle jsem já zanevřela na Batu :cert:

• Citovat
  • Upravit
Dauphnina
8.12.12 16:28

Před několika lety jsem si v CCC v Českých Budějovicích koupila boty, které se taky po pár dnech nošení rozlepily…Mohla jsem si vybrat náhradu, tak jsem si vzala peníze. Vystupování prodavačky bylo milé a profesionální. Už bych si tam ale boty nekoupila, natož dětem! :cert: Je to polská kvalitka :lol:
To mě spíš teď několikrát s chováním znechutily prodavačky v C&A v Liberci. A to konkrétně s předkládáním slevových poukázek. :?

• Citovat
  • Upravit
1219
9.12.12 07:03
@Jančakecalka píše:
Tak to by mělo stačit. Jinak já v CCC reklamovala jedny boty co měla dcerka, nosila je jen 14 dní a už se rozlepily po stranách, ale reklamačku mi prodavačka v pohodě uznala a řekla, že mi vrátit peníze nemůže, že si musim vzít jiné boty a případně doplati rozdíl, tak jsme vybraly jiné a ty už byly o. k.

Ze zákona ti peníze vrátit musí, ale až po třetí reklamaci!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliska90
9.12.12 08:08

Ahojky. Napíšu Vám sem svůj příběh s reklamací bot u CCC snad někomu pomůže :-)

V lednu 2012 jsem si zakoupila zimní boty u CCC nosila jsem je max. do konce března. V polovině října jsem je zase vyndala ze skříně a nosila je tak 5 dní a rozbil se mi zip a tak jsem šla boty reklamovat. V prodejně jsem byla několikrát a boty stále nebyly opravená až po 30 dnech. Na rozbitou botu jsem se koukla, byla opravená a tak jsem podepsala reklamační list a z prodejny odešla. Jenže doma po bližším shlédnutí jsem si všimla, že mi tam našili jinou barvu zipu než má druhá bota a zip se seká, protože tam byl špatně našitý. Na prodejnu jsem se tedy vrátila a světe div se z příjemné prodavačky se stala nepříjemná fúrije. Žádala jsem výměnu bot za jiné a paní prodavačka mi začala řikat, že je to můj problém a že mi boty pošle opět na 30 dní na reklamaci s tím jsem nesouhlasila a řekla jsem jí ať mi zavolá paní vedoucí. Tak paní vedoucí zavolala telefonem a v tom přošel pro mě šok cituju Je tady ta paní jak jí tam našili jinou barvu zipu! Tak jí řikám vy jste o tom věděli a neupozornili jste mě na to a ona na mě, že je mojí povinností si boty při převzetí zkontrolovat. Boty jsem si zkontrolovala, ale opravdu mě nenapadlo, že tam našijí jiný zip. Požadovala jsem tedy číslo na někoho komu si mohu stěžovat a ona mi ho odmítala poskytnout. Už se ve mě vařila voda. Boty jsem sbalila a odešla. Obrátila jsem se na jejich stránky na fb a na email a do 3 dnů jsem měla nové botky.
Takže holky nenechte sebou zametat a udělejte jim špatnou pověst na fb a vyhrožujte ČOI to je asi jediné co na ně zabíra :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.13 16:47

Ahoj, včera jsem si v ccc v Plaze v Plzni zakoupila boty a bohužel až doma jsem zjistila, že jsou špatně lepené. Neměla jsem je ješte ani jednou na sobě tak jsem se vás chtěla zeptat, jestli mam nejakou možnost vrácení peněz dííky

• Citovat
  • Upravit
1429
20.2.13 16:51

Ahoj, tak asi bych to sem neměla moc psát, ale tak jsem si u nich měnila asi troje boty po sobě :D když je budeš mít čistý a nebudou nějak super hrozny tak je pošlou na reklamačku a tak za dva týdny ti napíšou že si máš vybrat jiny nebo ti vrátijou peníze. A teď naposledy jsem tam byla a slečna mi rovnou řekla ať si vyberu jiny, že to reklamačka je určitě :palec: Měla jsem každou chvilku jiny boty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
20.2.13 17:25

Ahoj,

Byla jsem ( vlastne stale jsem ) zamestnaná v obuvi CCC - nyni jsem na neschopence kvuli rizikovemu tehotenstvi.. Sama jsem videla kolik mi denne rukami proslo reklamaci, takze ikdyz jsem ted proti firme kde pracuji - v CCC zasadne nenakupovat :D boty nejsou kvalitni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák