Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Souhlasím s Vámi. Aktuálně přemýšlím nad tím, že bych si zaplatila soudnbího znalce a nechala to posoudit jím, pak by bylo vhodne nějaké nejlépe mimosoudní vyřešení sporu. Ale to všechno před vánoci je dost nákladné. Ale naštvali mě tak, že bych je velice ráda po těch soudech potahala. ![]()
Můžu se něco zeptat??? Koupila jsem si boty ktere jsou zdobené vekými ozdobami které me upadli … Poprvé mě uznali a vzali mě to.. a po druhé řekli že je novy zakon od roku 2011 a že si mám donest ozdoby ssebou..Ale kdyz me to ve tme upadne,co mam delat?? poradte mi … ja už nwm ![]()
CCC a reklamace je jako: ![]()
JSOU TO „ZLODĚJI“ nic jiného, po čtrnácti dnech, tři vady na botě a ani jedna nezaviněná, napsali, že to komplexně uzavírají, jako vinu užívání - boty za 1400kč Tam už nekoupím ani jarmilky dětem!!!
A pokud budu moct, tak před jejich jednáním, budu vždy všechny varovat, dokonce raději i své nepřátele, páč, tohle jsem nezažil. ![]()
BOTY Z CCC UŽ NIKDY!!!
PO TÝDNU JSEM MUSELA JÍT REKLAMOVAT ZIMNÍ VYSOKÉ KOZAČKY S TÍM ŽE MI TAM TEČE-KLASICKÁ MĚSÍČNÍ ČEKAČKA.
VÝSLEDEK:OBUV JE VYCHÁZKOVÁ A Z USNĚ,TO ZNAMENÁ AT' TO ZKRÁTÍM, ŽE SE NESMÍ NOSIT DO VLHKA A DO DEŠTĚ.ŠKODA JEN ŽE MĚ NA TO PANÍ PRODAVAČKA NEUPOZORNILA PŘI PLACENÍ NEB BYCH SI JE PŘECI NA ZIMU NEKOUPILA A UŽ VŮBEC NÉ ZA 2500KČ.NA REKLAMAČNÍM PAPÍŘE MĚ PANÍ ODKAZUJE NA MALÝ LETÁK ,KTERÝ VŽDY PŘICVAKÁVAJÍ AŽ PO ZAPLACENÍ
, ŽE JE TAM VŠE JASNĚ NAPSÁNO I TO JAK JE HLAVNĚ ŘÁDNĚ OŠETŘOVAT,ALE DOST NEVÍM NA CO KDYŽ MI REKLAMACI ZAMÍTLI ŽE BOTY NEJSOU DO DEŠTĚ?.PRO MĚ JASNÝ PODVOD NA LIDI-ZAPLAT' A VYPADNI! : ![]()
NIKDY VÍCE!!!!!
jo polsko možná i od jinud, asi si můžem domyslet od kud.Souhlasím s vámi,nic tam nekupovat a nepodporovat je!!!! ![]()
BUDU KONKRÉTNÍ…CCC PLZEŇ PLAZA…stručně řečeno, neochota, arogance, výsměch zákazníkovi
![]()
Zakoupila jsem si tam dětské kozačky, po cca 1/2 roce od koupi, ne nošení, máme bot hooodně moc a ne vždy na ně bylo…, se mi uprostřed zipu začaly párat, ze zkušeností vím, že pokud se někde něco objeví, byť náznakem, jíti ihned reklamovat…, tak jsem šla…a nestačila jsem se divit…, od počátku až do konce…, nesympatické jednání, arogance, výsměch zákazníkovi…a jak jsem dopadla, /podotýkám, nežádala jsem zpět peníze, ale jen výměnu zipů…/, tak…, že mi oznámili, že mám dítě, co mi „šmajdá“…, no, moje zkušenost s CCC...........NENECHAT SE ZLÁKAT KRÁSNÝM MODERNÍM A HODNĚ NAPODOBOVANÝM ZNAČKOVÝM MODELŮM A jíti radši kousek dál k Deichmannovi, kde si zákazníka váží, jsou na něj slušní a nikdy jsem tam nezažila, že by mi věc nevyreklamovali, ale je fakt, že bot od Deichmanna se ani moc reklamovat nemusejí, páč zkrátka vydrží…A při náhodném setkání s kámarádkou , když jsme klábosily a narazily na CCC …, mi oznámila, holka, z CCC už jsem vyléčená…, mně tam řekly…, opět Plzeň Plaza, že mám na tyhle boty tlusté dítě.....
…tak to už je BEZ KOMENTÁŘE....., JÁ TEDY CCC ODEPSALA… A I KDYBY SE MI TAM NĚCO SEBEVÍC LÍBILO, UŽ NIKDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
…nejhorší je, že se nikde nedovoláte....., je to tam jedna verbež…, jen se snimi soudit…
![]()
I já mám velmi špatné zkušenosti s obchodem CCC. Reklamuji tašku v ceně 850 Kč, na
které se po krátkém používání začala odlupovat „syntetika“. Samozřejmě reklamaci neuznali s tím, že taška není určena k častému nošení.Toď bez komentáře. Zarážející je ale také jednání personálu.S tak arogantním, neprofesionálním a neslušným chováním k zákazníkům jsem se ještě nesetkala.O ustrojení prodavačky,které, když se předkloní, kouká z kalhot polovina pozadí,nebudu ani psát.Prodavačka měla problémy s vyplněním reklamačního listu a k tomu poznámky údajné vedoucí, že je to zbytečné, že se reklamace stejně neuzná, hovoří samo za sebe.Asi ví o čem mluví. A proto chceš li mít problém, nakup v obchodě CCC v obchodním centru Plzeň Plaza. ![]()
Plzeňačka123 píše:Ještě perlička na závěr: po dohadování o reklamaci, mi vedoucí řekla, že by si takovou tašku na nošení u nich nikdy nekoupila. Tak si udělejte o kvalitě zboží, prodávaného v CCC,názor sami.
I já mám velmi špatné zkušenosti s obchodem CCC. Reklamuji tašku v ceně 850 Kč, na
které se po krátkém používání začala odlupovat „syntetika“. Samozřejmě reklamaci neuznali s tím, že taška není určena k častému nošení.Toď bez komentáře. Zarážející je ale také jednání personálu.S tak arogantním, neprofesionálním a neslušným chováním k zákazníkům jsem se ještě nesetkala.O ustrojení prodavačky,které, když se předkloní, kouká z kalhot polovina pozadí,nebudu ani psát.Prodavačka měla problémy s vyplněním reklamačního listu a k tomu poznámky údajné vedoucí, že je to zbytečné, že se reklamace stejně neuzná, hovoří samo za sebe.Asi ví o čem mluví. A proto chceš li mít problém, nakup v obchodě CCC v obchodním centru Plzeň Plaza.
Ahojky..dělám s reklamacemi..tedy né s CCC se kterýma mám též špatnou zkušenost.Kabelky se posílají přímo výrobci a ti dost často reklamku zamítnou..třeba je utržené ucho tak napíšou vyjádření,že kabelka byla přetěžováná
Když vyřizuji reklamku bot tak záleží na vadě a jak je bota poničená.Je dobrý když se něco s botou stane tak jít boty uhned reklamovat a né třeba v nich chodit ještě měsíc..tohle taky rádi zamítají.Jinak já vracím převážně peníze..tedy když výrobce uzná reklamku ![]()
Koupila jsem si boty v CCC v Ostravě, a vím, že to byla největši chyba. Do měsíce se mi zničila podrážka, naštěstí mi byla reklamace uznána.
Ale musím říct, že chování prodavaček je neskutečné !!! Takové ženké by měly stát někde u pásu a né v butiku ![]()
Proč jsem byla vymazána z diskuse dnes,nikoho jsem neurážela,pouze se podělila se zážitkem?
Každá bota se musí před použitím impregnovat!!!! To snad ví i malé dítě. ![]()
Pro všechny zklamané zákaznice s reklamací věcí od CCC. Nedivte se, když Vám reklamaci ve většině případů neuznají. Reklamace totiž pro firmu CCC posuzuje externí pracovnice, která není zaměstnankyní CCC.
Jak je na firmě závislá,si může každý domyslet.
Proto pozor s nakupováním zboží u firmy CCC.
![]()
…vážně, každá bota se impregnuje ? -to by nás nenapadlo!!!!!!!!! ![]()
Takže impregnovat,impregnovat,impregnovat, pak možná CCC nějakou tu opodstatněnou reklamaci uzná.Myslim že o téhle společnosti ještě hodně uslyšíme. ![]()
Měla jsem od CCC balerínky, ve kterých jsem byla jednou a rozpadly se mi. Reklamaci mi neuznali s tím, že jsem si to zavinila mechanickým poškozením - TO JSEM NA NĚ KOUKALA JSKO U ZJEVENÍ ! Bohužel absolutně nevstřícní, neváží si zákazníků-ale vůbec, neumí komunikovat na prof.úrovni a JSOU TO BRAKY Z POLSKA! Znám minimálně 10 lidí, co byli reklamovat boty od CCC a ani jendomu z nich reklamaci neuznali.
JEDINÉ ŘEŠENÍ JE OPRAVDU TAM NIC NEKOUPIT, JEN TAK SE VYHNETE PATÁLIÍM!!