Reklamace bot od CCC

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
simpsn
20.3.12 20:18

Zamítnutá reklamace v Hervis Sportu Brno Campus

Reklamace posuzuje vedoucí prodejny, evidentně to není odborník na výrobu a funkčnost bot. Podívá se a vidí !! Vrchol ignorance k zákazníkovi !! Nikdy více boty z Hervisu !!

• Citovat
  • Upravit
1
10.4.12 08:24

Maminky, já byla dne19.3. reklamovat malýmu boty jelikož nedržel ani jeden horní suchý zip, jsem zvědavá jak to dopadne!!!! Mám z toho hrlzu když to tu čtu!!! Už tam boty nikdy nekoupím.Prodavačka mi řekla že bud to opraví jako že asi jo, že našijou jiné zipy a nebo že si musím vybrat jiné boty v té ceně a nebo dražší. které pochopitelně doplatím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xafer
14.5.12 19:27

OC Futurum Ostrava

Ja jsem si koupil boty u CCC za 1599,– 27.11.2011. Prvni reklamace byla 27.3.2012 protoze se rozlepily. Vratili mi je a za 3 tydny a po 2 hodinach nedelni prochazky se rozlepily na tom samem miste znovu. Den na to reklamace a po 3 tydnech vyrozumneni o neopravnenosti relamace.To ze se mi rozlepi boty po 4 mesicich obcasneho noseni a po oprave za par hodin znovu je podle CCC naprosto normalni opotrebeni. Ted jsem se tam nervnul a zitra tam jdu znovu protoze,kupodivu,opet povolily. Se znalcem do toho pujdu taky ty prachy klidne navic dam. DO CCC Ostrava-Moravská Ostrava (OC Futurum)UZ NIKDY. Prodavacky se mi ani nechce komentovat, je mi zle.

• Citovat
  • Upravit
971
14.5.12 20:05

Já měla taky špatnou zkušenost s CCC v OC Futurum Brno. Koupila jsem si tam ťapky a měla je jen na dovolené a během dovolené se mi rozpadla podrážka. A šla jsem je
reklamovat až teda skoro za měsíc. A bylo mi řečeno v překladu, že jsem je moc nosila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
14.5.12 20:38

Ahoj
My dceři kupovali v listopadu v CCC kozačky.Na konci února jsme zjistili,že v obou podrážkách má prošoupané díry.V březnu jsme je šli reklamovat. Vše bez problémů, boty hned vzali, reklamaci uznali a po měsíci nám vrátili zpět peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 20:58
@xafer píše:
Ja jsem si koupil boty u CCC za 1599,– 27.11.2011. Prvni reklamace byla 27.3.2012 protoze se rozlepily. Vratili mi je a za 3 tydny a po 2 hodinach nedelni prochazky se rozlepily na tom samem miste znovu. Den na to reklamace a po 3 tydnech vyrozumneni o neopravnenosti relamace.To ze se mi rozlepi boty po 4 mesicich obcasneho noseni a po oprave za par hodin znovu je podle CCC naprosto normalni opotrebeni. Ted jsem se tam nervnul a zitra tam jdu znovu protoze,kupodivu,opet povolily. Se znalcem do toho pujdu taky ty prachy klidne navic dam. DO CCC Ostrava-Moravská Ostrava (OC Futurum)UZ NIKDY. Prodavacky se mi ani nechce komentovat, je mi zle.

Když je nemáš ani půl roku, šla bych tam s reklamací a požadovala vyřízení formou výměny za nové. Pokud nebudou mít nové stejné, budou Ti muset vrátit peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
14.5.12 21:00

téda, to mě celkem děsíte…vyhlídla jsem si tam krásný botky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
14.5.12 21:01

Holky a CCC je co :roll: Jsem z Ostravy, takže tady se jim mám vyhýbat kde :?: :roll: 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3624
14.5.12 21:03

Já jsem si tam před třemi týdny koupila tenisky, v Nové Karolíně v Ostravě, a už více, než týden mám rozlepené špičky na obou botách, při další návštěvě jim tam boty donesu, budu doufat, že mi vrátí peníze a už si tam boty nikdy nekoupím :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.12 15:31

reklamace - vypadlý podpatek(patník)

Zdravím, chtěla bych se poradit - vypadl mi patník nebo podpatek (nebo jak se tomu říká:)) na botě (od CCC ), po tom, co jsem je měla 4× na noze. Dostala jsem 2 do zálohy, ale i ty se mi už zlomily. Nárok na opravu od CCC prý nemám, musím si zajít k obuvníkovi, ale nechápu proč bych si opravu měla platit sama, když mám boty měsíc? Nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
26.5.12 13:02

Ahoj, najdi si na netu adresu sdružení na ochranu spotřebitele a tam ti na dotaz odpoví. Ujisti se na netu na které zboží není 2-letá 8o záruka (např. potraviny), ale na boty podle mého názoru určitě je. 8o :mrgreen:

@Bramboraček píše:
Zdravím, chtěla bych se poradit - vypadl mi patník nebo podpatek (nebo jak se tomu říká:)) na botě (od CCC ), po tom, co jsem je měla 4× na noze. Dostala jsem 2 do zálohy, ale i ty se mi už zlomily. Nárok na opravu od CCC prý nemám, musím si zajít k obuvníkovi, ale nechápu proč bych si opravu měla platit sama, když mám boty měsíc? Nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky R
  • Citovat
  • Upravit
xafer
25.6.12 16:03

Vyhrál jsem

@xafer píše:
Ja jsem si koupil boty u CCC za 1599,– 27.11.2011. Prvni reklamace byla 27.3.2012 protoze se rozlepily. Vratili mi je a za 3 tydny a po 2 hodinach nedelni prochazky se rozlepily na tom samem miste znovu. Den na to reklamace a po 3 tydnech vyrozumneni o neopravnenosti relamace. To ze se mi rozlepi boty po 4 mesicich obcasneho noseni a po oprave za par hodin znovu je podle CCC naprosto normalni opotrebeni. Ted jsem se tam nervnul a zitra tam jdu znovu protoze, kupodivu, opet povolily. Se znalcem do toho pujdu taky ty prachy klidne navic dam. DO CCC Ostrava-Moravská Ostrava (OC Futurum)UZ NIKDY. Prodavacky se mi ani nechce komentovat, je mi zle.

Dobojováno. Po 3 měsících hádek, ježdění, sepisování dopisů, volání a ohánění se paragrafy z občanského zákoníku jsem dostal dnes své peníze zpět. Díky za rady.

• Citovat
  • Upravit
25.6.12 16:35

Gratuluji " Kouzelníkovi ..." :o)

:potlesk: :potlesk: :potlesk: Smekám a obdivuji Vaši výdrž, na kterou CCC hřeší, že na to člověk nebude mít, ať už finančně či psychicky…a upřímně Vám to přeji!!!Je dobré vědět, že, když se za něčím urputně jde, že to někdy i vyjde, my tu trpělivost neměli, tak jsme to vzdali, ale CCC se obloukem vyhýbáme… Takže ještě jednou veliká gratulace z Plzně!!! :kytka: :kytka: :kytka: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.12 12:05

Mám dotaz..koupila jsem boty v CCC na Budějovické, musím je reklamovat tam a nebo můžu donést třeba do Palladia? nechce se mi kvůli tomu tam zajíždět…

• Citovat
  • Upravit
26.6.12 12:13

Tam, kde koupíš & jsi nucen i reklamovat....

…bohužel, vše tam, kde je zboží zakoupeno,,, alespoň u nás v Plzni, je tomu tak, to v C&A nebo Deichmann se může koupit i v Německu a vracet v Česku,,, ale u Poláků je to jinak… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák