FytoFEM PMS zkušenosti

121
18.10.24 09:46

FytoFEM PMS zkušenosti

Ahoj,

byla jsem dnes u lékaře a popisovala mu své problémy ohledně bolestivé menstruace (extrémně me bolí podbříšek, zvracím a nemůžu fungovat). Doporučil mi FytoFEM PMS.

Když mi to dával do ruky, cítila jsem, jak mi dealer dýchá na krk a zvuk cinkajícího cashe. A jelikož jsem při placení tohoto zázraku skoro prodělala srdeční zástavu a nepovedlo se mi najít žádné recenze, chtěla bych se zeptat, jestli s tímto produktem mate nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3099
18.10.24 11:57

Já zkoušela, ale v kombinaci s dalšími bylinkami a z lehce jiného důvodu (poslední dobou jednak PMS tak silný, že jsem nepříjemná sama sobě, jednak ztráta libida po únosnou mez z hlediska zachování zdravého vztahu)… Mám k tomu navíc Estreya a samostatné bylinky Maca a kotvičník… Stejně se to má brát 3 měsíce a pak pauza, jinak si tělo zvykne a přestane to fungovat (prej). Jako lip na tom jsem, ale že by to byl úplně zázrak (možná v tom hraje roli i placebo efekt… ‚za ty prachy to přece musí fungovat‘ :lol: ) :nevim:
Co mi hodně pomáhalo v pubertě na hodně bolestivou menstruaci byl čaj z majoránky (normálně to koření zalít, nechat louhovat, slit přes sítko… Nezaměňovat s marjánkou :mrgreen: ), není to mňamka, ale fungovalo mi to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
18.10.24 11:58

Sorry za překlepy a diakritiku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
18.10.24 15:02
@czaky píše: Více

Tak jsem zvědavá, protože bych ráda neumírala na gauči a ráda bych byla taky prospěšný člověk společnosti.

Narust libida je zrovna něco, co bych u sebe úplně nepotřebovala, spíše opak, ale snad to nějaké závratě změny v tomto ohledu neudělá.

Ta majoránka mě zaujala docela dost. Jsem zoufalá, tak vyzkouším. Díky moc za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Machovae
19.10.24 14:54

Tyjo, chápu tvůj pocit. Já osobně s FytoFEM PMS zkušenost nemám, ale slyšela jsem, že některým ženám to pomáhá. Možná by stálo za to zkusit ještě jiné přírodní metody nebo se poradit s jiným lékařem pro druhý názor.

• Citovat
  • Upravit
656
19.10.24 16:42

@Mikolea vzala bych si od lékaře zadanku na endo do ENDO cetra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.10.24 10:19
@Machovae píše: Více

Snažím se pravidelně užívat magnezium a kontryhel, nicméně když jsem z ordinace odešla, přemýšlela jsem, že bych zkusila zajít i za někým jiným, protože mi vážně přijde, že mi DSL první věc, kterou mu tam donesl dealer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí