Fyzické vyčerpání a nevolnost jako reakce na stres?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.7.26 06:39

Ahoj zakladatelko, jak dlouho to máš?
Já teď jela několik měsíců masakr režim (průměrná délka spánku 5,5 hod, práce 10-12 hod denně 7 dní v týdnu, sama na děti, rozvod). A pak 2 dny od zahájení dovolené začalo nechutenství, bolest hlavy a břicha. Nemohla jsem se ani podívat na jidlo, všechno mi smrdělo, dělalo mi problém i uvařit dětem. Přidala se bolest svalů a horečka a vylezla z toho gastroenteritida. 2 dny jsem zvracela a měla průjem a pak se to začalo zlepšovat. A teď to má jedno z dětí, jen mírnější průběh. Jak je tobě? Nemůže to být něco takového?

• Citovat
  • Upravit
988
3.7.26 07:05

Statnicovala jsem na konci května, úspěšně, nastala úleva, ale na druhou stranu strašná únava, v podstatě začínám tak nějak fungovat až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
4.7.26 12:50

Může to být po stresu. Často se stává, že když dlouhodobý stres zmizí, tak tělo, které do té doby bylo v pohotovosti a v módu „musím ještě vydržet, odpočinu si potom“, najednou povolí a člověk se úplně sesype. Je to daň za to, že se přepínáte… Viděla jsem takhle spoustu lidí, co fungovali, jeli jako motorové myši a jakmile měli byť na pár dní volno, tak se složili… Nicméně s lékařem bych se poradila. A hodně bych odpočívala, doplnila vitamíny, minerály, dobře jedla. Ať dočerpáte síly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí