Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Milé dámy,
ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s G-Centrem v Olomouci. Po přestěhování sháním nového gynekologa a vůbec nevím, kam se obrátit, stránky znamylekar.cz jsem prolistovala a stejně jsem nic nevymyslela
Zaujalo mě G-Centrum a ráda bych se zeptala, jak to tam chodí. Máte vždy stejného lékaře? Získala jsem dojem, že to tam je jako na běžícím pásu - mají lékaři na vás vždy čas a mají alespoň trochu lidského přístupu?:) Jaké bývají čekací doby a jak dlouho dopředu se objednáváte?
Děkuji vám všem moc za jakýkoli názor ![]()
@Avu já chodím do g centra k mudr., novákovi a jsem spokojená.
Já chodím už 11 let k MUDr. Weinbergové a spokojenost. Chodí tam sice hodně lidí, někdy se čeká déle, ale doktorka má na mě vždy čas. Objednávka do cca 14 dnů (k mé MUDr.). A když jsem měla v těhotenství problém, vzali mě bez objednávky a přednostně
Sem tam paní Brázdilová na recepci je nepříjemná ![]()
Taky chodim k MuDr. Novakovi a naprosta spokojenost. Objednaci lhuta cca 7-14 dni, ale pokud je neco akutního, tak berou co nejdriv. Chodim vzdy jen ke svemu doktorovi a jeste se mi nestalo, ze by nemel cas se mi venovat a cokoliv vysvetlit.
Ja chodim k MUDr. Vrublovskemu a jsem take spokojena. Jedina nevyhoda u nej je, ze ordinuje jen ve stredu odpoledne, ale v akutnim pripade me bez problemu vzal jiny doktor. Nyni jako tehotna chodim na kontroly casteji a vzdy ma na me doktor dost casu.
Ženy a kolik tak platíte v g centru v těhotenství nikde jsem nenašla ceník… jen ceník nadstandardní péče v těhotenství.. ale to platit nechci… a ráda bych věděla za co se tam tak platí… ať nejsem po první schůzce překvapená… děkuji
@WendyK asi jsi našla tohle? http://g-centrum.cz/…e_WEB_03.pdf
Ve sloupečku vlevo máš ceny, když si nezaplatíš VIP (tzn. defakto ceny pro Tebe, pokud nechceš ten VIP) a sloupec vpravo je po zaplacení VIP
Jinak těhotná nejsem, ale za běžnou prohlídku jsem minule neplatila vůbec nic…
No to jsem našla, ale toto mě zarazilo…
UZ vyšetření v každé poradně (ZP hradí 3 UZ vyšetření v průběhu těhotenství,
běžný počet návštěv je 10-12 v průběhu gravidity) 300 Kč
vždyť ultrazvuk je běžné vyšetření v těhotenství já už byla ( u jiné doktorky ) na 4 prohlídce a pokaždé mi dělala ultrazvuk a platila jsem jen za fotečku. Jak jinak by zjistili jak mimi roste… to jsem trochu nepochopila asi mám blbé dotazy, ale nedalo mi to ![]()
@WendyK ja u mudr novaka neplatim nic. Uz mi dela pokazde. Platila jsem 1. screening
Chodí některá z Vás k pí. Hajkrové? Přešla jsem do g centra a chtěla jsem spíš k doktorce a volno měla jen pí. Hejkrová, příjde mi, že moc toho něřekne ale když se zeptám tak odpoví. Zajímalo by mě jestli s ní některá nemáte zkušenosti a jaké? díky ![]()
Já chodila k mudr. weinbergové, a nebyla jsem spokojená. odešla jsem jinam.
Já jsem začala chodit k paní doktorce Humlové, která bohužel před rokem odešla na mateřskou. Tak jsem přešla k Mudr. Hajkrové a mám s ní zatím dobré zkušenosti. Měla jsem určitě zdravotní problémy a snažila se mi pomoct, poslal mě na krevní testy apod…
To jsem ráda že s ní má někdo dobré zkušenosti
mě trvá než si na někoho zvyknu ![]()
Holky, taky chodím do G centra. Jak jste spokojené s dr Kiliánem?
U dr. Killiána jsem jednou byla když tam zrovna nebyla moje doktorka a byl příjemný choval se mile vše vysvětlil… ![]()