Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky mate nekdo zkusenost s gelem proti srustum, pomohl Vam?
@veruskatecka něco takovýho taky je? jsem měsíc a půl po laparoskopii, to už by asi nepomohle že?
@kaca35 Ne, to se dava behem laparoskopie, pokud se rozrusuji nejake srusty. Bud se muze dat nitrodelozni telisko, ktere se ale musi po nejakem case vyndat ci se dava tento vstrevatelny gel. Nemusi se davat vzdy, pokud se neprislo na zadne potize.
Aha, takže nic, no já byla kvůli mimoděložnímu, ale ty srůsty by právě možná mohla být příčina, že se mi třeba udělaly po císaři a ted to zlobí, ale v nemocnic mi neřekli jestli tam nějaký viděli nebo tak, to by s tím asi v tu chvíli stejně nic nedělali když řešili jinej problém, a po laparo s emohly udělat další, no takže vlastně nevím na čem sem ![]()
@Cuddy me to poradila sestrenice mam za sebou uz 3 laparky pro neustalou tvorbu cyst a srusty po operaci zdrejme mohou za to ze se mi uz asi vic jak pul roku nedari otehotnet zdrejme me ceka dalsi laparka takze resim vsechny moznosti jak srustum predejit.
@veruskatecka no to já sice otěhotním, ale asi to neprojde vejcovodem, právě kvůli těm možným srůstům, uvidím jak dopadne příští pokus a možná to budu muset řešit taky ![]()
Já ho měla a byla jsem bez srůstů. Jestli díky gelu nevím, ale znovu bych si ho zas vzala. Nevýhodou je vysoká cena.