Revize dělohy (nebilo srdíčko) :-(

Anonymní
12.10.14 08:28

Revize dělohy (nebilo srdíčko) :-(

Ahojky maminky, vím našla jsem tu spousta diskusí na toto téma ale vždy tam byli menší rozdíly než co zajímám mě a hlavně by mě zajímalo jak to máte teď vy aktuálně. Jednoho mimíska už mám a byl bez problému ale moc jsme si přálli mu pořídit sourozence myslela jsem si že když se zadařilo u prvního brzo tak to půjde hned taky a problémy nebudou. Jenomže jsme čekali přes rok než sse konečně zadařilo a otěhotněla jsem, ta radost po tak dlouhé době že jsem našla // na testu. Vše bylo v pohodě až do 9tt kdy mi doktorka řekla tu hroznou větu kterou nikdo nechce slyšet a to že nebije srdíčko :,( poslala mě na revizi dělohy a já mám ted děsný muka jak dlouho to může trvat než se zas zadaří a hlavně aby se už nic takového neopakovalo :,(
A moje otázky zní: Je tu někdo kdo si tím prošel a už se to neopakovalo nebo tu je někdo kdo to zažil opakovaně?
Je tu někdo kdo dlouho čekal na miminko a pak se zadařilo hned nebo jak dlouho jste na další těhotenství čekali? Čím to mohlo být, zavinila jsem to snad něčím já?
Jak dlouho jste čekali než jste se začali snažit, já totiž cítím že jediné co by mě zas rozveselilo by bylo další bezproblémové těhotenství :nevim: někdo radí 3měsíce nekdo půl roku nekdo dokonce rok ( to bych vážně nevydržela) ale dostali se ke mě názory že po první ms se můžeme začít snažit tak už nevím komu věřit :think:

Omlouvám se za romám a děkuji za každou odpověd. :,( :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.10.14 08:35

Ty jsi to nezavinila! Za to nemužes! :hug: Je mi to lito, jsem v podobne situaci, prvni tehotenstvi, na ktere jsem čekala pres rok skončilo zamklim tehotenstvim a druhe za dalsi rok bylo spontánní potrat, ted prožívám po 4 měsících od posledního potratu dalsi tehotenstvi, jsem 8+5 tt, ale v patek jsem krvacela, mam klid na lůžku, srdicko v patek tlouklo a miminko se zdalo v poradku, dalsi UTZ mam ve stredu, takže taky nevim co bude :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.10.14 08:36

Je mi líto, co Tě potkalo. Ale možná by neuškodilo si opravdu něco o ZT přečíst, protože pak by jsi se neužírala zcela zbytečnými myšlenkami, že ty jsi udělala něco špatně. Miminko prostě nebylo v pořádku, tak to příroda vyřešila po svém. Toť vše. Víc nad tím nedumej. Ať se brzy znovu zadaří. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
12.10.14 08:37

Ahoj, mam to tez za sebou. Byla to pro me rána. Bylo to vymodlene těhotenství. Ma mudr mi radila 3 mesice, jiny pul roku někdo hned. U me prosla 1 ms a bylo zadelano. Nic si hlavně nevycitej. Ja na tom byla stejne a dalsich 100 zen taky. U me to zavinila chripka v dobe otěhotněni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
12.10.14 08:37

Zamlkle tehotenstvi mam za sebou 1× v 11.tydnu a pak 3 potraty. Vzdy jsem cekala 3 mesice ale po posledim potratu letos v cervenci jsem si rekla ze uz dite nechci. Zacali jsme si davat bacha a…a hned za 3 tydny uz byly zase // :) a ted jsem 14.tt vse je ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
12.10.14 08:38

Ahoj, mě potkalo ZT při první těhotenství. Bylo to taky v 9tt. Snažit jsme se začali po 2 ms, což u mě bylo po 3 měsících. Pak jedna MS byla, další už ne. Těhotenství proběhlo naprosto v pořádku, i jsem ho celé odchodila do práce, kde hodně ženských odchází na neschopenku. Rok po porodu jsme se začali snažit od druhé mimčo, to se povedlo taky během chvilky a opět bez problémů.
K tomu opakování ZT, díky mému ZT jsem zjistila, že ho hodně žen kolem mě prodělalo, ale jen minimum několikrát. To, že se bude opakovat je hodně malá šance, tak se toho neboj, s největší pravděpodobností, teď vše bude OK.
A snažení nech proběhnout aspoň jednu MS, na tom se shodli všichni a pak uvidíš jak ti bude. Já jsem teda nechala dvě, abych pak byla klidnější, že jsem nechala tělo chvíli odpočinout.
A už si jedno mimčo odnosila, tak je vidět, že to u tebe jde a to je moc dobře.
Ať se brzo zadaří a tentokrát ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
12.10.14 08:39

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
12.10.14 08:50

My cekali 3 mesice (radili ale pul roku).. no stejne se to povedlo po tom pul roce, tak mi nikdo nehuboval. Ted mam do porodu 6 tydnu, mimi zatim na vsech vysetrenich OK. Jinak se to stalo velkemu poctu zen, ale moc se o tom nemluvi..
Vetsinou za to muze proste nejaky problem v tom spojeni dvou genetickych informaci.. je to fakt neskutecny zazrak, aby vse klaplo tak, jak ma, kdyz se nad tim zamyslis.. drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.14 09:04
@Ginger.Rothstein píše:
Ty jsi to nezavinila! Za to nemužes! :hug: Je mi to lito, jsem v podobne situaci, prvni tehotenstvi, na ktere jsem čekala pres rok skončilo zamklim tehotenstvim a druhe za dalsi rok bylo spontánní potrat, ted prožívám po 4 měsících od posledního potratu dalsi tehotenstvi, jsem 8+5 tt, ale v patek jsem krvacela, mam klid na lůžku, srdicko v patek tlouklo a miminko se zdalo v poradku, dalsi UTZ mam ve stredu, takže taky nevim co bude :oops: :nevim:

teda to jses na tom ještě daleko huř než já a já si tu stěžuju, děkuji za reakci a přeju aby miminko bylo zdraví a zvládli jste to po tom všem co jste si prožili tak by to chtělo aby vše dobře dopadlo :hug: držte se

• Citovat
  • Upravit
211
12.10.14 09:08

Já jsem měla prví těhotenství ZT, pak jsem otěhotněla po 3 měsících, znovu ZT, pak po půl roce, úplně bezproblémové těhotenství, pak v roce kluka taky úplně bez problémů. Nejspíš jenom blbá náhoda, vyšetření mi žádné nedělali, při těch úspěšných těhotenstvích jsem brala Femibion, ale to spíš tak jenom pro klid mojí duše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.14 09:20
@Anonymní píše:
teda to jses na tom ještě daleko huř než já a já si tu stěžuju, děkuji za reakci a přeju aby miminko bylo zdraví a zvládli jste to po tom všem co jste si prožili tak by to chtělo aby vše dobře dopadlo :hug: držte se

Dekuju, tobe preji to same, cpou do me hromadu prášku, mam Utrogestan 2×1 tbl denne + Ascorutin 2×2 tbl denne proti krvácení + Prednison 2×0 proti vypuzeni plodu z tela + Augmentin 2×1 na infekci + Femibion vitaminy tedy, takže miminko je i dopovano stale nejakymi leky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
12.10.14 09:41

Je mi to líto :srdce:. Taky jsem to zažila, otěhotněla jsem napoprvé (ale několik let jsem přemlouvala muže, takže jsem taky dlouho čekala) a zamlklé těhotenství mi zjistili ve 12.tt (bylo zamlklé od 9.tt). Pak jsme se snažili rok a půl, byla jsem i v CAR, na inseminacích. Nakonec jsem šla na rehabilitaci, kde mi dr. řekla, že mám stažené pánevní dno a že to mohlo způsobit ten potrat. Takže jsem dva měsíce cvičila mojžíšku, pak mi udělala mobilizaci kostrče a pak jsem otěhotněla za 4 dny při ovulaci ;)

No a podruhé jsme se začali snažit, byla jsem znovu na té rehabilitaci, tam bylo všechno v pořádku. Po půl roce jsem šla znova do CAR, dr. mi udělala krevní testy a zjistila horší funkci štítné žlázy. Takže jsem začala brát léky.

Takže být tebou, taky bych někam zašla aspoň na základní vyšetření. Já už jsem se načekala dost a na náhodné otěhotnění po několika měsících nevěřím. Pokud vím, kdy mám ovulaci a několik měsíců to nejde, jdu k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.14 09:58

@AnastazieB Ja bych zakladetelko nikam nehonila je to akorat pak větší stres :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
12.10.14 10:27

Bohuzel je to caste. Kazde telo je jine, jinak se hoji, tezko rict, kdy je vhodny cas. My pockali na prvni ms po revizi a zacali zkouset, vyslo hned, druha ms uz neprisla a tehu bylo v poradku, i kdyz strach zustal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
12.10.14 10:58

@Ginger.Rothstein to záleží na každém, jakou má povahu. Já, jak píšu, už jsem se načekala dost a vím, že čekání u mně nic nevyřeší, pokud to nejde brzo, nejde to vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí