Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ginger.Rothstein nechci se s tebou dohadovat, já čekala taky dvakrát a kdybych nic neudělala, žádné dítě bych dnes neměla.
@bambooska píše:
Zamlkle tehotenstvi mam za sebou 1× v 11.tydnu a pak 3 potraty. Vzdy jsem cekala 3 mesice ale po posledim potratu letos v cervenci jsem si rekla ze uz dite nechci. Zacali jsme si davat bacha a…a hned za 3 tydny uz byly zase //a ted jsem 14.tt vse je ok
teda
tak to je osud
@Aspera píše:
Ahoj, mě potkalo ZT při první těhotenství. Bylo to taky v 9tt. Snažit jsme se začali po 2 ms, což u mě bylo po 3 měsících. Pak jedna MS byla, další už ne. Těhotenství proběhlo naprosto v pořádku, i jsem ho celé odchodila do práce, kde hodně ženských odchází na neschopenku. Rok po porodu jsme se začali snažit od druhé mimčo, to se povedlo taky během chvilky a opět bez problémů.
K tomu opakování ZT, díky mému ZT jsem zjistila, že ho hodně žen kolem mě prodělalo, ale jen minimum několikrát. To, že se bude opakovat je hodně malá šance, tak se toho neboj, s největší pravděpodobností, teď vše bude OK.
A snažení nech proběhnout aspoň jednu MS, na tom se shodli všichni a pak uvidíš jak ti bude. Já jsem teda nechala dvě, abych pak byla klidnější, že jsem nechala tělo chvíli odpočinout.
A už si jedno mimčo odnosila, tak je vidět, že to u tebe jde a to je moc dobře.
Ať se brzo zadaří a tentokrát ať je vše v pořádku.
@AnastazieB díky za radu ale nechám to zatím v klidu i za cenu že by jsme měli jedináčka, jak píše @Ginger.Rothstein už jedno dítě mám a otěhotněla jsem sama od sebe tak by to snad mohlo vyjít i potřetí ale i přesto díky za názory
@Anonymní píše:
@AnastazieB díky za radu ale nechám to zatím v klidu i za cenu že by jsme měli jedináčka, jak píše @Ginger.Rothstein už jedno dítě mám a otěhotněla jsem sama od sebe tak by to snad mohlo vyjít i potřetí ale i přesto díky za názory
držím pěsti
vsechny ![]()