Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hanška píše:neřekli pan dr říkal že je to nepřesné…takže až ted ve 20 tt
Chtěla jsem se zeptat zda vám řekli pohlavi v tom 12-13 týdnu.
chtěla jsem se zeptat, na genetiku ve 20.tt posílá doktor nebo jste si tam volali sami? Ve 12.tt jsem dostala doporuč od gynekologa, ale za 14dní budu ve 20.tt a tak bysme s manželem chtěli vědět co to nakonec budeme mít. Tak nevím jestli mám čekat na kontrolu u gynekologa nebo si tam iniciativně zavolat sama, teda jestli to tak jde. moc díky
Dobrý den, já jedu k panu Polakovi za týden. Na gynekologii mi bylo řečeno že se tam platí 1400,– kč. Chtěla jsem se jen zeptat, jestli mi můžete někdo říci za co je tato částka. Jestli je v ni zahrnuto všechno jako třeba přítomnost partnera. A kolik stojí fotka u pana Poláka. A výsledky vám jsou řečeny hned na místě?Děkuji za odpověd.MICI
Děkuji za odkaz! Jeste jsem se chtela zeptat jestli mi řeknou výsledky hned na místě nebo to posílají poštou? ![]()
Holky a zjistí vám na genetice ve 13 týdnu už pohlaví dítěte?
Ahoj mám dotaz jsem ve 20týdnu. A muj gynekolog mě neposlal na genetiku do Olomouce ale já tam chci, zdá se mi že to má v paži. Jedině co jsem podstoupila byla krev. Prí není potřeba že krev vyšla dobře. Ale já mám strach. Mužete mě poradit když bych chtěla do Olomouce na vlastní vyžádání kde nebudu platit. Díky moc já mám strach aby mé miminko bylo v pořádku a s přítelem by sme chtěli vědět co čekáme. díky
Ahoj, posílám odkaz, já byla tady, ale v Prostějově, poslal mě tam gyndr s žádankou, ale myslím, že když si tam zavoláš a řekneš, že chceš přijít, ikdyž nemáš žádanku, vezmou tě… pokud o to opravdu stojíš, můžeš to zkusit, akorát já v Prostějově za to platila 1.400kč i s odběrem krve, další genetika ve 20tt byla zdarma
… jinak bych zkusila jedině Fakultní nemocnici, ale s tím nemám zkušenost. Jinak tě moc chválím, že tam chceš jít sama od sebe, kamarádku tam taky neposlal gyndr a narodila se jí holčička s rozštěpem páteře, ale nechci nijak strašit
… tak snad jsem ti trochu pomohla ![]()
http://www.usgpol.cz/…gpol/kontakt
@vavun píše:
Ahoj mám dotaz jsem ve 20týdnu. A muj gynekolog mě neposlal na genetiku do Olomouce ale já tam chci, zdá se mi že to má v paži. Jedině co jsem podstoupila byla krev. Prí není potřeba že krev vyšla dobře. Ale já mám strach. Mužete mě poradit když bych chtěla do Olomouce na vlastní vyžádání kde nebudu platit. Díky moc já mám strach aby mé miminko bylo v pořádku a s přítelem by sme chtěli vědět co čekáme. díky
@lusesita píše:
Ahojte holky, prosím napište mi své zkušenosti s genetikou v Olomouci. Minulé těhu jsem byla u Poláka, zdálo se mi to strašně rychlé. Tak mě zajímá jestli je to všude tak. Případně kolik jste platili, kolik stojí fotečka, jeslti vám dělali 3D.
Děkuji moc.
já byla taky u Poláka a teď už podruhé druhé těhotenství-takže celkem 5krát-1.těhu 1.screening a velký uz v 20tt 2.těhu 1.screening, odběr plodové vody-uz ve 20tt a asi určitě je to odborník na svém místě-ale opravdu mě štve ta rychlost uz někde holky píšou že si to užili a já teda ani jednou
nemyslím si že žádný z 5 ultrazvuků-který jsem absolvovala-trval déle než 5minut-a to přeháním-protože z 1.screeningu mám dvd záznam 1.21min! Takže určitě ne déle než 2minuty-věřím že on za tu dobu vidí vše potřebné ale já si neměla čas to užít
jinak pojišťovna v 1.těhu mi vrátila 1000kč(ze 1400) a teď celou částku těch 1400 (byla jsem v lednu)
Ahojky,
prosím vás, víte některá, kolik se platí za screening v I. trimestru ve FN Olomouc?
Ve FN jsem byla 2011 na screening ve 12. a 20. týdnu a neplatili jsme nic.
@Monika92 Ahoj ve FN Olomouc se nic neplatí za screening, ale musíš mít papíry od doktora.
No já tam byla taky r.2011 a neplatila, protože jsem měla doporučení, ale teď je to nové a musí se to platit, tak právě proto mě to zajímá, jelikož cena je všude jinak… Ale děkuju.
Chtěla jsem se zeptat zda vám řekli pohlavi v tom 12-13 týdnu.