Genetika Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
6.4.13 22:25

No, mě se tetka 12.2 narodilo mimčo, chodila jsem na veškeré vyšetření na genetiku do Zlína tentokrát, ale ani tam nic po mě nechtěli. Jedině, že by to bylo tet nové od ledna 2013. Tak to nevím :-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
7.4.13 16:49

Ja ve fn neplatila za 1. Screning nic utz trval asi 25min pak 10min odbery krve ale kdyby mi nerupla zila tak by byl odber asi rychlejsi a pak poradna tak dalsich 30min, 18.4 mam kontrolu a tu mam nakazano ve zparavach ze se musim 3 t obednat do predu, jedine z cim jsem byla tezce nespokojena bylo to ze pani doktorka trvala na tom ze ji reknu jmeno otce ditete a vzhledem ktomu ze snim mam velke poti ze protoze je dost idiot a v 5tt me zmlati a jeste pred mesicem mi chtel maleho sebrat tak sem nechtela udat jmeno tak pome doktorka ztrasne jecela coz me docela znechutilo jinak sestry na utz byly velmy mile i doktorka, jen se platil 30kc poplatek foto sem uz po tom servu nechtela a navic ta ruka takze na to nebyl ani cas jinak ze zadankou mate screening zdarma pohlavy zpravydla nereknou protoze mimi lezi na boku ci na zadech tak ze nejde nic poznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattty@email.cz
8.4.13 11:43

Ahojte holky,

já mám jít ve čtvrtek k Polákovi, ale když to tady tak čtu tak nevím jestli to byla správná volba:-(

• Citovat
  • Upravit
2638
8.4.13 11:49
@Kattty@email.cz píše:
Ahojte holky,já mám jít ve čtvrtek k Polákovi, ale když to tady tak čtu tak nevím jestli to byla správná volba:-(

Já byla u Dr. Poláka asi 3×. poslal mě tam můj gyndař kvůli podezření na VV. tam mi odebírali choriovy klky a výsledky jsem věděla do druhého dne a měla jsem to zdarma… a pana Poláka můžu jen a jen doporučit… Je hodný, šetrný a milý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
8.4.13 16:56

Holky myslym ze jde oto jestly to hradi pojistovna a oto jak gyn. Rekne ze semu to nezda podle toho i pristup na genetice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
9.4.13 12:06

Katty: Ahoj já jsem byla u poláka na začátku ledna na 1 screening a byla jsem spokojená pěkně nám všechno ukázal a řekl kde co je pak my sestra vzala krev a do týdne jsem věděla výsledky ty ti zavolají a pak pošlou poštou. Na 2 screening ten byl zadarmo a taky jsem byla spokojená vše důkladně prohlédl poměřil. Byla jsem vždy objednána ve večerních hodinách a vždy nás vzal na čas. Vím, že kdo tam byl ráno tak si vždy trochu počkal. Pak napiš jak jsi byla spokojená ty. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattty@seznam.cz
9.4.13 17:57

@Kamča09 děkuju tak snad to bude ok:-)

• Citovat
  • Upravit
2638
9.4.13 17:58
@Kattty@seznam.cz píše:
@Kamča09 děkuju tak snad to bude ok:-)

Jj, neboj.. ;) Jsou tam vichni moc hodní.. pak dej vědět jak jsi dopadla… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattty@seznam.cz
9.4.13 17:59

@vranka1050 tak to je super, už jsem se trochu uklidnila:-) určitě napíšu a nechala sis natočit i DVD mimča?

• Citovat
  • Upravit
IamSherlocked
9.4.13 20:28
@Kattty@email.cz píše:
Ahojte holky,já mám jít ve čtvrtek k Polákovi, ale když to tady tak čtu tak nevím jestli to byla správná volba:-(

Taky jsem chodila k Polákovi a můžu jen doporučit! ;)

• Citovat
  • Upravit
478
10.4.13 08:50

Katty Ahoj nenechala jsem si natočit DVD miminka jen jsem si vzala fotky.Byla jsem s toho tak nějak mimo když jsem viděla to v ordinaci. Přijal nás doktor Manžel seděl v sedačce a před sebou měl velkou televizi já ležela na lehátku a taky máš před sebou televizi.Jak ti jezdí po bříšku tak ti to všechno ukazuje a popisuje a to vidí i manžel. Prostě super zážitek. Manža tedy říkal že na poprvé mu to nepřipadlo jak mimčo ale zombík a pak podruhé už říkal že je to mimčo. Tak chlapy to prožívají jinak. Jinak půjde s tebou přítel nebo manžel k porodu.Se mnou manžel půjde byl i u první tak už ví do čeho jde. Poprvé se mu moc nechtělo ale neměl šanci sestřička zavelela honem tatínku převléc a bylo to tak rychlého jsem ho ještě neviděla. Pak když se malá narodila tak i brečel. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattty@seznam.cz
10.4.13 08:58

@vranka1050 tak super, už se těším jak mimčo zítra uvidím:-) no nevím zvažuju jestli ho tam vzít pač on jak vidí krev tak to je konec takže nevím, aby to s ním neseklo:-)))) a ty máš termín kdy, už víš co se narodí?:-)

• Citovat
  • Upravit
478
10.4.13 09:11

Katty vem ho krev ti bere sestřička v jiné ordinaci tam stebou nemusí. U doktora žádnou krev neuvidí. Já mám termín 13-18.července. Ale máme teď problém s porodnicí mají mít přes prázdniny rekonstrukci a ještě se pořád neví kdy začnou a jestli budou přijímat rodičky. Tak doufám že nám to vyjde v roce 2007 nám to taky vyšlo to dělali rekonstrukci porod sálu. Teď rekonstrukci šestinedělí. Jinak půjdeme rodit di Prostějova Olomouc ani zanic.My už víme co to bude hlap to teda nechce vědět tak to nikde neříkám. Asi to bude holčička už 2 to potvrdili. Jinak mája měla být do 30 tt kluk a ve 30 tt už byla holčička. Tak raději čekám do toho 30 tt. Jiank holčička bude Amálka a kluk Ondra. Amálku vybrala malá ta ví že to bude sestřička už to řekla i manželovi a ten jí nevěří. Protože si myslí že bych jí to neřekla. To bude mít překvapení. Nejhorší je že koho potkám tak typuje kluka nikdo neřekl že holčička. Ale to je jedno hlavně ať to dobře dopadne a jsme zdraví holka nebo kluk :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattty@seznam.cz
10.4.13 20:51

@vranka1050 takže budete mít dvě holky:-) mě je to taky jedno hlavně ať je vše v pořádku a jsme zdraví. strašně se teda bojím porodu, bude to poprvé tak už trochu stresuju teď, u tebe to poprvé probíhalo v pohodě? můu se zeptat kolik ti je? no já budu rodit asi v přerově, olomouc byl špatný že tam nechceš? to je teda pech že se vždy trefíte do rekonstrukce:-)

• Citovat
  • Upravit
478
11.4.13 09:00

Katty Já jsem poprvé rodila ve Šternberku a super moc milí doktoři i porodní asistentky.Na Olomouc jsem slyšela jen špatné tak záleží na každém. Jinak mám 31.Prvního porodu jsem se taky bála a teď se bojím taky tak to máš jedno. Každý porod je jiný. Říkají že druhý bývá rychlejší tak uvidíme jestli je to pravda. První porod mě chytl doma kolem 20 hod už jsem nemohla moc ležet, ale jeli jsme až po 5 hod. Než jsme tam přijeli a než nás vzali a to vše kolem bylo mezi 7-8 hod když jsme dorazily na sál a malá se narodila 10:45 hod.Na tenhle porod budu vzpomínat dlouho zažili jsme i srandu. Manžel nechtěl jít k porodu a když nás vyšetřili sestřička zavelela rychle se běžte převléci už musíme jít. Tak chudák tak zpanikařil, že už nebyl ani proti.Sice tvrdí, že když sestra řekla naposledy zatlačit a bude venku, že jsem ho málem uškrtila, ale nepamatuji si.Pak malou vzali na stůl tam jí zvážili, změřili a podíval se dětský doktor k tomu vzali manžela a mě zatím zašili cca 4 stehy.Pak malou dali manželovi do náruče a to byl konec náš tatínek brečel. Teď tvrdí, taky že nepůjde ale byl jednou tak jde i podruhé. Je to dobré mít nějakou oporu než to na tebe příjde to tlačení nemohla jsem ležet tak jsem chodila aby malá dorotovala.Po dvou hod nás převezli na šestinedělí tam za námi přišla sestřička a prosila manžela aby šel se mnou do sprchy a pohlídal mě kdyby něco. Měla tam zrovna moc porodů. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí