Genetika Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kattty@seznam.cz
11.4.13 10:42

@vranka1050 tož nevím no já si mojeho asi k porodu nevezmu pač vím, že on tam sebou šlahne, není jako žádnej srab nebo tak ale fakt má problémy vidět krev co ho znám, takže to by asi nedopadlo:-) mě je 25. jinak dneska super, musím říct na doktora Poláka a na všechny jen samou chválu, moc milí. naštěstí vše v naprostém pořádku a budeme prý mít taky holčičku:-)

• Citovat
  • Upravit
478
11.4.13 10:48

Katty tak to máš super, že se ti pěkně ukázala. Nám v tom prvním screeningu neřekl co to bude moc to nebylo vidět. Tak ve 20 tt ti to aspoň potvrdí. A u porodu pokud bude stát u hlavy tak nic neuvidí žádnou krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattty@seznam.cz
11.4.13 17:44

@vranka1050 jo tak u me nevahal ani minutu tak to asi bude pravda:-) s tim porodem uvidim jeste mam zatim cas tak to jeste nejak promyslim:-) a jake si to rikala ze mas vymysleno to jmeno? no ales ruzovou vybavickou asi jeste pockam:-) ty si zacala nakupovat kdy?

• Citovat
  • Upravit
478
12.4.13 08:55

Katty jméno máme vymyšlené Amálka to vymyslela dcerka a pro kluka Ondra to jenom že u porodu musíš napsát obě jména. Jinak výbavičku nekupuji mám vše schované po malé dokupuji jen věci na léto body krátký rukáv, nějaká mikinka, ponožky a lehké kalhoty. Malá se narodila v říjnu tak měla vše spíše už podzimní. Jinak to využiji také bodyčka, dupačky a pak vše prodám jak s toho odroste. Jinak výbavičku při malé jsem kupoval průběžně od toho 25 tt vše spíše do modra a od 30 tt vše raději univerzální oranžová a tak.Pak už jsem dokupovala jak jsme rostli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
12.4.13 09:04

Katty Tak my máme Amálka a Ondru. U porodu když vypisuješ papíry tak musíš napsat obě jména. Jinak výbavičku dokupuji jen co mi chybí na léto. Jinak mám vše po malé. Tak to bude nosit je to jak nové. Pak jak s toho vyroste tak vše prodám. Jinak jsem se dívala na mimibazar a tam mají spoustu krásných věcích i obnošených tak ještě něco koupím tam. Nějaké plátěné kalhoty. Jinak bodýčka kupuji s krátkým rukávem jen nějaká. Výbavičku při prvním jsem kupoval od 25 tt vše modré a pak od 30 tt tak aby to mohla i holka i kluk.Kdy máš termín ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KatttyD@seznam.cz
12.4.13 10:20

@vranka1050 no ja premyslim ze to bude Natalka a kluka jsem chtela Nikolase, ale jeste uvidime:-) termin mam 18.10.. neco uz jsem nakoupila pac jsem neodolala, ale jen par kousku obleceni v neutralnich barvach:-) vcera kdyz jsem rikala mojemu ze to bude holcicka, tak pry ne ze to bude kluk, se s tim nemuze chlapech nejak smirit :-)))))) a co tvuj manzel ten nechtel kluky?:-)

• Citovat
  • Upravit
478
12.4.13 10:55

Katty tak moje mu to bylo jedno když jsme čekali první tak moc kluka nechtěl spíše holku a teď se nevyjádřil. To já bych chtěla spíše kluka jsme ze samých bab. A u manžela v rodině brácha má taky holky.Tak když se sejdeme u jeho rodičů tak je to hrůza. Tanaše a ta jejich mladší 12 let tak to je něco hubu nezavřou. Pak se do toho přidá tchán a švagr a jsme v… ani si nnepokecáme. Tchán oznámil, že jestli to bude další holka tak mu už sníh praskne č… nechci být sprostá holt si bude muset zvyknout. Manžel si pořád myslí že to bude kluk když malá všude říká že to bude asi sestřička, že to říkal pan doktor.To bude mít překvapení že mluvila pravdu.
Myslí si že bych jí to neřekla. :) :) :) :) Ale samozřejmě jsem jí řekla že se mohl pan doktor splést. Kdyby náhodou vypadlo něco jiného než ta holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattty@seznam.cz
15.4.13 17:31

@vranka1050 tak to je hezký, třeba to bude do třetice ten kluk:-) já jsem teď šíleně nachlazená tak mám docela strach o mimčo ať se mu něco nestane, byla jsi taky v těhu nemocná?

• Citovat
  • Upravit
478
16.4.13 08:56

Katty já jsem byla nachlazená i s teplotou v únoru týden jsem ležela. Žádné léky jsem neužívala ale čtvrtka paralenu prý neublíží říkal my to doktor. Já jsem jedla hodně vitamínu pomeranče jablka a hlavně ležet. A teplý čaj. Tak s třetím u nás určitě nepočítám. S naším vytížením budeme rádi že zvládneme dvě. Hlavně dcera má hodně kroužek na roztleskávačky, v neděli plavání. Tak to je dost.Po prázdninách chce ještě angličtinu tak se teď rozhodujeme jestli jo nebo počkat ještě rok a jak nastoupí do školy tak ve škole v první třídě jako kroužek ve škole. Tak uvidíme jak to dopadne. Protože nevím jak bych to s malým skloubila práce a kroužky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattty@seznam.cz
17.4.13 17:43

@vranka1050 je tak to si me trochu uklidnila, ja se te blbe rymy nemuzu zbavit, jinak uz je mi o malinko lip tak snad to bude ok:-) ty tedy nepujdes na materskou a chystas se hned do prace nebo jak si to myslela?:-) a co delas pokud to neni tajny:-))

• Citovat
  • Upravit
478
18.4.13 08:55

Katty Ahoj já mám nárok na rodičovský příspěvěk, který se dává až od narození dítěte. Tenhle příspěvek dostanu a podnikání mám pak jako vedlejší činnost u malé jsem to měla taky takhle. Malá se mnou chodila od 3 měsíců do práce. Ještě že ji mám vedle baráku. Tak teď jelikož to máme na červenec tak budu doma jen šestinedělí a jestli to. Bohužel oba dva s manželem podnikáme a nemáme žádného zaměstnance. :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattty@seznam.cz
18.4.13 11:33

@vranka1050 aha ale ja to mam taky tak nejak podobne (je to na houby, ale uvidime nejak to dopadne:-)), reknes mi prosim jak je to s tim rodicovskym prispevkem? od kdy si citila pohyby miminka?

• Citovat
  • Upravit
478
18.4.13 12:57

Katty Rodičovský příspěvek se vyřizuje na sociálce kde dávají přídavky na dítě. Jde se vyřizovat až po narození a potřebuješ rodný list dítěte. Pohyby jsem cítila u druhého těhotenství kolem 19 týdne. U prvního to bylo později asi kolem 21-22 týden to už nevím přesně. První kopalo méně nebo my to tak aspoň připadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KatttyD@seznam.cz
21.4.13 07:28

@vranka1050 ahojky, no tak uvidime. a mela si epidural nebo si rodila bez toho?

• Citovat
  • Upravit
478
22.4.13 08:48

Katty epidural jsem neměla rodila jsem bez toho. Měla jsem pouze kapačku, ale nevím jestli to byla na urychlení nebo antibiotika.Ale asi na urychlení, protože když jsem měla vztahy tak jí manžel měl vždy zavřít a pak pustit. Jinak jsem říkala že budu raději rodit než zubaře. Pro mě je zubař horší mám asi jiný prah citlivosti. To už jsem se setkala s více maminkami co to říkala. Kdybych měla jít na císaře tak jedině v celkové. Na epidurál jsem četla hodně špatného i tady na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí