Genetika Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KatttyD@seznam.cz
26.4.13 18:30

@vranka1050 jezis tak to ja se zubare nebojim, ale porodu se desim, ale snad to bude ok, uz bych chtela mit vsechno za sebou a mimco u sebe:-)) ja si asi ten epidural dam pokud to pujde a na cisar bych sla taky jedine do celkove, jinak si to nedovedu predstavit:-)

• Citovat
  • Upravit
makca87
27.4.13 17:55

Ahoj holky, já byla na 1. screeningu ve 12.týdnu ve Fakultce a super. Dala jsem za vyšetření 30,– Kč + 50,– Kč za fotku :-). U ultrazvuku jsem měla přítomných asi 7 mediček a mediků, tak jsem se smála, jak ty děcka na ten monitor koukaly s otevřenou pusou :lol: Celé to trvalo i s vysvětlováním asi 20 minut + odběr krve, doktorka velice příjemná a já byla červená snad i na prdeli, ale spokojená, že jsem se svým partnerem viděla prcka :)

• Citovat
  • Upravit
aello
6.6.13 11:06

Ahoj, chtěla bych se optat musím jít na 2.screening na stejné místo tam kde jsem byla na 1. screeningu? Nebo si mohu vybrat jiné centrum. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
11808
10.9.13 10:46

Ahoj holky, trochuu jsem vás pročítala a chtěla jsem se zeptat jestli kontrolují na utz ve 12. týdnu i čípek, nebo se jen odebere krev a dělá ultrazvuk? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
10.9.13 10:48
@elenecka píše:
Ahoj holky, trochuu jsem vás pročítala a chtěla jsem se zeptat jestli kontrolují na utz ve 12. týdnu i čípek, nebo se jen odebere krev a dělá ultrazvuk? Díky :kytka:

jen dělá ultrazvuk a krev, je to vyšetření přes břicho :palec:… můžeš si s sebou vzít společnost :)

• Citovat
  • Upravit
11808
10.9.13 10:51

@Makca87 díky moc :mrgreen: no manžel půjde ten mi nevadí, ale chce i jeho mamka :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
10.9.13 10:52
@elenecka píše:
@Makca87 díky moc :mrgreen: no manžel půjde ten mi nevadí, ale chce i jeho mamka :oops: :mrgreen:

já u toho měla cca 7 mediček a mediků + přítele a super, aspoň jsem tam byla půl hodiny a mohla si vše prohlédnout ;)

• Citovat
  • Upravit
11808
10.9.13 10:58

@Makca87 ty jo, tak to je mazec, no čeká mě to příští týden, ale tak tolik lidí bych zase asi nemusela, ale tak pokud koukají jen na monitor, tak je to asi v poho :mrgreen: v kolikátém týdnu jsi, jestli nevadí, že se ptám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
10.9.13 11:44
@elenecka píše:
@Makca87 ty jo, tak to je mazec, no čeká mě to příští týden, ale tak tolik lidí bych zase asi nemusela, ale tak pokud koukají jen na monitor, tak je to asi v poho :mrgreen: v kolikátém týdnu jsi, jestli nevadí, že se ptám?

Mě to nevadilo, smála jsem se, jak byli z toho mimča hotoví :lol:… já už to mám za pár, jsem v 37. týdnu :lol:

• Citovat
  • Upravit
11808
10.9.13 12:33

@Makca87 tý jo, tak to teda jo, tak moc přeju aby bylo všechno v klidu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.13 13:32

Mě moje gynekoložka posílala také k dr. Polákovi. kde se platí 1400kč. Nyní čekám druhé dítě a už u prvního jsem byla na genetice ve 12.tt i ve 20tt. ve FERTIMED Olomouc, kde jsem neplatila nic. Pouze 50kč za fotku, pokud ji tedy chcete. Je to centrum asistované reprodukce, ale dělá se tam i genetika. Nyní jsem tam byla i při druhém těhotenství (zatím ve 12tt), ve 20tt mě tam vyšetření čeká za 14dní a také to bylo zdarma jak u prvního těhotenství. Jsem VZP, tak nevím jak to mají ale jiné pojišťovny. Byla jsem tam naprosto spokojená. Hezké prostředí a lékaři, kteří mi dělali ultrazvuky byli bezvadní. Vše pěkně vysvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.1.14 10:27

Já byla u p. Poláka a spokojená, Věnoval se mi a vše mi vysvětloval. Platila jsem 1400,– ale pojišťovna mi to celé proplatila… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.14 14:14

Prosím na tu genetiku v FN OL když budou brát krev, tak se musí být nalačno nebo ne? ( já už si to z prvního dítěte nepamatuju :oops: ) jo a ta žádanka to je co? to jako řeknu svojí gyndařce že chci jít na vyšetření tam a ona mi dá nějaký vypsaný papír nebo jak?
( při prvním jsem byla u Poláka na vlastní pěst, tak jsem žádnou žádanku ani neměla )

• Citovat
  • Upravit
j-p
11770
10.4.14 14:19

Ahoj, muzes normalne jist. Zadanku ti musi dat gynekolog a ty se tam musis obednat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.14 14:22
@j-p píše:
Ahoj, muzes normalne jist. Zadanku ti musi dat gynekolog a ty se tam musis obednat. :)

objednaná už tam jsem, jen právě nevím co s tou žádankou, co to vlastně je :oops: :mrgreen: tak díky, zmíním se o tom gyndařce při další návštěvě, at mi teda něco vypíše :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky