Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem před i v těhotenství, bohužel se mi občas opakoval. Je to už v těle a nedá se toho moc zbavit. Vždy jsem to mazala herpesin mastičkou (volně prodejná v lékárně) a brala herpenorm (vitaminy také z lékárny). Před porodem jsem asi 4 týdny v kuse brala herpesin antibiotika, aby se opar neobjevil na porod. Napsala mi ho gynekoložka. Teď po roce a půl jsem zatím bez dalšího opakování. Snad mu ta hibernace dlouho vydrží
Tak gynekolog mi poslal ereceptem herpesin mastičku a místo zlepšení se to horšíe počne ![]()
Taky jsem měla v 17.tt. Mazala jsem herpesinem. Popravdě tak šílený opary, myslím tak velký výsev jako v těhotenství jsem nikdy jindy neměla. Prý asi ty hormony. Když si ho měla už před otěhotněním, miminku nic nehrozí. ![]()
@Baruunečka měla jsem ho měsíc před otěhotněním tak snad to bude v pohodě no ![]()
@Anonymní píše:
@Baruunečka měla jsem ho měsíc před otěhotněním tak snad to bude v pohodě no
Určitě jo.
Držím palce
Ahoj holky, včera večer jsem si našla malinký opar tam dole. Měla jsem ho už jednou asi měsíc před měsíc před těhotenstvím když jsem byla hodně nemocná a teď se mi udělal zas
měli jste ho některá také a vše dopadlo v pořádku? Ani nevím co na to můžu, herpesin a zovirax se prý nesmí..