Gennet - špatné zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.1.19 16:53

@Celina to neni pravda.normalne ti pohlavi reknou bud hned pri testech,nebo pri transferu. Ne ze si můžeš vybrat,ale reknou ti,co ti transferuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.19 17:39
@Anonymní píše:
@Celina to neni pravda.normalne ti pohlavi reknou bud hned pri testech,nebo pri transferu. Ne ze si můžeš vybrat,ale reknou ti,co ti transferuji.

Běžně se pohlaví nesděluje, aby nebyl tlak na zavádění určitého pohlaví. Dříve se to sdělovalo, ale už se od toho před lety ustoupilo. Je možné, že v některém centru to nerespektují a pohlaví sdělí, ale běžné to není.

• Citovat
  • Upravit
5006
21.1.19 18:30
@potvurka89 píše:
@Pukrle mají už ve Fertility port pojišťovny ?

Bohuzel nemaji, mam info z min.tydne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
21.1.19 18:32
@Celina píše: Špatnou zkušenost můžeš udělat kdekoli a z Gennetu do Motola je to určitě krok zpět, to bych spíš šla do jineho soukromého centra.
Vůbec nechápu, jak tě mohli pustit do dalšího cyklu bez jednoho z nejzákladnějších vyšetření, čímž průchodnost vejcovodů je :roll: na to jste ani neměli přistoupit.
Profuky a různá mechanická zprůchodnění se dělají, ale když se mi dostalo informace, že se tím naruší činnost vejcovodu (není schopen posouvat vajíčko) a zvyšuje se tim riziko mimoděložního, nejsem zrovna příznivcem tohoto řešení. Navíc je to řešení krátkodobé a srusty se začnou dělat znovu..,Potřebuješ dobrého diagnostika.
Zkušenost mám takovou, že si spoustu věcí musíš zjistit, načíst studie a narazit na dobrého doktora, kobzultovat s ním postupy a ptát se…bohužel, tohle je nechutný byznys a většina doktorů vůbec neřeší příčinu a jeli by nejradši jeden transfer za druhým :cert: A to ještě neplatíte sami, v pozici samoplátce lítají úplně jiné částky, to mi věř…
Nedej se a hodně štěstí :mavam:

Ja tedy nemohu nez souhlasit, je to bohuzel i o nahode a o lidech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
21.1.19 18:33

@Helca83 to je škoda , my jsme teď byli na první konzultaci v gennetu i když je toto diskuze o špatnostech tohoto centra tak mě zatím neodradil jejich přístup .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
21.1.19 18:34
@Ada001 píše: čau, díky a úplně tě chápu. Mě je 39 - první ivf proplácela pojišťovna,ale stejně nás stálo cca. 10 tisíc. O peníze nejde, jde mi o přístup, přesně jak píšeš - vyserou se ti na cyklus atp. Oni maj na vše dost času - my ne. Průser je taky ten, že v neděli maj zavříno, takhle mi např. nevyšel nativní cyklus, že v pondělí již bylo vajíčko prasklé. To neberu v potaz, moje věčné útěky z práce a nervy kvůli nim, přítel měl důležitou poradu v 11:00, tak se tam musel letět vystříkat v 7:30, když otevírali - a já tam pak přišla v 7:00 na kozu a zjistili, že vajíčko do toho pondělí prasklo - TEDY NIC. Vůbec nemají vcítění se do toho, že lidi mají taky své povinnosti pracovní. Pokaždé v podstatě, když jsem tam byla - tak nějaký průser - že několikrát ztratili někomu kartu a podobné organizační věci jsem neřešila. Pořád měl člověk dost pochopení pro NĚ, ŽE TOHO MAJÍ HODNĚ, ŽE JSOU VE STRESU…A MY JAKO NEJSME? Díky moc holky, jste skvělé. Dnes to jdu studovat, zkusím napsat p. primářce Višňové - díky moc za kontakty. Klidně dám někomu peníze - jsme na to s partnerem připraveni, když budu vidět, že se klinika opravdu snaží abysme dospěli k vytouženému cíli! Krásný den a hodně štěstí všem! Jste zlatíčka.:) Moc jste mi všechny pomohly :srdce:

No jestli si myslis ze je to v Cubu jine :nevim: Jo, primarka je mila, ale taky mi to pripadalo hlavne o prachach a ta mlada doktorka, kterou tam ted ma, to zrovna take neni zadna vyhra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
21.1.19 18:38

@potvurka89 Mne taky ne (zatim)… ja mam blbe zkusenosti jen s jejich MUDr Vykysalou, ale na to je tu jiz jina diskuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
21.1.19 18:38
@Helca83 píše:
No jestli si myslis ze je to v Cubu jine :nevim: Jo, primarka je mila, ale taky mi to pripadalo hlavne o prachach a ta mlada doktorka, kterou tam ted ma, to zrovna take neni zadna vyhra :think:

S tím zas souhlasím já s tebou . U té mladé doktorky jsme za dva kety nechali přes 20tis a raději utekli pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
21.1.19 18:40

@Helca83 a kde ? Právě že jsem byla u ní a známá od ní má holčičku .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
21.1.19 18:44

@potvurka89 Myslim ze se to jmenuje Gennet Letna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
21.1.19 18:46

@Helca83 kouknu na to dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
21.1.19 19:02

@potvurka89 V klidu, ona je jen proste takova vyhorela - nic moc nevysvetli, do karty nekouka, nad dotazy protaci oci, nekdy je pomerne drsna ve svem chovani. Ja to takhle nechtela.

Pokud Ti tohle nevadi a veris ji, pak to bude dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
21.1.19 19:12

@Helca83 My už toho máme docela dost za sebou takže víc jsem povídala já co jsme kde měli doktorka mi na vše odpověděla co jsem chtěla já nebo manžel vědět . Za mě zatím v pohodě. :)
S tím že jsme probírali že jsem byla na ukončení těhu v 21tt tak mě ani jednou neopravila jako dr. Kosobudová v Cube která mi řekla " ne vy jste byla na potratu tak se to bere medicínsky" a culila se u toho že by jí člověk jednu vlepil . :cert:
Drsná mi nepřišla to horší mám zkušenost s dr. Řezáčovou z Podolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
21.1.19 19:18

@potvurka89 Chudatko, to teda jo… no tal drzim palce s ni, at to tentokrat je lepsi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
21.1.19 19:20

@Helca83 moc děkuju :hug: myslím si že tento rok bude pro nás všechny úspěšný aby jsme měli plnou náruč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí