Gennet - špatné zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
21.1.19 19:23

@Celina tak doufám že jsem si nevybrala nejhorší doktorku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
21.1.19 19:41
@Celina píše:
Holky, hlavně se nenechte zmást tim, že kamarádka u nějakého doktora otěhotněla.
I u toho nejhoršího patlala nějaké úspěchy jsou…
A jinak souhlasím, je to o lidech, některá centra mají dobré renomé, ale můžete u nich narazit na aroganci, neochotu a šlendrián, jako všude…a naopak :mavam: :-)

Tesat do kamene tuto větu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
21.1.19 19:52

@potvurka89 Preji vsem aby se Tva slova vyplnila a neboj, ohledne nejhorsi doktorky z Gennetu se traduje, ze jde o Roznickovou, coz nechapu protoze je tam dlouho a myslim ze pracuje i u apolinare :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
21.1.19 21:16

@Celina Naprosto souhlasim. Vam se take povedlo v Gennetu vid? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
21.1.19 21:23

@Celina Ja vim, pamatuji si Te, cekate holcicku ze? Drzim palce. A koho jsi tam mela za tym prosim? Diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
21.1.19 23:00

Jen jsem nakoukla a čtu o Mudr. Vokrojovi, my k němu taky chodili (skoro 2 roky) a přestože jsme se miminka z Gennetu nedočkali, tak ho taky musím jen chválit. (nakonec se nám povedlo přirozeně)

@Celina Přeju rychlý a bezproblémový porod.  :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.1.19 23:11

@Celina Ahoj, ano Malíčková je kapacita paur excellence! Tu paní jen a jen všude chválím! Moc nám pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
22.1.19 09:29

@Celina Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
22.1.19 09:53
@Celina píše:
@lachi moc děkuji :mavam: @Ada001 přesně tak, ona je jako zjevení v tomhle byznysu :pankac:

Velký souhlas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
2.2.19 10:36

Ahoj holky, tak jsem dostala od doktorky žádanku na vyšetření ( zatím se u nás žádné testy nedělali) a přemýšlím kam do CAru v Praze… Koukám, že tu jsou dobré i špatné zkušenosti.
Co teda ten Gennet jo nebo ne? Střídají se doktoři ? je mi 30 a nechci někde ztrácet roky života a zbytečně platit nemalé částky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.2.19 11:28
@Lokev píše:
Ahoj holky, tak jsem dostala od doktorky žádanku na vyšetření ( zatím se u nás žádné testy nedělali) a přemýšlím kam do CAru v Praze… Koukám, že tu jsou dobré i špatné zkušenosti.
Co teda ten Gennet jo nebo ne? Střídají se doktoři ? je mi 30 a nechci někde ztrácet roky života a zbytečně platit nemalé částky

Tak ja uz jenom spatne zkusenosti. Myslim, ze tu dnes po case zase neco napisu, co si Gennet za ramecek neda. Strasnej bordel maji, opravdu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.2.19 11:29
@Celina píše:
@Lokev těžko říct, on ti každý bude (logicky) chválit to CAR, kde uspěl :think:
Prošli jsme toho za x let docela dost a můžu ti jen napsat svojí zkušenost, státní CAR určitě ne, neosobní přístup, nemáš svého doktora a tak nějak nezájem.
Iscare a Pronatal sice soukromé, ale přístup hrozný, cizinci chodí přednostně, nikdo nemá zájem řešit příčinu, byli jsme pokaždé u jiného doktora, který začínal tím, že četl naší kartu od začátku :cert:
Gennet jsme vybrali jako samoplatci a měli jsme asi štěstí na doktora, protože konzultoval každý krok s imunoložkou a po x letech a SP se nám podařilo otěhotnět. Byl za celé roky jediný, kdo skutečně hledal příčinu (jinde je jen zajímalo, kolik cyklů u nich ještě zaplatíme)
Tohle je moje zkušenost, někdo může určitě mít i negativní.
Obecně má ještě dobré renomé PFC a Cube . Hodně štěstí :mavam:

Souhlas, az na opravdu velke zhorseni Gennetu a neuveritelny chaos v predavani informaci. Ja to sem pak napisu. Za me velka spokojenost v Cube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
2.2.19 11:39

@MartinaCV mě cube potěšilo na začátk u za půl roku strašně zklamalo takže každému je dobře jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.2.19 12:46

@MartinaCV Ahoj, napiš, já také napíšu. Aktuálně po druhém neúspěšném „IVF“ jsem včera vyplnila dotazník do jiné kliniky. Europe IVF, je to menší klinika, mohli by mít více osobní přístup i mi ji doporučovali, tak uvidíme. Ovšem zkušenosti s Gennetem jsou na román. Tedy můžeme psát :) Teď není čas, tak později :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.2.19 12:51
@Ada001 píše:
@MartinaCV Ahoj, napiš, já také napíšu. Aktuálně po druhém neúspěšném „IVF“ jsem včera vyplnila dotazník do jiné kliniky. Europe IVF, je to menší klinika, mohli by mít více osobní přístup i mi ji doporučovali, tak uvidíme. Ovšem zkušenosti s Gennetem jsou na román. Tedy můžeme psát :) Teď není čas, tak později :)

Já jsem v Cube, už jsem v procesu :) Rozdíl v přístupu diametrální. Včera opět nervák v Gennetu, kde se druhý týden snažíme dopracovat k tomu, aby nám vydali naše vlastní zamražené embryo k převozu do Cube :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí