Gennet - špatné zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
3.2.19 12:53

@Ada001 Cube mi doporučila nám všem známá jedna lékařka a rozhodující pro mě byla špičková laboratoř, to nic nenahradí a schopnost umět stimulace u žen nad 40. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.2.19 12:54

@MartinaCV a proč si ho nevyžádá Cube a nedojede si pro něj. Pamatuji se když jsem čekala v Cube na konzultaci tak si Smrcina s Budkou z Fertility Port přijeli pro embrya klientek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.2.19 12:59
@potvurka89 píše:
@MartinaCV a proč si ho nevyžádá Cube a nedojede si pro něj. Pamatuji se když jsem čekala v Cube na konzultaci tak si Smrcina s Budkou z Fertility Port přijeli pro embrya klientek.

Cube si ho vyžádalo a je schopno si pro embryo dojet, já jsem se nakonec ale rozhodla, ať mi Gennet embryo do Cube doručí, a to proto, že Gennet si účtuje jen za to samotné vydání embrya 1 800,– Kč a k tomu bych musela ještě platit 1500,– Kč dopravu. Takže jelikož musím Gennetu cvaknout 18 stovek jen za to, že milostivě embryo vydá, tak ať mi ho za 12 Kč na km těch 6 km do Cube odveze. Jakýkoliv jiný převoz (Meditrans) stojí dalších 1500,– Kč. Ale nevím, jestli jsi správně pochopila, o čem tady vůbec píšu. Nejde o dopravu, jde o vydání embrya, s čímž dělá Gennet už druhý týden problém. Už jsem ujela 400 km, udělala jsem vše a opět s vydáním embrya včera problém, takže tam musíme potřetí. Já to pak na sociální síti popíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.2.19 13:02

Vtipné bylo, jak se včera v Gennetu na Letné dušovali, jak mají vydání embryí zmáknuté, když dodali, že specielně do Cube vydávají klientkám embrya několikrát do měsíce. :mrgreen: Pravda, není to zrovna dobrá vizitka, že si klienti svoje embrya nechávají vyšetřit nebo transferovat několikrát do měsíce radši jinde i za cenu nákladů za převoz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.2.19 13:08

Kromě toho jsem si naše embryo prostřednictvím fotek z Embryoskopu nechala skouknout významným embryologem, všichni víme, kdo to v ČR je a dozvěděla jsem se, že mi v Gennetu zamlčeli podstatnou informaci. Jediný motiv vidím jako snahu zinkasovat za čerstvý transfer, bez ohledu na tuto věc, bez ohledu na podmínku být imunologicky připravená atd. Sr…ové. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.19 14:33
@MartinaCV píše:
Kromě toho jsem si naše embryo prostřednictvím fotek z Embryoskopu nechala skouknout významným embryologem, všichni víme, kdo to v ČR je a dozvěděla jsem se, že mi v Gennetu zamlčeli podstatnou informaci. Jediný motiv vidím jako snahu zinkasovat za čerstvý transfer, bez ohledu na tuto věc, bez ohledu na podmínku být imunologicky připravená atd. Sr…ové. :pocitac:

Moc prosim o info, kdo je ten vyznamny embryolog. Dekujiiii :mavam:

Ono to asi s temi CARy bude “pichni nebo bodni”. V Cube jsou zoufale recenze na jednu mladou MUDr, o Iscaru ani nepisi, na Pronatal lidi take nadavaji, o Gynemu a Gestu nemluve :think: a ve statnich CARech vse priserne dlouho trva :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36
3.2.19 14:36

@MartinaCV ježkovi voči, to jsou idioti! Chápu tvé nervy a přesně jak píšeš: JEN PRACHY, PRACHY, PRACHY za všechno a služby a jednání i navzdory velkým poplatkům silně neprofesionální! Hlavně, aby ti to embryo ještě nějak nezničili při převozu. V jejich případě bych se nedivila již ničemu. Cube mi bylo také doporučeno. Je mi 39 v Gennetu jsme ztratili rok…:( a vyhodili spoustu peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
3.2.19 14:36

Jak tak koukám tak je úplně jedno kam člověk půjde všude bude něco …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.2.19 14:39

@MartinaCV síla! Opravdu to o něčem svědčí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.2.19 15:51
@Ada001 píše:
@MartinaCV ježkovi voči, to jsou idioti! Chápu tvé nervy a přesně jak píšeš: JEN PRACHY, PRACHY, PRACHY za všechno a služby a jednání i navzdory velkým poplatkům silně neprofesionální! Hlavně, aby ti to embryo ještě nějak nezničili při převozu. V jejich případě bych se nedivila již ničemu. Cube mi bylo také doporučeno. Je mi 39 v Gennetu jsme ztratili rok…:( a vyhodili spoustu peněz.

Já jsem v Cube spokojená, vyžádala jsem si ale prim. Dr. Višňovou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.2.19 15:58
@Anonymní píše:
Moc prosim o info, kdo je ten vyznamny embryolog. Dekujiiii :mavam:Ono to asi s temi CARy bude “pichni nebo bodni”. V Cube jsou zoufale recenze na jednu mladou MUDr, o Iscaru ani nepisi, na Pronatal lidi take nadavaji, o Gynemu a Gestu nemluve :think: a ve statnich CARech vse priserne dlouho trva :nevim:

Embryologa napíšu do SZ, ale myslela jsem, že všichni ví, kdo to je :D V Cube je jedna hodně mladinká, viděla jsem se s ní včera, byla hodně příjemná a dokonce říkala, že má ráda, když jí klientka řekne svůj názor, jelikož ta zná svoje tělo a jeho reakce nejlépe, jinak ale byla nejistá a volala Dr. Višňové, aby se poradila. Je vidět, že je ještě nezkušená. Musí se prostě zapracovat a nabrat zkušenosti. Já jsem stimulovala s Dr. Višňovou a budu ji mít i při OPU. Ostatní personál, sestry.. vše v nejlepším pořádku. Rozhodující je pro mě laboratoř a embryolog, to se nedá ničím nahradit a pak schopnost pracovat s ženami kolem 40.
Iscare a Pronatal, souhlas, osobní a velmi neblahou zkušenost mám v Iscare, to bylo na vrácení všech zaplacených peněz. Pronatal - osobně ne, ale v mém okolí hodně špatných zkušeností, včetně jedné žaloby. Gynem a Gest osobně nemám zkušenost, ale z diskuzí nic moc dobrého neplyne. Do státního bych absolutně nešla, to je trochu někde jinde o všem. Potřebovala jsem velmi zkušeného embryologa, to v Cube je, laborka je výborná, mého věku se nezalekli a doktorka správně zvolila stimulaci. Další už je na vyšší moci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.2.19 16:07

Z Gennetu máme z druhého IVF zdravou dceru ve 41 letech, ale musím říct, že jsem si stimulaci nastavila v podstatě sama a následně jsem trvala na všem, co jsem chtěla. Kdybych polevila, třeba by to dobře nedopadlo. Bylo to ale pro mne jakožto klientku podstupující takovou proceduru, velmi náročné. Byla jsem tedy při druhém spokojená, je z toho dítě, ovšem za cenu mého obrovského úsilí, přispění a taktickém vyjednávání s doktorkou, aby se nic nepodcenilo. Chybou bylo, kdy jsem loni v červenci očekávala totéž, ale vypustila jsem z toho můj tlak na dobrý výkon. Podle toho to dopadlo, zpackané IVF, vyhozených cca 60 tisíc. A nebylo to jen o IVF, ale o jednání lidí v tomto kolosu - nemožnost se nikam dovolat, to samé do laborky, následný tlak na zavádění očividně vadných embryí bez zohlednění, že máme právo se o takovém kroku rozhodnout na základě všech faktorů. Doktorka ani embryolog nezohlednili, že si nemůžu nechat zavést nevyšetřené embryo, jelikož rodím vždy císařem (po císaři se musí rok počkat s další snahou), že už po jednom císaři jsem, že mám určitý věk, že nebyly v pořádku výsledky z imunologie atd. atd. Šlo jen o tlak na transfer čehokoliv za 5 tisíc do jejich pokladny a ty se pak starej. Celé jsem to podrobně popsala v diskuzi Gennet, lze dohledat, byl to červenec 2018.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.19 16:08

@MartinaCV Takze je to aktualni embryolog Cubu? To je preci nejaka mlada slecna, jestli tedy mame na mysli tutez osobu? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.19 16:12

@MartinaCV Anebo mate na mysli nekoho z PFC jak tu uz taky nekym bylo doporucovano, ovsem s tim drobnym “minusem”, ze nemaji nasmlouvane pojistovny a vse se tam hradi v hotovosti?

• Citovat
  • Upravit
9723
3.2.19 16:13
@Anonymní píše:
@MartinaCV Takze je to aktualni embryolog Cubu? To je preci nejaka mlada slecna, jestli tedy mame na mysli tutez osobu? :nevim:

Ne ne, než jsem dostala doporučení do Cube, kontaktovala jsem tohoto embryologa, který není v Cube. A pokud jde o Cube, je tam výborná embryoložka s mnohými zkušenostmi:
 https://www.ivf-cube.eu/…a-huttelova/

V týdnu jsem s ní mluvila, přišla za mnou ještě dost v předstihu a probraly jsme naprosto vše, žádný spěch, žádný tlak na cokoliv, velmi pečlivě zváženo, jaké metody a proč zvolit, dokonce zvažovala i ekonomickou stránku věci, to od ní bylo moc hezké. Kromě profesionálního přístupu jsem musela ocenit i tedy ten lidský. Co mě také potěšilo, že umí vyšetřit i nevyhatchovanou blastocystu. V Gennetu se bohužel stává, že udělají v rámci asistovaného hatchingu ten otvor do Zona Pellucida příliš malý a pak se embryu nemusí podařit obal překonat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí