Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4106
18.3.18 09:13
@Virgina123 píše:
@MartinaCV moc děkuju objednam :palec:

Ještě jsem na to koukala. Prosím musí to užívat i partner nebo můžu konkrétně to duo jen ja? Muž titiz nic takového nemůže kočí mu to zakázal jakékoli preparáty. Má jen hormony a musí byt čistý jinak. Ale já bych to objednala sobě. Je to baleni takové, že je to jak pro muže tak pro ženu stejné vid?
To je teda pytlíček co se rozpustí a je to Jendou denně? Chápu že je to tak na měsíc kura, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
18.3.18 09:44

Koukala jsem na stránky ceníku a nikde sem nenašla jak je to s tím PGD? A když se budu objednávat tedy jestli se rozhodnu tak můžu říct konkrétní jméno doktorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
18.3.18 09:46

@slunce1 jo můžeš. Já tu tak na doporučení hokej hned na první konzultaci řekla ke komu chci. Sice čekám tři měsíce, ale doufám, že to bude za to stát a už mi ji nebudou moc měnit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
18.3.18 09:47
@Virgina123 píše:
@slunce1 jo můžeš. Já tu tak na doporučení hokej hned na první konzultaci řekla ke komu chci. Sice čekám tři měsíce, ale doufám, že to bude za to stát a už mi ji nebudou moc měnit :P

Holek ne hokej
Píšu z mobilu proto jsem jak tatar :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
18.3.18 10:26

@Virgina123 a kdy ses objednavala? To je hrozny to čekani a rozhodování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
18.3.18 10:29

@slunce1 začátkem ledna objednání a jdem teď 4.4. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
18.3.18 10:35
@MartinaCV píše:
Krok se změnou jsi udělala zcela určitě správně a držím pěsti, aby se zadařilo hned napoprvé u Dr. Langerové. :palec: Femibion je výborný, ale až v těhotenství, protože NEOBSAHUJE inositol, který teď potřebuješ na tvorbu vajíček. Femibion zcela nahradí Nosifol, ale jen ta varianta Nosifol forte DuoActive (ten může brát i chlap). V této variantě máš to, co ve Femibionu + cenný inositol. Já ho beru taky a pokud otěhotním, vyměním pak za Femibion. :)

Super, moc děkuji :hug: a myslis, ze má cenu ještě kupovat ten Nosigol forte duo, když bych měla úterý/středa začít se stimulaci? Defakto bych to užívala jen +-10dnu, potom by bylo OPU. Popr. za jak dlouho ti to přišlo z otěhotnět. cz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
18.3.18 11:33
@slunce1 píše:
@MartinaCV děkuji to bych byla ráda tam kam sem chodila je strašně slabá laborka a málo komu to tam vyšlo, škoda že jsme poslechli ulcova-gallova@email imunologie a dali na její slova druhý pokus udělat tam a neměnit. yed jdu na třetí pokus tak přemýšlím kam. Jestli gennet či Pronatal Praha nebo helios Brno ale ten helios je daleko.

Hm, zajímavé. A koho Vám doporučila prof? Já k ní chodila také a doporučila nám Gennet Praha nebo Helios Brno. Oboje je pro nás daleko. Ale to nám bylo jedno. Samozřjemě jsme byli šťastní, že „stačila“ ta Praha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
18.3.18 11:37
@Petruš Z. píše:
Hm, zajímavé. A koho Vám doporučila prof? Já k ní chodila také a doporučila nám Gennet Praha nebo Helios Brno. Oboje je pro nás daleko. Ale to nám bylo jedno. Samozřjemě jsme byli šťastní, že „stačila“ ta Praha ;)

Mne profesorka taky doporučila gennet. Když jsem říkala že jsem objednaná k Langerové říkala at ji moc pozdravuju, že je skvělá že se znají.
I můj gynekolog kopal za gennet
Tak snad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
18.3.18 11:48

@Petruš Z. nám ještě nedoporučila nic, ted ji budu teprve volat co by doporučila. Ale když jsme tam byli tak povídala at zustaneme na druhý pokus v ARTU. A kdyby nevyšlo tak teprve změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
18.3.18 12:04
@Virgina123 píše:
Mne profesorka taky doporučila gennet. Když jsem říkala že jsem objednaná k Langerové říkala at ji moc pozdravuju, že je skvělá že se znají.
I můj gynekolog kopal za gennet
Tak snad..

Můj gynekolog taky kopal za Gennet a taky nejsem z Prahy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
18.3.18 12:04
@slunce1 píše:
@Petruš Z. nám ještě nedoporučila nic, ted ji budu teprve volat co by doporučila. Ale když jsme tam byli tak povídala at zustaneme na druhý pokus v ARTU. A kdyby nevyšlo tak teprve změnit.
:pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
18.3.18 12:05

@slunce1 Třeba si myslí, že hormony při IVF jsou jako vitamíny a můžete to klidně opakovat i když se to tam nepovedlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
18.3.18 12:06
@Lucikg píše:
Super, moc děkuji :hug: a myslis, ze má cenu ještě kupovat ten Nosigol forte duo, když bych měla úterý/středa začít se stimulaci? Defakto bych to užívala jen +-10dnu, potom by bylo OPU. Popr. za jak dlouho ti to přišlo z otěhotnět. cz?

To nedokážu posoudit, jak rychle ten inositol „zabere“, já ho brala několik měsíců před IVF. Přišlo mi to zásilkovnou asi za tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
18.3.18 12:08

@slunce1 Konkrétní jméno doktorky říct můžeš, je to každého právo, zvolit si lékaře. Je to stejné jako s obvoďákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.