Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
19.3.18 13:52
@Hladikovka píše:
@MartinaCV je možné že se ke mě ty výsledky nedostaly? Vím že mi imuno dělali ale výsledky jsme nedostala. Můžu si o ne zpětně zažádat? Ale dělají stejně nové pred každým IVF ne?

Urcite si zazadej. U imuna se delaji nove odbery, imunita se meni. Nekomu se po tehotenstvi srovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
19.3.18 14:16

Holky jeste by mě zajimalo kolik dní je stimulac epři krátkem protokolu? A genetika, imunoogie se tam plati dle ceníku na webu? Jeste mě zaujal Helios Brno, neslyšeli jste recenze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
19.3.18 14:23
@slunce1 píše:
Holky jeste by mě zajimalo kolik dní je stimulac epři krátkem protokolu? A genetika, imunoogie se tam plati dle ceníku na webu? Jeste mě zaujal Helios Brno, neslyšeli jste recenze?

Stimulace u krátkého protokolu by měla být alespoň 11-13 dní. Ne vždy to vyjde, někomu zdrají vajíčka rychleji, ale třeba 8 dní je opravdu málo. Já končila při 10 dnech, folíky už měly 22 mm. Genetiku ani imunologii v Gennetu neplatíš, je to na pojišťovnu. Helios je druhé centrum z těch dvou lepších. Ale hodně tam tahají z lidí peníze. Texl má svou poradnu na netu, z té se člověk hodně dozví. Když se ale podíváš do diskuze Helios, úplně terno to není. Dost často nutí chlapy do drahých vyšetření spermií (DNA). Přijde mi, že vůbec neznáš kritéria, dle jakých si vybrat. Už to asi nechám bez komentáře a přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
19.3.18 14:34

@MartinaCV to fakt neznám, tak proto se ptám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.3.18 15:20
@MartinaCV píše:
Kde je vůbec dneska Péťa? Pééťoooooooooo :mrgreen: Dnes tady holky přežívám migrénu, zatím co mi Laurí vystěhovala nádobí z linky a boty z botníku, je to všude po bytě :zed:

Ahojky Martinko a holky, tak dnes ráno voláno do Gennetu, už mám jen 2 blastocysty - 8 a 6 buněčné, to třetí zůstalo 2 buněčné. Ty dvě vypadají prý zdravě, ale zítřek ukáže, doufám, že větší úbytek už nebude, jinak mne už asi odvezou :zed:. Vracím se na 16,30 ke své internistce na sono břicha, pořád zvracím a mám hodně vysoké jaterky. Marti, myslíš, že je to v normě třetí den po OPU mít 8 a 6 buněčné blastocysty? Dle Gennetu a mých znalostí snad ano. Děkuji moc, budu zde později :hug: PS: Marti, drž se s migrénou a pusť Laurince v TV nějakou pohádku, to zabaví všechny děti. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.3.18 15:30

Tak mne tak napadá požádat administrátora tohoto webu o editaci nadpisu „Gennet Praha“ na „Gennet Praha, nejlepší doktorky Dr. Jarošová + Dr. Langerová, zde nejlepší možná dostupná vyš. před IVF, vč. imunologie, PGS na pojišťovnu, ostatní už je jen na Vás“. Jinak se tu holky zblázníme. Nově příchozí si musí holt udělat čas a nastudovat si 2063 stran zpátky, jako jsme to udělaly my, když jsme do této skupiny přišly, ono by možná stačilo cca 15 stran zpátky, neboť to tu chudák Martinka pořád opakuje dokola a dokola… Hodně zdraví všem, mám Vás tu moc ráda :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
19.3.18 15:41
@MartinaCV píše:
Péťa na první. Tady máme všechny dítě na první pokus od Langerové nebo Jarošové. A na druhý pokus mají ty, kdo přešly k Langerové nebo Jarošové.

To můžu jen závidět, já byla u obou a nic :( Ale teď se zdá, že je tam nová lékařka, paní Gáborová, nemáte s ní někdo nějakou zkušenost? Skvěle načasovala OPU po nativu a to vajíčko si tam snad vymyslela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
19.3.18 15:47
@Veronika P píše:
To můžu jen závidět, já byla u obou a nic :( Ale teď se zdá, že je tam nová lékařka, paní Gáborová, nemáte s ní někdo nějakou zkušenost? Skvěle načasovala OPU po nativu a to vajíčko si tam snad vymyslela :)

ahoj, já byla na 3 ivf u dr. Jarošové a nic… :( Takže vybrat správného lékaře je jistě důležité, ale ve finále ani ten sebelepší lékař nic nezmůže, když je tam problém, na který se nedaří přijít… Stejně to na mě dělá dojem, že každý lékař má své osvědčené postupy, kombinace léků atd. a ty zkouší u všech a u většiny to vyjde, ale u někoho bohužel ne… viz můj případ. Já špatně reaguju na stimulační hormony a nikdo neví proč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.3.18 15:55
@Hladikovka píše:
Malá musí pořádně uklidit :P ať tě co nejdříve ta hlava přejde. Já teď trpěla týden že jsem nemohla ani přejít byt. Dnes je mi první den lepší. Tak jsem v neskutečné euforii :* dnes jsem začala 19tt :dance:

Ahojky, moc Ti to přeji, už 19. týden je super, tak ještě minimálně 5 týdnů a mimísek přežije, od 24. týdne je to porod, do té doby potrat, takhle to budu mít nastavené asi já se svým zdravím - krok za krokem. Ale Ty to dáš do 40. týdne, super, jen tak dále, úplně si mi zvedla dneska náladu!!! Informuj nás zase, takové tu potřebujeme :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.3.18 16:04
@slunce1 píše:
@MartinaCV děkuji ale pořád váhám jestli genet či ten Pronatal bude to už třetí pokus a chci aby vyšel… :srdce:
@slunce1 píše:
@MartinaCV to fakt neznám, tak proto se ptám :-)

Důležité je vybrat si lékaře a prostředí, které je Ti příjemné. Nejdůležitější ze všeho je, aby Ti vše osobně sedlo.
Ono totiž zdejší diskuse a zejména MartinaCV trošku zavání vnucováním až fanatismem.
V Pronatalu také udělají genetiku, také mají vlastní genetickou laboratoř, udělají základní imunologii a případně pošlou Tě na dovyšetření, umí udělat PGS/PGD, vše samozřejmě na účet pojišťovny - vše vím z vlastní zkušenosti. Tak se nenech zblbnout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
19.3.18 16:05
@terjos píše:
Důležité je vybrat si lékaře a prostředí, které je Ti příjemné. Nejdůležitější ze všeho je, aby Ti vše osobně sedlo.
Ono totiž zdejší diskuse a zejména MartinaCV trošku zavání vnucováním až fanatismem.
V Pronatalu také udělají genetiku, také mají vlastní genetickou laboratoř, udělají základní imunologii a případně pošlou Tě na dovyšetření, umí udělat PGS/PGD, vše samozřejmě na účet pojišťovny - vše vím z vlastní zkušenosti. Tak se nenech zblbnout :hug:

fanatismus a zadarmo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
19.3.18 16:16

@terjos A protože v Pronatalu bez genetického pracoviště taky udělají genetiku, tak by měla jít tam. A to se od fanatismus liší jak? :mrgreen: Holka, je třeba si uvědomit, že tohle je veřejná diskuze, je jich tu desítky, přispívá do ní mnoho dalších, kdo prošly Gennetem a píšou sem své reálné zkušenosti. Je na každém anonymním diskutérovi zde, co si z toho přečte a vezme, jak se rozhodne. Možná jsi nepochopila smysl diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
19.3.18 16:17
@Hladikovka píše:
Malá musí pořádně uklidit :P ať tě co nejdříve ta hlava přejde. Já teď trpěla týden že jsem nemohla ani přejít byt. Dnes je mi první den lepší. Tak jsem v neskutečné euforii :* dnes jsem začala 19tt :dance:

Ahojky, to rada slyším, ze uz je ti lip :) 19tt :palec: uz bych to taky chtela. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
19.3.18 16:19
@MartinaCV píše:
@terjos A protože v Pronatalu bez genetického pracoviště taky udělají genetiku, tak by měla jít tam. A to se od fanatismus liší jak? :mrgreen: Holka, je třeba si uvědomit, že tohle je veřejná diskuze, je jich tu desítky, přispívá do ní mnoho dalších, kdo prošly Gennetem a píšou sem své reálné zkušenosti. Je na každém anonymním diskutérovi zde, co si z toho přečte a vezme, jak se rozhodne. Možná jsi nepochopila smysl diskuze.

Ahojky Marti, tomu teda rikam dobroty za zebroty :pocitac: my tady tvuj fanatismus potrebujeme. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
19.3.18 16:22

@PPetruska
Ahojky Peti, ja si myslim na treti den je to super výsledek, jak rikala Martina, staci jeden zdravý šampion a pak si pro neho pojedeš :hug: drzim palce a dej vedet ve stredu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.