Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jahoda.mrazena
2.4.18 08:08

@Lucikg neboj, zvládne :andel:… kdy si máš volat pro další info?

• Citovat
  • Upravit
3964
2.4.18 08:56

@LuciisPuciis takže ti ze 3 embryi zbylo do 5teho dne jen 1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
2.4.18 08:57

@jahoda.mrazena když jsem se ptala embryologa tak mě chtěl odpalkovat, ze až ten 5ty den, ale potom říkal, ze i 3ti den daji vědět, takže zítra :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
2.4.18 09:35
@Lucikg píše:
@LuciisPuciis takže ti ze 3 embryi zbylo do 5teho dne jen 1?

Presneji receno do 4., kterym byla sobota. V nedeli (tj.5.den) by mi ET nikdo neudelal

• Citovat
  • Upravit
3964
2.4.18 10:24

@LuciisPuciis tak hlavně, ze se vše povedlo ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
2.4.18 10:26
@Lucikg píše:
@LuciisPuciis tak hlavně, ze se vše povedlo ;) :hug:

Jj :)

• Citovat
  • Upravit
833
2.4.18 22:30

@Kamilaa7 ahoj, nakukuji po delsi dobe a co tu nevidim :hug: moc blahopreji :)

chybi mi docist asi sto stran, takze vubec nevim, jak se „starym“ tvarim dari :) asi to nezvladnu docist, tak snad se vam vsem dari dobre. dcera ma 4,5 mesice, roste jako z vody, je trochu obrik :lol: na ctyrmesicni prohlidce mela 64 cm a 7,6 kg 8o ale tak kdyz pri porodu vazila 4 kg, tezko si myslet, ze po 4 mesicich bude mit 5 kg. vsechno se ji spravilo, nevim, jesti si vzpominate, slo o nozicku, pak staceni hlavicky, nakonec selest (to jsem sem ani nepsala). tak snad bude - tuk tuk tuk - vse ok. kojeni mi hapruje posledni tyden, uz napul dostava UM, ale neresim, neprepinam, hlavne, ze prospiva. za chvili dostane prvni mrkvicku :) myslim, ze jsem tu uz pred mesicem psala, ze dalsi dite zatim nechavame osudu. uprimne, nechci se k nicemu upinat a chci si uzit malou, kdyz uz jsme na ni tak dlouho cekali.

mejte se moc fajn a drzim vsem palce, at se zadari. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
2.4.18 22:32

@MartinaCV @LuciisPuciis ahoj, co je u vas noveho? :)

Příspěvek upraven 02.04.18 v 22:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
2.4.18 22:36

@Lenkýs @pajka29 ahoooj listopadova mimca :) jakpak se vam dari? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
3.4.18 06:46
@marijan píše:
@MartinaCV @LuciisPuciis ahoj, co je u vas noveho? :)

Ahoooj,

mam se dobre, dekuji. Jsem tehotna (3. IVF - ET 4denni moruly). Cekame na 2.screening u dr. Smetanove. TP v zari. Stavba baracku pomalu finisuje - brzo se uz budeme stehovat, tak bych mela vse stihnout na miminko nachystat vcas.

Jsem rada, ze se vse srovnalo, to je skvela zprava! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
9723
3.4.18 12:22

Nočník

Holky, dotaz mimo téma. Od kdy nočníček? Ráno přišla malá a plakala, držela se za plínku, byla pokakaná. Hodinu před tím jsem jí přebalovala. Měla to proteklé (včera měla špenát s omáčkou a brambory), takže poprvé ukázala nepohodu, když se pokakala. Poznala, že je něco špatně. Dívám se na net a píšou, víceméně, že je to individuální od kdy. Jak jste s dětmi začínaly a jak vybrat správný nočníček? Něco si o tom přečtu, ale je dobré i znát reálné zkušenosti, díky :kytka:
Edit: je jí 18 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.4.18 12:28
@marijan píše:
@MartinaCV @LuciisPuciis ahoj, co je u vas noveho? :)Příspěvek upraven 02.04.18 v 22:37

Ahoj, tak nějaké novinky jsou, tak třeba časem něco písnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.4.18 12:29
@LuciisPuciis píše:
Ahoooj,

mam se dobre, dekuji. Jsem tehotna (3. IVF - ET 4denni moruly). Cekame na 2.screening u dr. Smetanove. TP v zari. Stavba baracku pomalu finisuje - brzo se uz budeme stehovat, tak bych mela vse stihnout na miminko nachystat vcas.

Jsem rada, ze se vse srovnalo, to je skvela zprava! :potlesk:

Vše má svůj čas, pořád říkám, že to tak nakonec je :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
3.4.18 12:35

Info po OPU

Ahoj děvčata, vím, ze jste tu psali, ze Gennet omezil podávání info o vývoji embryi. V neděli mi den po OPU volal embryolog, ze další info mi daji až v den transferu /čtvrtek. Ale když jsem mu řekla, jestli ne dřív, tak vím, ze něco zablekotal ze i teda 3ti den. Což je dnes a info ještě žádné :nevim:
Zhruba za hodinu tam zkusím zavolat, tak snad mi nějaké informace řeknou.
PS: vím, ze jste tu psali, ze je na to i zákon, ze musí poskytnout informaci, ale přijde mi to blby se hned event. ohánět zákonem :nevim:
Nevíte tedy jak moc jsou sdílené, když tam zavolám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.4.18 12:37
@Lucikg píše:
Ahoj děvčata, vím, ze jste tu psali, ze Gennet omezil podávání info o vývoji embryi. V neděli mi den po OPU volal embryolog, ze další info mi daji až v den transferu /čtvrtek. Ale když jsem mu řekla, jestli ne dřív, tak vím, ze něco zablekotal ze i teda 3ti den. Což je dnes a info ještě žádné :nevim:
Zhruba za hodinu tam zkusím zavolat, tak snad mi nějaké informace řeknou.
PS: vím, ze jste tu psali, ze je na to i zákon, ze musí poskytnout informaci, ale přijde mi to blby se hned event. ohánět zákonem :nevim:
Nevíte tedy jak moc jsou sdílené, když tam zavolám?

Kamarádka si zavolala normálně minulý týden a když se dovolala, tak info dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.