Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jahoda.mrazena když jsem se ptala embryologa tak mě chtěl odpalkovat, ze až ten 5ty den, ale potom říkal, ze i 3ti den daji vědět, takže zítra ![]()
@Lucikg píše:
@LuciisPuciis takže ti ze 3 embryi zbylo do 5teho dne jen 1?
Presneji receno do 4., kterym byla sobota. V nedeli (tj.5.den) by mi ET nikdo neudelal
@Kamilaa7 ahoj, nakukuji po delsi dobe a co tu nevidim
moc blahopreji ![]()
chybi mi docist asi sto stran, takze vubec nevim, jak se „starym“ tvarim dari
asi to nezvladnu docist, tak snad se vam vsem dari dobre. dcera ma 4,5 mesice, roste jako z vody, je trochu obrik
na ctyrmesicni prohlidce mela 64 cm a 7,6 kg
ale tak kdyz pri porodu vazila 4 kg, tezko si myslet, ze po 4 mesicich bude mit 5 kg. vsechno se ji spravilo, nevim, jesti si vzpominate, slo o nozicku, pak staceni hlavicky, nakonec selest (to jsem sem ani nepsala). tak snad bude - tuk tuk tuk - vse ok. kojeni mi hapruje posledni tyden, uz napul dostava UM, ale neresim, neprepinam, hlavne, ze prospiva. za chvili dostane prvni mrkvicku
myslim, ze jsem tu uz pred mesicem psala, ze dalsi dite zatim nechavame osudu. uprimne, nechci se k nicemu upinat a chci si uzit malou, kdyz uz jsme na ni tak dlouho cekali.
mejte se moc fajn a drzim vsem palce, at se zadari. ![]()
@MartinaCV @LuciisPuciis ahoj, co je u vas noveho? ![]()
Příspěvek upraven 02.04.18 v 22:37
@marijan píše:
@MartinaCV @LuciisPuciis ahoj, co je u vas noveho?
Ahoooj,
mam se dobre, dekuji. Jsem tehotna (3. IVF - ET 4denni moruly). Cekame na 2.screening u dr. Smetanove. TP v zari. Stavba baracku pomalu finisuje - brzo se uz budeme stehovat, tak bych mela vse stihnout na miminko nachystat vcas.
Jsem rada, ze se vse srovnalo, to je skvela zprava! ![]()
Holky, dotaz mimo téma. Od kdy nočníček? Ráno přišla malá a plakala, držela se za plínku, byla pokakaná. Hodinu před tím jsem jí přebalovala. Měla to proteklé (včera měla špenát s omáčkou a brambory), takže poprvé ukázala nepohodu, když se pokakala. Poznala, že je něco špatně. Dívám se na net a píšou, víceméně, že je to individuální od kdy. Jak jste s dětmi začínaly a jak vybrat správný nočníček? Něco si o tom přečtu, ale je dobré i znát reálné zkušenosti, díky ![]()
Edit: je jí 18 měsíců.
@marijan píše:
@MartinaCV @LuciisPuciis ahoj, co je u vas noveho?Příspěvek upraven 02.04.18 v 22:37
Ahoj, tak nějaké novinky jsou, tak třeba časem něco písnu ![]()
@LuciisPuciis píše:
Ahoooj,mam se dobre, dekuji. Jsem tehotna (3. IVF - ET 4denni moruly). Cekame na 2.screening u dr. Smetanove. TP v zari. Stavba baracku pomalu finisuje - brzo se uz budeme stehovat, tak bych mela vse stihnout na miminko nachystat vcas.
Jsem rada, ze se vse srovnalo, to je skvela zprava!
Vše má svůj čas, pořád říkám, že to tak nakonec je ![]()
Ahoj děvčata, vím, ze jste tu psali, ze Gennet omezil podávání info o vývoji embryi. V neděli mi den po OPU volal embryolog, ze další info mi daji až v den transferu /čtvrtek. Ale když jsem mu řekla, jestli ne dřív, tak vím, ze něco zablekotal ze i teda 3ti den. Což je dnes a info ještě žádné ![]()
Zhruba za hodinu tam zkusím zavolat, tak snad mi nějaké informace řeknou.
PS: vím, ze jste tu psali, ze je na to i zákon, ze musí poskytnout informaci, ale přijde mi to blby se hned event. ohánět zákonem ![]()
Nevíte tedy jak moc jsou sdílené, když tam zavolám?
@Lucikg píše:
Ahoj děvčata, vím, ze jste tu psali, ze Gennet omezil podávání info o vývoji embryi. V neděli mi den po OPU volal embryolog, ze další info mi daji až v den transferu /čtvrtek. Ale když jsem mu řekla, jestli ne dřív, tak vím, ze něco zablekotal ze i teda 3ti den. Což je dnes a info ještě žádné
Zhruba za hodinu tam zkusím zavolat, tak snad mi nějaké informace řeknou.
PS: vím, ze jste tu psali, ze je na to i zákon, ze musí poskytnout informaci, ale přijde mi to blby se hned event. ohánět zákonem
Nevíte tedy jak moc jsou sdílené, když tam zavolám?
Kamarádka si zavolala normálně minulý týden a když se dovolala, tak info dostala.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@Lucikg neboj, zvládne
… kdy si máš volat pro další info?