Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
27.3.18 21:01
@Hladikovka píše:
Marti skoro se ti to bojim říct :lol: :D :) :P protože asi nepochopíš že já ty výsledky nemám. Nedali mi je ani v podolí ani v Gennetu a mě ani nenapadlo si o ně říct. Nevim kolik mám AHM ale prý dobrý. To jsem trubka co?! Ale než jsem začala s touhle diskuzí byla jsem jak nepolíbená a to jsem měla 3 IVF.
Teď budu vypadat zas jak trubka ale jak bych si měla o ty výsledky říct když už tam nedocházím? Můžou mi je vůbec ještě nějak zpětně dát? Dík :roll:

Já jsem je měla normálně v každé zprávě se kterou jsem odcházela z Gennetu. Třeba, když se plánoval transfer a v mezidobí jsem se léčila na imunu. Nemáš vůbec žádnou zprávu? Nejsi jediná, ne každý se o své vlastní výsledky zajímá, ne každý jim chce porozumět. Spousta lidí spoléhá na to, co s ním kdo udělá, nebo nejsou takoví, aby si na netu zjišťovali co vše znamená. Tohle má každý fakt jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
27.3.18 21:19
@MartinaCV píše:
https://www.facebook.com/…aterstvi.cz/?…chválí si tuhle, tak třeba jestli ona nezná někoho v Praze :)

Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694
27.3.18 21:20

@Heidi134 Paráda! Bude ještě sourozenec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694
27.3.18 21:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
27.3.18 21:56

Ahoj holky, tak uz jen 2 dny a poprvé do Gennetu. Dnes jsem ale 1dc, takže se obávám, že v ten čtvrtek budu trpět bolestmi. To asi padá i event. UTZ, že jo? Krev na hormonální profil budou brát ten první den? Ten mi totiž jesze nikdo nikdy nedělal!!! Pouze LPS :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694
27.3.18 22:09

@Dannylinka Já byla poprvé 2dc, utz mi nedělali, krev mi rovnou nabrali. Hormonální profil se právě bere 2-3 den cyklu, takže ti to vyjde akorát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
27.3.18 22:12
@MartinaCV píše:
Já jsem je měla normálně v každé zprávě se kterou jsem odcházela z Gennetu. Třeba, když se plánoval transfer a v mezidobí jsem se léčila na imunu. Nemáš vůbec žádnou zprávu? Nejsi jediná, ne každý se o své vlastní výsledky zajímá, ne každý jim chce porozumět. Spousta lidí spoléhá na to, co s ním kdo udělá, nebo nejsou takoví, aby si na netu zjišťovali co vše znamená. Tohle má každý fakt jinak.

Máš pravdu ale neni to tak. Ja se zajímala ale nedali mi to.. asi málo a já myslela že jsou to tedy jejich informace.. napřed jsem nečetla vůbec recenze.. až před rokem jsem začala. Právě proto že se semnou dr nechtěla vubec bavit a našla jsem si info že to dělá všem, proto jsme odešli… to už je teď jedno. Poučení pro příště :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
27.3.18 22:50
@MartinaCV píše:
Gynex je už mnoho let hodně v popředí, podívej na net na recenze. Doporučují ho i lékaři, je distribuován přes lékárny. MUDr. Malíčková mi ho taky doporučila. Je to čistě přírodní preparát. Gel máme stejný, mě bohužel pálí. Tu průchodnost ti dělali v Gennetu pomocí HYFOSY? Tou kontrastní látkou? Pokud ano, tak takto se právě vyloučí srůsty. Pokud kontrastní látka vejcovody protéká, neměly by být srůsty. Z vejcovodů vytéká pak do břišní dutiny a zároveň před vstupem do vejcovodů obarví i dutinu dělohy, takže vidí i do dělohy. Což je super, ambulantně, bez laparoskopie. Štítná žláza má na možnost otěhotnění vliv, tu bys měla mít hlídanou a případně brát léky.
Gonal se dává hodně, ale jako všechny léky, není vhodný pro všechny. Toto bych nechala na lékaři. Co se týká tvého předchozího pokusu, nemuselo to být lékem, ale jeho dávkováním. Viz moje první a druhé IVF:
1. IVF v Iscare: 150 j Gonalu, Cetrotide, Ovitrelle = po 8 dnech konec, přestimulováno. 20 folikulů, 19 vajíček, 13 zralých vajíček, 13 embryí, všechna pozadu, rychlé úbytky, 5 den jedno embryo, nic. (neměla jsem ani imuno vyšetření, ani genetiku, ani AMH, prostě nic)
2. IVF v Gennetu: Opět Gonal, ale nižší dávka 125 j (mohlo být i méně), přidán Luveris, Cetrotide, Ovitrelle = po 10 dnech konec, 14 folikulů, 12 vajíček, všech 12 zralých, 10 oplodněno. Ani jedno embryo z 10ti pozadu, správný vývoj, ještě 4 den 7 neopožděných morul, pátý den 3 hatchující blastocysty, po PGS jedna zdravá = dcera.
Stačilo tedy lépe zvolit dávku, v mém případě díky vyššímu AMH a reakcím na hormony snížit, přidat LH v Luverisu pro správné zrání a výsledek byl znát už v laboratoři diametrálně odlišný.

Holky nejdřív se omlouvám, že jsem se vám ještě nepředstavila, jsem Eva, ať mě nemusíte oslovovat lolitasko :D Marti z Is caru jsem utekla hned po 2 IUI, jelikož mě hnaly do IVF a to jsem neměla udělané žádné vyšetření, jen základní krev. V žádných papírech jsem bohužel nenašla hladinu AHM :,( nikde tam nemám tuto zkratku jen FSH a tu mám 4,35 a LH 11,9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.3.18 23:04

@lolitaska Ahoj, hladina FHS a LH má být 2:1, v případě, že je 1:2, tak to může značit syndrom PCO a dělá se na to ještě specialní vyšetření, to by ti měli určitě udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
27.3.18 23:42

@Heidi134 já mám FSH 3,5 a LG 1,8 to je co za hodnoty? Za Cely dva roky mi nikdo k tomu neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
27.3.18 23:52
@Heidi134
@Heidi134 píše:
@lolitaska Ahoj, hladina FHS a LH má být 2:1, v případě, že je 1:2, tak to může značit syndrom PCO a dělá se na to ještě specialní vyšetření, to by ti měli určitě udělat.

To uz mi taky rekla moje gynekolozka, ze podle hodnot by to mohlo byt PCO a pri ultrazvuku v tomhle cyklu mi Mudr rekl, ze mam maly folikul a asi nebudu ovulovat. Tak jsem byla poslana 26DC na krev (imuno a progesteron) ale obavam se zkreslenyho vysledku jelikoz beru silne kortikojdy na ucpane dutiny… Tak nevim, jak to bude lecit. Menstruaci mam jinak pravidelnou, i kdyz slabou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
28.3.18 00:27
@lolitaska píše:
Holky nejdřív se omlouvám, že jsem se vám ještě nepředstavila, jsem Eva, ať mě nemusíte oslovovat lolitasko :D Marti z Is caru jsem utekla hned po 2 IUI, jelikož mě hnaly do IVF a to jsem neměla udělané žádné vyšetření, jen základní krev. V žádných papírech jsem bohužel nenašla hladinu AHM :,( nikde tam nemám tuto zkratku jen FSH a tu mám 4,35 a LH 11,9.

To LH máš vyšší než FSH a ještě ke všemu v nepoměru k FSH. :think: Nemáš polycystické vaječníky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
28.3.18 00:29

@lolitaska Aha, už ti na to odpovídala Heidi :D Nebrali ti krev krátce po nějaké stimulaci? To LH taky zvyšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
28.3.18 00:30
@slunce1 píše:
@Heidi134 já mám FSH 3,5 a LG 1,8 to je co za hodnoty? Za Cely dva roky mi nikdo k tomu neřekl.

Vysoké FSH by značilo blížící se přechod, ten rozhodně nečekej ;) To jsou hodnoty kolem 15 a více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
28.3.18 07:04
@MartinaCV píše:
@lolitaska Aha, už ti na to odpovídala Heidi :D Nebrali ti krev krátce po nějaké stimulaci? To LH taky zvyšuje.
4 mesice po stimulaci… :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.