Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
27.3.18 16:35
@jezz1e píše:
Holky zrovna jsem nafasovala leky - decapeptyl+ Puregon, kratky protokol. Mate s tim nekdo zkusenosti?

Kdo ti to dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
27.3.18 17:23

@MartinaCV Né, určitě nechci odrazovat od Gonalu obecně :lol:, jen si myslím, že by léky měl volit lékař a ne pacient jen proto, že někomu jinému ta kombinace fungovala..
Stimulaci mám od MUDr. Langerové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.3.18 17:28
@jezz1e píše:
@MartinaCV Né, určitě nechci odrazovat od Gonalu obecně :lol:, jen si myslím, že by léky měl volit lékař a ne pacient jen proto, že někomu jinému ta kombinace fungovala..
Stimulaci mám od MUDr. Langerové.

Jasne ;) Mudr. Langerove bych verila, ale je videt, jak ma kazdy lekar sve oblibene leky. U ni jsem nevidela Gonal s Luverisem tady v diskuzi nikdy a u Dr. Jarosove v 90 procentech. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.3.18 17:42

Ahoj, já přidávám pro zajímavost svůj stimulační protokol 225 gonal 8 dní, Cetrotide 3 dny, Ovitrelle a k tomu Clexane kvůli Leidenu (Luveris jsem neměla z důvodu vyššího LH než FHS) 14 vajíček, oplodněno 11, 2.den odpadly 2, 4. den 9 morul a 5. den 5 hatchujicích blast. 1 vložena rovnou a 4 šly na pgs. Dnešní výsledek pgs ze 4 je 1 zdravé a teď se modlím a věřím, že vložené, které se zatím chytlo je ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.3.18 17:47
@Heidi134 píše:
Ahoj, já přidávám pro zajímavost svůj stimulační protokol 225 gonal 8 dní, Cetrotide 3 dny, Ovitrelle a k tomu Clexane kvůli Leidenu (Luveris jsem neměla z důvodu vyššího LH než FHS) 14 vajíček, oplodněno 11, 2.den odpadly 2, 4. den 9 morul a 5. den 5 hatchujicích blast. 1 vložena rovnou a 4 šly na pgs. Dnešní výsledek pgs ze 4 je 1 zdravé a teď se modlím a věřím, že vložené, které se zatím chytlo je ok :)

Tady je krasny priklad a u me to samé, jakou moc ma LH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.3.18 17:49

@Heidi134 Kolik mas AMH a kdo ti dal tyto leky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.3.18 17:55

@Heidi134 Gratuluji k super výsledku :kytka: a taky držím pěsti, ať je v bříšku zdravé :) Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.3.18 18:03

@MartinaCV původně mi je napsala dr. Brandejská, já se pak rozhodla rok to ještě zkoušet (byla jsem rozčarovaná z celého gennetu, celá ta situace tam byla nepříjemná) a pak jsem přešla k dr. Jarošové- ta ten stimulační protokol doporučila a Luveris na můj dotaz nedala, ať toho nepíchám tolik a plus to vyšší LH. AMH mám 3,49 a teď mi bude 38 za chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.3.18 18:56
@Heidi134 píše:
@MartinaCV původně mi je napsala dr. Brandejská, já se pak rozhodla rok to ještě zkoušet (byla jsem rozčarovaná z celého gennetu, celá ta situace tam byla nepříjemná) a pak jsem přešla k dr. Jarošové- ta ten stimulační protokol doporučila a Luveris na můj dotaz nedala, ať toho nepíchám tolik a plus to vyšší LH. AMH mám 3,49 a teď mi bude 38 za chvíli.

Tak to je krásný a vyplatilo se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
27.3.18 19:12
@Heidi134 píše:
Ahoj, já přidávám pro zajímavost svůj stimulační protokol 225 gonal 8 dní, Cetrotide 3 dny, Ovitrelle a k tomu Clexane kvůli Leidenu (Luveris jsem neměla z důvodu vyššího LH než FHS) 14 vajíček, oplodněno 11, 2.den odpadly 2, 4. den 9 morul a 5. den 5 hatchujicích blast. 1 vložena rovnou a 4 šly na pgs. Dnešní výsledek pgs ze 4 je 1 zdravé a teď se modlím a věřím, že vložené, které se zatím chytlo je ok :)

Měla jsem stejnou stimulaci 225 gonal a Ovittrele od mudr Vykysalé. Luveris jsem take neměla asi mám taky vyšší LH jelikož jsem pri druhé stimulaci na Menopur reagovala hůře než na gonal. U menopuru jsme měla nejvyšší dávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.3.18 19:49
@Hladikovka píše:
Měla jsem stejnou stimulaci 225 gonal a Ovittrele od mudr Vykysalé. Luveris jsem take neměla asi mám taky vyšší LH jelikož jsem pri druhé stimulaci na Menopur reagovala hůře než na gonal. U menopuru jsme měla nejvyšší dávku.

Podívej se do výsledků svého HP na hodnoty LH a FSH.

Příspěvek upraven 27.06.18 v 17:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
27.3.18 19:49
@MartinaCV píše:
@veveruse78 Ahoj, pamatuju, že jsi měla místo Utrogestanu Crinone gel. Mohla bys prosím pro holčinu, co diskuzi jen čte, napsat zkušenosti s Utrošem i Crinone gelem? Jí po Utroši dole pálí a jde brzy na transfer, tak ho nechce a chce si zjistit možné alternativy. Díky :kytka:

Tak s pálením jsem problémy neměla ani po jednom, crinone byl lepší v tom, že se lépe zaváděl - nemuselo se přímo rukou, ale je u toho takový aplikátor, takže v tomto je to možná takové „čistší“. Navíc je takové tekuté (krémové) konzistence a tolik nevytékal jako utrogestan. Chce to vyzkoušet, jestli jí bude sedět víc..pak už leda píchat agolutin nebo prolutex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
27.3.18 20:42

Porodní asistentka / dula Praha

Holky, trochu off topic, ale třeba mi někdo poradí. Sháním nějakou dobrou porodní asistentku či dulu (obojí :) ) z Prahy. Můžete mi prosím dát nějaké tipy?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.3.18 20:53
@Ladka02 píše:
Holky, trochu off topic, ale třeba mi někdo poradí. Sháním nějakou dobrou porodní asistentku či dulu (obojí :) ) z Prahy. Můžete mi prosím dát nějaké tipy?Děkuji

https://www.facebook.com/…aterstvi.cz/?…

chválí si tuhle, tak třeba jestli ona nezná někoho v Praze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
27.3.18 20:54
@MartinaCV píše:
Podívej se do výsledků svého HP na hodnoty LH a FSH. Ne každý umí s Luverisem pracovat, talže důvod jeho nepodání může být dán nezkušeností lékaře.
Co se týká Menopuru a Gonalu, všimla jsem si, že kdo dobře reaguje na Menopur, špatně na Gonal a naopak. Holky s nízkým AMH podle mě s Gonalem nejsou úspěšné. Musel by se dát ve vysokých dávkách, což nepřivodí více vajíček, bude to drahé a nezdravé. Lepší je Menopur + Femara (u nízkého AMH). Takhle to razí Dr. Machač.

Marti skoro se ti to bojim říct :lol: :D :) :P protože asi nepochopíš že já ty výsledky nemám. Nedali mi je ani v podolí ani v Gennetu a mě ani nenapadlo si o ně říct. Nevim kolik mám AHM ale prý dobrý. To jsem trubka co?! Ale než jsem začala s touhle diskuzí byla jsem jak nepolíbená a to jsem měla 3 IVF.
Teď budu vypadat zas jak trubka ale jak bych si měla o ty výsledky říct když už tam nedocházím? Můžou mi je vůbec ještě nějak zpětně dát? Dík :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.