Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
23.3.18 08:30

@LuciisPuciis
Moc děkuji.
Mám možnost začátkem května podstoupit Ivf s min. stimul. V jiném centru, ale teď jsem se tu někde docetla, že mezi další stimulaci musí být min 3 mesice pauza.tak právě teď vaham zda počkat až na Gennet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
23.3.18 08:39
@benulik píše:
@LuciisPuciis
Moc děkuji.
Mám možnost začátkem května podstoupit Ivf s min. stimul. V jiném centru, ale teď jsem se tu někde docetla, že mezi další stimulaci musí být min 3 mesice pauza.tak právě teď vaham zda počkat až na Gennet

Aha - no určitě doporučuji min. 3 měs. pauzu mezi stimulacemi, ať má tělo čas se z toho všeho dostat - přeci jen, je to zátěž.

• Citovat
  • Upravit
126
23.3.18 08:57

@Hladikovka
Ahojky, co si docetla za recenze na Angelsounds? Neni to Dobry pro mimi? Mam termin podle MS 16/10, podle UTZ 13/10, mám ted 4/4 v Gennetu ten 1.screening pak 19/4 poradnu u své doktorky, pak musim cekat jedno za mesic, právě me to prijde hrozne dlouho tak chci koupit ten Angelsounds :jazyk: asi si prijlasim na Motol, mam to trosku dal a nejblíž mam Bulovku, ale nevim nevim zda bych chtela na Bulovce rodit. 8o registrace se dělají od 14tt, tak mam jeste cas na rozmysleni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
23.3.18 09:17

@Linda Li jsou různé názory na ten angelsounds, nechci tě nějak ovlivňovat nebo nejak znepokojovat když o tom zas tak moc nevím. Píšou o těch ultrazvukových vlnách. Ale sem tam krátký poslech by neměl být na škodu. :D já bych to měla jak walkmana :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
23.3.18 09:18

akupunktura

Ahoj, byla jste nektera na akupunkture v prubehu stimulace nebo jen pred? Chodila jsem k cinance, ta je celkove proti ivf. Jsem objednana jinam, ale mozna tou dobou budu uz stimulovat. Nemuze to pak snizit ucinek hormonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
23.3.18 09:29
@jezz1e píše:
Ahoj, byla jste nektera na akupunkture v prubehu stimulace nebo jen pred? Chodila jsem k cinance, ta je celkove proti ivf. Jsem objednana jinam, ale mozna tou dobou budu uz stimulovat. Nemuze to pak snizit ucinek hormonu?

ahoj,
já jsem chodila i během stimulace, i před transferem. Měla jsem jít i v den ET, ale to pak nevyšlo časově. Chodím k doktorovi, který je zároveň i gynekolog a nic neříkal, že by to mohlo ovlivnit účinek hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.3.18 10:25
@jezz1e píše:

Ahoj, ja chodím k super doktorce, začala jsem až těsně před stimulací - je lepší chodit 2-3 mesíce před, ale dr. říkala, že má i pacientky cizinky, co jdou jen před transferem a smysl to má. Celou stimulaci, který jsem se bála jak čert kříže jsem zvládla v úplný psychický pohodě a věřím, že k tomu přispěla i aku. Byla jsem i ráno před transferem a večer před jsem si ještě prohřívala dělohu moxou, což je přírodní pelyněk-používá se to hodně v čínský medicíne, dala mi to dr. na aku. Myslím si, že akupunktura může jen pomoct :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
23.3.18 10:39

@lulu79 @Heidi134 Diky moc za zkusenosti, to je fajn :palec: ja prave pred mesicem byla na desetidenni kure - aku, moxovani, masaze, bylinky a kdyby nic jineho, aspon se mi srovnal cholesterol. Bohuzel tahle cinanka ma omezene ordinacni hodiny, takze pri stimulaci uz bych to pracovne fakt nedala. Nechodily jste nekam v Praze? Ja jsem objednana k dr. Szabove, jenze ta to tak dela jen 1× tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
23.3.18 11:08

@Heidi134 ahoj kdy jdeš na krev? Budeš testovat předtím doma? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
23.3.18 11:08

@jezz1e Já chodím do mostu ke zdraví. Je to na Andělu. Jinak na prohřátí dělohy je dobrá taky ženská napářka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
23.3.18 11:21

@lulu79 Diky za tip. To jsem jeste neslysela, pohledam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
23.3.18 11:28

@jezz1e @lulu79
Tak jak vás čtu holky, má tu akupunkturu je dobře chodit před ivf? Jen když je problém na straně ženy nebo je to jedno?
Anděl mám u práce, ale nikdy jsem o tom neslyšela. Na co je to dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
23.3.18 11:50

@Virgina123 můžeš tím léčbu podpořit. Je to dobré na celkovou harmonizaci organismu, doplnění energie, odstranění blokád. Taky to může pomoct na psychiku. Když si tam zajdeš, urcite nic nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.3.18 11:50
@jezz1e píše:
@lulu79 @Heidi134 Diky moc za zkusenosti, to je fajn :palec: ja prave pred mesicem byla na desetidenni kure - aku, moxovani, masaze, bylinky a kdyby nic jineho, aspon se mi srovnal cholesterol. Bohuzel tahle cinanka ma omezene ordinacni hodiny, takze pri stimulaci uz bych to pracovne fakt nedala. Nechodily jste nekam v Praze? Ja jsem objednana k dr. Szabove, jenze ta to tak dela jen 1× tydne.

Ja chodím taky k dr. Szabové, je skvělá a teda zdá se mi, že dělá určite víc než 1× týdně, chodila jsem k ní různý dny podle potřeby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.3.18 11:52
@Hladikovka píše:
@Heidi134 ahoj kdy jdeš na krev? Budeš testovat předtím doma? :mavam:

Ahoj, měla bych jít na krev příští týden, zatím jsem netestovala, zatím to odkládám :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.