Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj děvčata, tak my máme za sebou 1. neúspěšný KET.
Obrečela jsem to, ale už ne tolik jako neúspěšný ET.
Chci se zeptat, nemáte někdo zkušenost s čínskou medicínou a dr. Zhang?
Jinak všem vám držím moc pěsti, aby se vám zadařilo. ![]()
@lachi ahoj
to me mrzi…ale vyzkoušet cinskou medicínu je urcite dobry napad, ja na Narodni chodila…co by te zajímalo? hodne holkam to nakonec pomohlo ![]()
Ahoj, já jsem právě četla, že čínská medicína má super výsledky. Chodila jsi přímo k dr. Zhang? A jak dlouho trvá, než člověka objednají? A jak to probíhá? Promiň za smršť otázek. ![]()
My si v srpnu chceme dát pauzu a v září další KET, ale ten čas do příštího KETu bych chtěla maximálně využít. Začala jsem taky cvičit hormonální jógu, tak v tom budu pokračovat.
@veveruse78 Jinak držím pěsti, ať je to vajíčko z minimálky šampión! ![]()
@lachi jj, byla jsem i u ni…akorát s ni je tlumocnik
pak jsem byla párkrát i u Cechu, je jich tam vic
no proběhne tam nejdriv docela dlouha konzultace, vyptavaji se na spousty otázek, na první pohled jakoby ani nesouvisejících s tehotenstvim:))) napr. i na spanek, traveni apod., pak se mi koukali ještě na jazyk a přes zapesti kontrolovali tep…ze vseho si delali poznámky a pak na konci dali zaver, s cim mam problém, co by mi doporucili atd.ja od nich pak zkousela ty odvary (je to teda neskutecny blivajz, ale myslim, ze fakt ucinny)…pila jsem to myslim dva tri mesice a pak sla na IVF (to bylo to poslední, co se zadarilo - ale zkousela jsem kde co, cvicila mojzisovou a chodila na mobilizace, pak jsem mela hodne leku atd., tak tezko rict, co z toho zabralo
)
jo a k tomu objednani, myslim, ze zrovna na Zhang se dost ceka…tipla bych to ted tak na zari…
hormonalni joga je urcite taky super napad, tak budu drzet palce ![]()
@veveruse78 hmm, zajímavý… ne nadarmo se říká, že všechno souvisí se vším. Taky jsem četla, že to je blivajz
ale fakt věřím, že to pomáhá, tak by mohlo i mně.
Moc díky za informace. Myslíš, že se vyplatí počkat si na Zhang?
@lachi no minimalne na ten začátek si myslim, ze je to dobry jit k ni…pak třeba ty „udrzovaci“ konzultace a doplnovani bylin uz muze byt i někdo jiny..
@veveruse78
Ja ted poprve budu zavadet ten Crinone gel, utros mi vubec nesedel. Mela jsi po tom gelu nejake vedlejsi ucinky?
Moc me mrzi, jak to tehotenstvi dopadlo, umim si predstavit, jak to zamava s psychikou. Urcite bych taky brala leky cely trimestr…
@veveruse78 a jak často se pak chodí na konzultace?
Jsem taky domluvená s doktorem, že nás teď pošle na imunulogii, Gennet posílá do Immunie a prý pokud se najde problém, tak pak posílají k dr. Malíčkové. Není lepší tedy se rovnou objednat k Malíčkové?
@lachi píše:
Ahoj děvčata, tak my máme za sebou 1. neúspěšný KET.Obrečela jsem to, ale už ne tolik jako neúspěšný ET.
Chci se zeptat, nemáte někdo zkušenost s čínskou medicínou a dr. Zhang?
Jinak všem vám držím moc pěsti, aby se vám zadařilo.
My se snazime o druhe mimco 5 let a behem te doby jsem to hodne zkousela s prirodni lecbou. TCM mam taky za sebou, ale v mem pripade nepomohla. Vim ale o jinych pripadech, kdy to pomohlo. Vyzkousej. ![]()
@lachi píše:
@veveruse78 a jak často se pak chodí na konzultace?Jsem taky domluvená s doktorem, že nás teď pošle na imunulogii, Gennet posílá do Immunie a prý pokud se najde problém, tak pak posílají k dr. Malíčkové. Není lepší tedy se rovnou objednat k Malíčkové?
Ja mela v krvi zvysene protilatky proti ovariim, takze mi v Gennetu bylo doporuceno jit na podrobnejsi imunologii. Objednavaji nekam sami, ale kdyz se sama objednas k Malickove, vypisou ti zadanku. I v Gennetu povazuji Malickovou za kapacitu. Objednava ale az tak za 2 mesice.
@Božská me Crinone sedel vic..prislo mi, ze i tolik nevytekal…taky mi vic vyhovoval ten aplikator..a vedlejsi ucinky jsem nemela
@lachi ja sla rovnou k Malickove, je nej
ale je fakt, ze na ni se ty dva mesice ceka…ale udela ti kompletni imuno…
@Božská @veveruse78 holky, moc děkuju za informace.
Já to všechno promyslím, ale nesmím váhat s objednáním, když jsou takový čekačky, ale vím, že na nejlepší v oboru se vyplatí počkat.
@lachi ahoj, já hodně čtu, že pomáhá akupunktura, na tu před ET půjdu. Příště to vyjde, musíme věřit ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.