Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2630
14.8.15 19:16
@Božská píše:
Vyměnit termín? :mrgreen: :lol: :D Vtipné :mrgreen:
Určitě ti napíšu, jak to u Malíčkové probíhalo, ale myslím, že to bude jen krátký pohovor a odběr krve, výsledky prý posílá mailem. Manžel se mnou nejede, jde o moji zvýšenou hodnotu z CARu.

Ahoj, tak u Malickove jen chvilka povidani, vse vysvetlila, popsala nasledujici postup a poslala me do laborky (jen do prizemi) na krev. Je uzasna, prijemna, i nejlepsi zmzlinu v okoli mi doporucila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
14.8.15 19:22

@KamisB tak diky, alespon budu vedet:-) za jak dlouho po operaci te pustili domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
14.8.15 21:23

@Mal - ono záleží co Ti budou dělat.
Mě měl kontrolovat jen starou jizvu, protože se MUDr nezdála. Ale nakonec jsem byla 2 hodiny na sále, protože jsem měla břicho samý srůst.
Nastupovala jsem ve středu odpoledne, čtvrtek dopoledne laparka a domů v sobotu v poledne. Asi bych mohla i v pátek, ale nebyla jsem na wc na velký a bez toho domů nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
15.8.15 22:33

@KamisB mam jit na diagnostickou laparku, tak by meli vse zkontrolovat, uz jsem jednou byla, tady u nas v nemocnici, ale asi ta delka pobytu byla stejna.Byla jsem v r.2010.To je vzdycky super s tou velkou, kdyz nic nejis, jako, co pak mas kadit :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
15.8.15 22:42

@Mal - já mám pocit, že večer už jsem měla polívku a druhý den dietu, ale jedlo se už. A nakonec teda sobota ráno klapla :-) pak jsem si říkala, že bych asi v neděli už kecala. Osobně to nekontrolují ;-)…ale prostě se musí jakoby ujistit, že fungují střeva no.
taky měla být diagnostická a tím, že se případně přešije ta jizva, ale nakonec prostě operativní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
15.8.15 22:54

@KamisB ale to si sla teda brzo dom, kdyz vlastne operovali.
To jo, jeste, ze nekontroluji na vladtni oci, zda byla stolice :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.8.15 12:32

Ahoj všem, nakukuji sem sporadicky.. jsem od pátku po hysteroskopii v Gennetu, kterou provedla Dr. Jarošová. Všichni byli moc hodní, zvládla jsem to, odstranila mi polyp, který ale byl na takovém místě, že prý moc nepřekážel. Vyfasovala jsem už léky na druhý pokus IVF, zase Gonal jako minule v Iscare, ale teď k němu i Luveris a Cetrotide, aby prý byla vajíčka kvalitnější. Stimulovat začnu asi za měsíc. Je tu někdo na tom podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
16.8.15 12:40

@MartinaCV Ahoooj, tak to jsem rada, ze uz mas hystero za sebou. Ja jedu zitra na Letnou na folikulometrii. Nevyslo nam ted prvni IUI a chceme jit do druheho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.8.15 12:46

@Božská Děkuji a zároveň mě mrzí, že IUI nevyšlo, ale tam je jen malá šance. Uvidíš co dál. Ty chodíš ke komu? Už jsem zapomněla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
16.8.15 13:00

@MartinaCV K MUDr. Jarosove ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
16.8.15 13:01

@MartinaCV My si prave od IUI dost slibujeme, jsme zdravi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.8.15 13:01

@Božská Takže jako já :) My máme přijet teď až 31.8. a dohodnout od kdy začít píchat stimulační injekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.8.15 13:02

@Božská U nás se taky nic moc nezjistilo. Jen ten polyp, který byl prý na místě, kde spíše nevadil než že by vadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
16.8.15 13:07

@MartinaCV To jsou pak zahady, ze to nevychazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.8.15 13:12

@Božská Takových je spoustu, kde se nic nezjistilo, mám ve svém okolí a stejně se nedaří.. Prostě příroda má poslední slovo. Sázím hodně na akupunkturu, ta prý hodně pomáhá, když to někdo umí píchnout - myslím dráhy plodnosti. Konzultovala jsem to v pátek s Dr. Jarošovou a říkala to taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.