Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, chci se zeptat.mame zadankunod gyn na IVF a chceme jít do GEnnetu na Praze 7, máte někdo zkušenost a jak to probíhá? Panter i já jsme zdravý, ale přirozeně nám to nejde. Zda budeme moc rovnou na IVF anebo nejdřív se vyzkouší IUI. Prosím kdo tam byl, tak jak dlouho to vše trvá, jak to probíhá atd. dekuji
My byli v gennetu na P1, nejdriv konzultace, pak krevni testy, to trvalo mesic a pul…me pak nasli nejakou protilatku, takze cekani mesic a pul na imunologii, protilatky se nepotvrdily, pak 1× IUI, pak pred IVF hysteroskopie pro jistotu a pak jsem sla na odber vajicek, ET nevyslo, za dva mesice jsem sla na KET a z nej mame dceru..vsechno to trvalo 10 apul mesice…na nic nam neprisli, oba jsme zdravi. Pokud jste opravdu zdravi, tak vas hnedbdo IVF tlacit nebudou, ale kdyz reknete, ze to chcete, tak vam to asi rozmlouvat nebudou, nebo mozna jo..to zalezi taky na tom, kolik ti je let…,ale zadanku na IVF asi nemate, mate zadanku do CAR, to je jeste dlouha cesta k IVF
@Melodie91 v žádané mám napsáno, žádost o provedení IVF.
Tak netuším ale teda 10 a půl měsíce to dost trvá… Koukám, že všichni mají na všechno dost času. A jak jste byla spokojená? Mě dala gynekoložka vizitku do pronatal sanatorium, ale recenze atd nic moc. Tak chcem zkusit ten gennet
Já tam teď volala a dali mi hned termín v pondělí. Nejdřív teda říkala že má až v lednu. Tak jsem zkusila zda by to nešlo opravdu dřív. Tak nás dala hned na pondělí. Tak snad to nebude tak zdlouhavé jak píšete vy.
@Nejmeno píše:
@Melodie91 v žádané mám napsáno, žádost o provedení IVF.
Tak netuším ale teda 10 a půl měsíce to dost trvá… Koukám, že všichni mají na všechno dost času. A jak jste byla spokojená? Mě dala gynekoložka vizitku do pronatal sanatorium, ale recenze atd nic moc. Tak chcem zkusit ten gennet
Já tam teď volala a dali mi hned termín v pondělí. Nejdřív teda říkala že má až v lednu. Tak jsem zkusila zda by to nešlo opravdu dřív. Tak nás dala hned na pondělí. Tak snad to nebude tak zdlouhavé jak píšete vy.
My byli spokojeni, ono se to u nas protahlo o to cekani na imunologii+ 1 mesic iui + 1 mesic ta hysteroskopie a pak samozrejme se musi pricist nezdarene pokusy..jako samotne IVF bylo po 8 mesicich, ale ten pozitivni vysledek byl pozdeji…to je super, ze vas vzali tak brzo, na te prvni konzultaci se vsechno dozvite
co a jak ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.