Ket pozitivní test

Anonymní
3.12.22 22:26

Ket pozitivní test

Ahoj holky, kdy jste měli pozitivní test po ket? Kdy jste poprvé testovali? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
3.12.22 22:50

Testovala jsem 14 dní po ket. A to byl taky test pozitivní bez pochyb. Neměla jsem potřebu testovat dřív, vlastně se mi do toho nechtělo ani po těch dvou týdnech.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.22 07:56

7 dní po ket první duch.

• Citovat
  • Upravit
9285
4.12.22 08:12

6. den po KET už jsem měla ducha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
9.12.22 11:23

Ahojda, včera jsem byla na 1. KET, ET neproběhl z důvodu hyperstimulace, takže mám premiéru. 22.12. mě čeká kontrola z krve, dneškem začínám být trochu nervózní :mrgreen: nejsem vůbec rozhodnutá, zda mám testovat :think: co myslíte? Není to pak spíš víc nervově náročné, když tam nejsou dušíci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.12.22 11:40
@Beanka píše:
Ahojda, včera jsem byla na 1. KET, ET neproběhl z důvodu hyperstimulace, takže mám premiéru. 22.12. mě čeká kontrola z krve, dneškem začínám být trochu nervózní :mrgreen: nejsem vůbec rozhodnutá, zda mám testovat :think: co myslíte? Není to pak spíš víc nervově náročné, když tam nejsou dušíci?

Testovala jsem až před kontrolou z krve, dřív jsem se tím odmítala zabývat. Hledáním duchů jsem se netýrala ani při dlouhým snažení….

• Citovat
  • Upravit
283
9.12.22 11:53

@Janli nejsem nejmladší a snažíme se 7-8 let, ženská nedočkavost, asi normálka :D máš pravdu, stejně tím nic nezměním a co má být, bude :hug: těhotenství nás vlastně už od začátku učí k trpělivosti ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.12.22 12:03
@Beanka píše:
@Janli nejsem nejmladší a snažíme se 7-8 let, ženská nedočkavost, asi normálka :D máš pravdu, stejně tím nic nezměním a co má být, bude :hug: těhotenství nás vlastně už od začátku učí k trpělivosti ♥️️

Mě bylo 35, taky jsme se snažili roky, navíc jsem za sebou měla potrat v 21tt. Duchy lovit můžeš, ale jen se tím budeš týrat. Moc držím palce…. :hug:

• Citovat
  • Upravit
283
9.12.22 15:03

@Janli děkuji za podporu 🤗 taky mi je 35, prodělala jsem ZT i BT párkrát, tak jsem z toho nesvá… kolik jsi měla zmrzlíků a na pokolikátý to vyšlo? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.12.22 16:29
@Beanka píše:
@Janli děkuji za podporu 🤗 taky mi je 35, prodělala jsem ZT i BT párkrát, tak jsem z toho nesvá… kolik jsi měla zmrzlíků a na pokolikátý to vyšlo? :kytka:

Jen jednoho. Naštěstí to klaplo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.