GENNET Praha - určení pohlaví

375
17.4.14 05:38

GENNET Praha- určení pohlaví

Chodíme do Gennetu v Praze, další ut mě čeká za pár dní. Řekli vám zde pohlaví miminka? Vím, že je to všude spoplatněné, moje gyndařka za to chce 300,–kč. Kolik stojí určení pohlaví v Gennetu podle ultrazvuku? Na jejich stránkách jsem to nenašla. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
126
17.4.14 06:01

Kolik že chce gyndařka? Proboha, za co?? 8o 8o V Gennetu jsem byla do 20 tt. V 16 tt mi řekli pohlaví BEZPLATNĚ, pak se to potvrdilo i z plodové vody. Můj doktor za to také nic nechce. Nikdo z mých známých u žádného lékaře nikdy neplatil. DOKTORKA JE… no, hledám vhodné slovo. :cert: Já nějak nerozumím tomu, za co chce ty peníze. Nejde o 300,– Kč, jde o princip. Stejně se dívá na pohlaví, když ti jezdí po břiše, dívá se na celé mimino. A za to, že to vysloví nahlas, chce prachy, jo? Nechápu… :poblion:

Příspěvek upraven 17.04.14 v 06:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
17.4.14 06:04

A ještě mě napadla jedna věc. Co když nebude mít pravdu? To se přece někdy stává… To se pak dá jako reklamovat, nebo co? :mrgreen: To je fakt ujetý… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
17.4.14 07:06

@Jamulka Tak to slyším poprvé, že chce někdo prachy za to, že ti řekne pohlaví. 8o Slyšela jsem akorát, že si někdo připlatí UTZ kvůli tomu, aby mu to pohlaví zjistili, ale tohle teda fakt ne. A přesně mě napadlo to stejné co @Elí2014, když se splete, tak bych chtěla prachy zpátky, co jako? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.14 07:13

V Gennetu v Praze mi pohlavi miminka rekla dr uplne normalne. Jen se zeptala, zda to chceme rict :lol:. Pokud si ale dobre vzpominam, tak ten druhy velky ultrazvuk, ktery neni povinny, maji ale zpoplatneny 1000 kc.
Tvou gyndarku fakt nechapu!!!

• Citovat
  • Upravit
1302
17.4.14 07:14

Jediné co jsem v genetu platila byla fotka. A ještě jí vytisknou na pěkný velký papír.
Teď v druhém těhu chodím k jinému dr. a také nechtěl peníze za určení pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.4.14 07:30

s tim urcenim pohlavi za penize je to mysleno jinak
Uz jsem to videla zpoplatnene mnohokrat. A je to o tom ze nektere maminy jsou urputne co se urcovani pohlavi tyka a nektere deti to proste ukazat nechteji.
V ramci bezneho UZ je to proto zdarma, ale kdyz chce mamina UZ navic jen na pohlavi tak se to plati. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
17.4.14 07:43

@Jamulka co to je za mudru :zed: v gennetu nic platit nebudes, stejne ti to nikdo nerekne 1000% ale UZ tam maji moderni tak to vetsinou vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
17.4.14 08:35

Absolvovala jsem v Gennetu 4 návštěvy - odběr krve v 10. tt, utz v 12. tt a genetickou konzultaci, odběr plodovky v 16. tt, utz v 20. tt. Nikdy jsem neplatila nic, takže buď v klidu.
Pochopím, pokud přijdeš ke svému doktorovi extra, mimo běžná vyšetření, že bude chtít peníze za utz a s tím případné sdělení pohlaví, ale jinak fakt ne… 8o Uvažovala bych o změně lékařky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
17.4.14 08:47

Byla jsem v druhém těhotenství v Gennetu na utz ve 20.týdnu, na konci prohlídky jsem se doktora normálně zeptala, jestli by mohl mrknout na pohlaví, že tuším druhého kluka a on mi to potvrdil. Zadarmo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.6.16 19:17

platba

Musím se tedy maminky zastat, u nás na klinice mají normálně v ceníku - Uz vyšetření určení pohlaví 900Kč..nebo je to zahrnuto v Těhotenském balíčku..těhotenství už je byznys, takže není se čemu divit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí