Gestační váček 5mm

14
2.2.15 13:26

Gestační váček 5mm

Dobrý den. Jsem tady nová a měla bych dotaz. předem bych chtěla říct, že týden těhotenství nevím, jelikož nemám v pořádku cyklus, ale i tak se mi podařilo otěhotnět. 8)
Začala bych tím, že mě 21.1 začal pobolívat podbříšek a bylo mi velmi zle (nechutenství, teplota)-takže jsem si udělala těhotenský test. Ihned se objevily //.Opakovala jsem ještě další dva dny a čárky sílily. V pondělí 23.1 jsem si zašla k doktorovi, který mi potvrdil jen to, že děloha je zvětšená, sliznice taky, ale děloha je prázdná. HCG bylo okolo 400.Přišla jsem k němu tedy za 4 dny kdy V děloze stále nic nebylo(do toho jsem dostala MS) a HCG bylo pouze 550.Řekl mi, že má podezdření na mimoděložní těhotenství. Ať přijdu na kontrolu 2.2.Dnes ráno jsem šla na kontrolu-na utz už viděl gestační váček 5mm ale HCG stouplo pouze na 680.Podotýkám že opravdu netuším týden těhotenství. Tipla bych to na 4-5?Chci se zeptat jestli s tímto nemá někdo zkušenost a jestli myslíte že je alespoň malá šance že by těhotenství dopadlo dobře.(s takto pomalým růstem HCG) Děkuji za případné odpovědi a přeji hezký den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.2.15 13:29

@nykav na zdravé těhotenství je růst HCG zoufale malý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
2.2.15 13:29

Za 48 hodin by se mělo u prosperujícího těhotenství hcg zdvojnásobit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
2.2.15 13:48

Nechci Ti brát naději, ale tohle dobře nevypadá. Kdy máš přijít na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.2.15 13:50

Mě nejvíce zajímá, jestli je možné že HCG začne teď růst. na kontrolu jdu 6.2. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.2.15 13:55
@nykav píše:
Mě nejvíce zajímá, jestli je možné že HCG začne teď růst. na kontrolu jdu 6.2. :nevim:

spíš s tim nepočítej.. tohle nevypadá ani trochu dobře.. a na mimoděložní je ten nárůst taky malý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.2.15 13:56

Achjo :-( Mimoděložní mi řekl že to pravděpodobně nebude.Asi bude jen špatně prosperující. Jsem z toho uplně zmatená a připadám si jako Alenka v říší divů :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.2.15 14:03
@nykav píše:
Achjo :-( Mimoděložní mi řekl že to pravděpodobně nebude.Asi bude jen špatně prosperující. Jsem z toho uplně zmatená a připadám si jako Alenka v říší divů :-(

tohle se stává celkem často, většinou si toho ženy ani nevšimnou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.2.15 14:06

Já bych si toho asi nevšimla taky kdybych neměla tak příšerné tehotenské stavy :zed: Teď mě mrzí že jsem se do toho tolik vžila. Je to mé první,,těhotenství´´.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
2.2.15 14:22
@nykav píše:
Dobrý den. Jsem tady nová a měla bych dotaz. předem bych chtěla říct, že týden těhotenství nevím, jelikož nemám v pořádku cyklus, ale i tak se mi podařilo otěhotnět. 8)
Začala bych tím, že mě 21.1 začal pobolívat podbříšek a bylo mi velmi zle (nechutenství, teplota)-takže jsem si udělala těhotenský test. Ihned se objevily //.Opakovala jsem ještě další dva dny a čárky sílily. V pondělí 23.1 jsem si zašla k doktorovi, který mi potvrdil jen to, že děloha je zvětšená, sliznice taky, ale děloha je prázdná. HCG bylo okolo 400.Přišla jsem k němu tedy za 4 dny kdy V děloze stále nic nebylo(do toho jsem dostala MS) a HCG bylo pouze 550.Řekl mi, že má podezdření na mimoděložní těhotenství. Ať přijdu na kontrolu 2.2.Dnes ráno jsem šla na kontrolu-na utz už viděl gestační váček 5mm ale HCG stouplo pouze na 680.Podotýkám že opravdu netuším týden těhotenství. Tipla bych to na 4-5?Chci se zeptat jestli s tímto nemá někdo zkušenost a jestli myslíte že je alespoň malá šance že by těhotenství dopadlo dobře.(s takto pomalým růstem HCG) Děkuji za případné odpovědi a přeji hezký den :srdce:

No, ono už samo o sobě jít k doktorovi hned po zjištění // zavání průšvihem a zbytečným zklamáním. Kdybys tak překotně netestovala, tak by těhotenství odešlo s menstruací a nic bys nevěděla (takových neprosperujících těhotenství které odejdou s menstruací je hodně!). Po mých 4 těhotenstvích říkám zas a znova, testovat tak týden po vynechání MS a k doktorovi nejdřív v 8. týdnu, člověk si pak ušetří tato témata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.2.15 14:29

No-popravdě mít za sebou tolik těhotenství jednala bych takto taky.Ale jelikož jsem celá vylekaná spatřila ty // a měla jsem bolesti, k doktorovi jsem šla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.2.15 14:30

Jinak MS jsem dostala a těhotenství neodešlo-naopak vytvořil se gestační váček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
2.2.15 14:45

Myslím, že nárůst hcg je pravdu malý a nejedná se o prosperující těhotenství.
Každých 48-72 hodin by se mělo hcg zdvojnásobit tzn být o 100% vetší i více.
Na utz lékaři nic nevidí pokud je hodnota menší než 1000.

Ráda bych mluvila více pozitivně, ale upřímně to moc nevidím.
Tak lékař se musí nějak řídit třeba poslední ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
2.2.15 14:47

Nemyslím, že hcg by začlo zázračně růst, ale stejně důležitý je nález na utz ne hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
5.2.15 14:09

@nykav Tak jak to vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie