Gestační váček 6. týden těhotenství

27
15.12.17 09:01

Gestační váček 6tt

Ahoj holky včera jsem byla na kontrole a podle výpočtu bych měla být v 6 týdnů. doktor vyloučil mimodelozni těhotenství coz je dobrá zpráva, ale nebylo vidět nic než jen gestační váček a po novem roce mam prijit na kontrolu ale jak tady čtu ty diskuze nemám z toho dobrý pocit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35944
15.12.17 09:03

Kolik jsi přesně? Mohla jsi otěhotnět později. Počítá se to podle poslední menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
15.12.17 09:09

@Makiina šla si moc brzy na ultrazvuk, musíš trpělivě čekat pak bude vidět srdíčko. Držim palce, ale pokud vyloučil mimodelozni tak buď v klidu a těš se :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
15.12.17 09:10

Já byla taky tak a byl viděl jenom váček a embrionální pól. Jdu na další po 3 týdnech příští čtvrtek a to už budu 9+1 a teprve mi potvrdí srdíčko. To čekání je hrozný, ale ono na tom nic nevymyslíš i kdyby jsi tam byla každý den. Buďto to bude dobré nebo ne a já tomu věřím. Ono se stejně pak chodí po měsíci takže člověk je v takové nejistotě až do pohybů.

• Citovat
  • Upravit
27
15.12.17 09:15

Přesně asi 6+2tt podle menstruace já mám jen strach z toho, že se tam to mimi právě neukaze :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
15.12.17 09:16

@Makiina já na první kontrole byla v 6tt a taky byla jen bublinka, za 10 dní pak už bylo vidět srdíčko ;) může to dopadnout tak i tak, neovlivníš nic, tak si užij vánoce a držím palce, aby v lednu bylo vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
15.12.17 09:18

Je brzo, po novém roce uvidíte i plod. Buďte v klidu, těště se na miminko a užívejte předvánoční atmosféru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
15.12.17 10:30

@Makiina tak dle UTZ - upřímně, pokud stáří plodu skutečně odpovídá MS (tzn.6+2 = 7tt), tak bych si moc nadějí nedělala, na ultrazvuku bohužel není vůbec žádný náznak zárodku (ani lehké ohraničení), což už by mělo být vidět. Pokud ale má tvůj MUDr. méně kvalitní, starší ultrazvuk a plod je třeba ještě navíc mladší, pak je stále možnost, že detaily UTZ nedostatečně zachytil.

Jestli chceš mít klid ještě před Vánoci, objednej se těsně před svátky (nebo mezi svátky), za týden by měl být vidět už nějaký „posun“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
15.12.17 10:40

Ja byla poprve v 7tt a uz bylo i srdicko, ale nekterym se prcek vyloupl az treba v 9tt. Ale to byva u spatne urceneho tehotenstvi, kdyz ovulace nastala dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
15.12.17 11:05

Zajímavé je že mi ale doktor řekl že těhotná jsem a že po novém roce vypiseme aji tehotenskou kartu a nic ze by bylo neco spatne neríkal… a já pak doma zjistim že to možná ani nedopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
15.12.17 11:13

@Makiina a proč by říkal, že je něco špatně? Pořád je tu možnost pozdější ovu (prostě mladšího plodu), takže pokud to bude OK a zárodek se objeví, vypíše ti průkazku. To, že to nemusí dopadnout, je prostě realita se kterou tady bojuje každá. Každopádně přeji ať je po novém roce vidět vše včetně srdíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.17 12:50

Vůbec nic si z toho nedělej. Já byla na ultrazvuku přesně v 5tt+6 (přesně to vím podle sledované ovulace) a na ultrazvuku také jen gestační a žloutkový váček. Embryo ani náznakem. Taky už jsem se smiřovala s tím, že to nedopadne. Na další ultrazvuk jsem šla 8tt+1 a miminko bylo krásně vidět, bilo mu srdíčko a velikostně přesně odpovídalo 8+1. Prostě to krásně dohnalo. Takže nevěš hlavu a nenech se děsit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.1.18 09:49

Tak jsem se stresovala zbytečně všechno je v poradku :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
2.1.18 09:56
:potlesk: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.3.18 12:48

Ahoj holky můžu se k vám přidat?? Jsem 6+4 a v pondělí 12.3 jsem byla na ultrazvuku a srdíčko tluče pravidelně tak jsem hrozně šťastná. Akorát nemám žádný nevolnosti a prsa mě přestali bolet myslíte si že je vše v pořádku? Jsem hrozně šťastná ale asi jako každá přemýšlím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí