Glykemický test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
214
25.9.12 16:46

Ahoj, tak já jsem nakonec šla, i když jsem byla ještě večer přesvědčená nejít… nic mi nevadilo problém spíš je, že tomu moc nevěřím… prý se cukrovko může projevit i později, šla jsem asi relativně brzo v 26 tydnu a taky někdo ji měl a tyto testy ji neprokazali a pak znama říkala že ji v těhu měla, ale dítě se narodilo v pořádku a zdravé… zase někdo něco vymyslel od čeho se určitě upustí… dříve prý měřili těhotným cukr jak u diabetiků, píchlo se do prstu, proč to teď nejde? a asi to spoustu přeslazené vody miminku fakt moc neprospeje :( jenže člověku nikdo neporadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Luciak82
26.9.12 09:13

Ahoj, já byla taky u prvního těhotenství na test cukrovky. Máme cukrovku v rodině a tehdy mi bylo 28. V moči jsem cukr neměla, ale cukrovka mi bohužel po testu vyšla. Dietu jsem držela jen ze začátku, ale pak jsem to nepřeháněla. Dost jsem hubla. Výsledky byly ukázkové. Takže to spíš vypadalo, že mi nesedla ta šílená voda. Malá měla 3350 g, takže v normě. Po porodu jsem na kontrolu ani nejela, byly jiné starosti. Sama jsem si měřila nějakou dobu cukr, můj taťka je diabetik a vše v naprostém pořádku. Teď se hrozím, že mne tento šílený test zase čeká.

• Citovat
  • Upravit
877
10.8.15 12:14

kdo máte letos za sebou?

Já byla dnes. Když jsem byla u prvního dítěte, tak nás píchli do prstu a nahnali do laboratoře vypít ten sajrajt. Pak se brala krev a komu nedopadla dobře, tomu brali znova. Měla jsem vše v pořádku. Teď u druhého mě píchli do prstu. Řekli, že kdybych nebyla těhotná, tak je to v pořádku, ale že jsem těhotná, tak to musí odnést do laboratoře a musím čekat, jestli mi ten hnus můžou dát. Výsledek, že hodnoty jsem měla mírně nad a můžu jít domům, výsledky pošle laboratoř. Končí to tím pro mě nebo ne? Ze šesti lidí, nás to takhle mělo 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí