Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, chtěla bych moc poprosit, jestli zde není nějaká maminka, která by měla zkušenost s kočárkem Youpa-la Quick smart (golfáčky 3kolky,dají se složit do fusaku na záda). Budu vděčná za každou zkušenost a informaci. Moc DĚKUJI Jiřka
Ahojky, tyhle golfky mi nepřijdou moc dobré - je to taková napodobenina Quinny Zapp, ale nemyslím si, že povedená.
Jednou se o něm diskutovalo a holky, které jej viděly naživo psaly, že by se bály, aby se pod dítkem nerozpadl, prý je dost fórový. Mně se takový zdá už od pohledu. To bych si radši připlatila na Zappa. Ale třeba tu bude někdo spokojený. Nechci ho hanit předem, když jsem ho nikdy nezkoušela, ani jsem o něm nepřemýšlela.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Já ho znám právě taky jen z netu, na jednu stranu mi přijde šikovnej, ale právě se dost bojím té stability. tady u nás nemám možnost ho vidět na živo. Tak se snažím sehnat zkušenosti. Teď mám Quinny Buzz. Jsem s ním max.spokojená. Ale bydlíme ve 2patře a každý den drncám kočár dolu a nahoru, tak jsem chtěla jen takovej kočárek na vyběhnutí, cestování a tak… každopádně moc děkuji za názor
Jirinko, není zač. Neber to tak, že bych Tě chtěla od kočárku odradit, to ani nemůžu, když jsem ho v reálu neviděla, jen jsem poslala dál zkušenosti jiných maminek (byly asi 3)
A nepřemýšlela jsi nad Zappkama?
to já tak vůbec neberu. Jsem ráda za každou radu názor cokoliv…
Ještě to není až tak aktuální, malýmu je teprve půl roku. Buzzík je super, a řekla bych, že se od Zappek až tak neliší, krom těch většík kol a váhy
. Samozřejmě v uvozovkách. Quick smart mi přišel takovej jinej a v určitých věcech praktickej. Neměla bych ho na každodenní ježdění. To určitě ne! Spíš na dovču nebo tak. Uvidíme, třeba na něj narazím i v reálu, nebo snad získám ještě nějaké zkušenosti maminek. Moc dík. A ty máš Zappíka?
Právě, že nemám… Chtěla jsem do něj jít (mám Graco Quattro Tour De Luxe a maximální spokojenost, ale přece jen na krátké cesty nebo na dovči jsem Zappíka chtěla), ale podařilo se nám druhé mimi, takže budeme kupovat sourozenecký od Jané a Zappík bude až pro mimi druhé, ale to je ještě dloooooouhá doba.
Měj se moc krásně, držím palečky.
Děkuji moc. I já tobě, tedy VÁM VŠEM
. Do té doby, než ho budeš potřebovat, budou určitě další nové kočárky. A další kočárková dilemata
. Tak přeji dobrou ruku při výběru a krásné zdravé dětičky. Měj se pa pa