HOŘKÁ MRKEV

440
6.1.06 15:37

HOŘKÁ MRKEV

Ahojky holky.

Potřebovala bych poradit, kde kupujete mrkev a jakou. Kupovala jsem jak s natí, tak i balenou a všechny byly hrozně hořké . Prďola pak samozřejmě odmítal příkrm s touto mrkví (nedivím se, ani mě to nechutnalo). Dnes jsem si objednala bio mrkev - nemáte s n í někdo zkušenosti???
Prosím poraďte, nerada bych celou zimu kupovala jen „skleničkovou mrkev“

Díky moc za vaše rady

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
377
6.1.06 15:41

Ty obyč. kupované jsou někdy " nejedlé - hořké ", ani mě to nechutná. Pro malou kupuju zatím jenom BIO a je docela dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
6.1.06 15:49

Díky za odpověď.
Jsem zvědavá, jaká ta bio mrkev bude, snad mu bude chutnat. :lol:

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
7.1.06 16:52

Kde tu BIO kupujete a na kolik tak vyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
7.1.06 17:28

Ahojka Neználku,
mrkev hořkne když se zapaří v igelitovém pytlíku. Volně prodejné jednotlivé mrkve jsem ještě hořké neměla, ale musím přiznat, že většinou máme domácí uchávanou v dřevěných pilinách.

• Citovat
  • Upravit
367
7.1.06 17:33

já jsem kupovala bio mrkev za 29kč kilo a byla pěkně hnusná,neměla vůbec žádnou chuť a byla to taková ta ohýbací,hodně měkká.Radši kupuji svazečky s natí,jsou sladké a nám chutnají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
7.1.06 18:19

Ty biomrkve jsou lepší , protože by neměly být hnojeny uměl. hnojivy a stříkány chemiemi. To je to BIO a to jde. Co kupuju já, je vždycky dobrá, stojí kolem 30 kč/kg. Hořkou jsem koupila obyč, i když nebyla v igelitu. Ty svazkové mrkve jsou na 100% hnojený umělinami ale vypadají pěkně. Ke všemu většinou dovoz. Jinak BIO mají v bioprodejnách, někdy ve zdravé výživě. Zkus se poptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
7.1.06 20:42

Taky budu mít tu BIO mrkev za 30Kč/kg. Jinak na tu hořkou mrkev jsem natrefila jak z igellitu tak i ve svazku. Třeba byla přemrzlá. Bohužel nemáme vlastní zdroje ze zahrádky, to bylo určitě nejlepší. Tak snad ta BIO mrkev bude dobrá.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
7.1.06 20:50

Ahojky, ja som kupovala mrazenu mrkvu vinica je to nieco ako bio, nema to sice to oznacenie, ale pestuje sa to v nejakych super nezavadnych oblastiach maju vyslovene pre deti baby karotku, hrasok, kukuricu. Ta baby karotka je vazne dobra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
8.1.06 15:36

Gothic: To je taky dobrý nápad - zmražená baby karotka. To mě nenapadlo. Pořád jsem se fixovala na to, aby to měl čerstvé. Ale hlavně když to nebude hořké. Díky

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky